פורסם 2009 במאי 1916 שנים שלום לכולםאני מקווה שאני בפורום הנכוןבכל אופן, שאלה, כאשר אני רואה במחשב סרטים של FULL HD, יש לפעמים מן "שלג" כזהאבל לא כמו של טלוויזיה, אלא ממש עדיןלפעמים יש לי את זה במשחקי מחשב. יש למישהו מושג למה?תודה
פורסם 2009 במאי 1916 שנים שלג זה תופעה שמדובר באנטנה/סריקה אנלוגית...אני בספק ששלג זה מה שאתה חווהאולי אתה מדבר על גירעון ? תביא תמונת מסך...
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מחבר אמרתי שזה לא ממש שלג כמו בטלוויזה אלא ממש ממש עדין, כמעט לא מורגשואיך יכול להיות גרעון? גרעון לא אמור להיות כאשר אני רואה סרט ברזולציה נמוכה כאשר המסך שלי ברזולוציה גבוהה ולא להיפך?
פורסם 2009 במאי 1916 שנים גרעון דווקא קורה בHD זה חלק מהחדות של התמונה..אז אתה רואה גרגרים כאלה בחלק ממצבי התאורה בסרט (שמסתכלים מקרוב- מרחוק לא רואים את זה)..בהנחה שלזה אתה מתכווןקצת קשה להגדיר את זה..אבל לי זה נראה כמו גירעון ..אני לא מדבר על פיקסול..שזה לדעתי מה שהתכוונת במשפט האחרון שלך.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים מחבר אז למה זה קורה? בגלל שהמסך שלי כביכול לא FULL HD?ולמה במשחקים בהם אני שם רזולוציה כמו של המסך שלי, לא יותר ולא פחות?תודה
פורסם 2009 במאי 2016 שנים לפי התיאור גם אני חושב שזה גירעון.חלק מהאולפנים מוסיפים את זה לסרטים בכוונה כדי ליצור אפקט של סרט פילם, אחרת יש מקרים שבהם האיפור או התפאורה נראים מוגזמים ולא מציאותיים מרוב שהתמונה חדה.אפשרות נוספת היא שזה חלק מתהליך הקידוד מ- BR או HD-DVD לפורמט שאתה רואה, אני מניח שהסרט שלך הוא לא 25GB או משהו באזור.אם התופעה ממש מוגזמת ומפריעה יכול להיות ש- codec או פילטר שונים יוכלו לשפר את איכות התמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.