עבור לתוכן

דיעות לגבי כרטיס Sparkle Nvidia GTX 285 2GB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מרכיב עכשיו מערכת שעיקר היעוד שלה הוא לעבודה בתלת מימד (מאיה וכו') אולם אני גם מאוד אוהב לשחק משחקים ולכן החלטתי לקנות כרטיס המתאים למשחקים במקום כרטיס QUADRO. קצת בדיקה הראתה לי שתוכנות התלת-מימד כיום אינן יודעות לנצל כרטיסי מסך מרובי ליבות או כרטיסים בתצורת SLI/CROSSFIRE. לפיכך נראה לי שהכי יעיל (לפי מה שקצת קראתי בפורמים מקצועיים) הוא אחד מכרטיסי הGTX285 המגיעים עם זיכרון גדול מאוד של 2GB ומעבד גרפי אחד בלבד.

חיפוש בחנויות בארץ גילה לי רק את החנות הזאת והכרטיס הזה:

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3731

האם למישהו פה יש נסיון עם חברת SPARKLE?

האם אתם מכירים חנויות שמוכרות כרטיסים מחברות אחרות לפי המפרט הנ"ל? (הבנתי שEVGA טובים).

האם מישהו מכיר את החנות הזאת קוברה?

כמובן שכל דעה אחרת גם תהיה מבורכת.

תודה.

פורסם

לא הייתי ממליץ לך

1. זיכרון של 2GB מיתר - גם מבחינת הניצול במשחקים וגם מבחינת התוכנה שרשמת - תוכנות אלו מריצות את רובהמידע ב - RAM ואילו השימוש בזיכרון של כרטיס מסך הוא מאוד נמוך לרוב המקרים 256mb מספיק

2. הכרטיס מסך עולה הרבה ולא נותן תמורה באף מישור

א. במשחקים כמו שאמרתי יש עדיפים ממנו מבחינת מחיר/ביצועים

ב. בתוכנות גרפיות לשמוש מקצועי יש עדיפים ממנו ולא יתן את התמורה כמו כרטיסי מסך QUADRO

מה גודל המסך שלך?

באופן כללי אני ממליץ לך על 275GTX נופל בקצת בביצועים אך עם יחס/עלות הרבה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

המסך שלי כרגע הוא 22 אינץ' כאשר בעתיד אני אולי ארצה להוסיף עוד מסך של 22 אינץ' או לשדרג ל24 אינץ' (או אפילו שנים אם יהיה מספיק כסף כסף חח).

הבנתי שהתוכנה משתמשת בזיכרון המערכת בזמן הרנדר ובזיכרון של הכרטיס מסך בעבודה השותפת בVIEWPORT (מה שאני רואה בזמן שאני עובד).

חשבתי ברצינות לגבי הQUADRO אבל הבנתי שבמשחקים הוא ממש על הפנים. אני מסוגל לעבוד על כרטיס משחקים עכשיו בלי היתרונות האקסקלוסיביים של הQUADRO ואני גם לא נתון ללוחות זמנים וכו' כרגע משום שאני עושה את זה כתחביב ולא כעבודה כרגע.

פורסם

לדעתי הכרטיס המתאים ביותר הוא 275gtx יתן לך להריץ משחקים כל הגדרות גבוהות ברזולוציה של 1080P - בהנחה שיש לך מעבד + כמות זיכרון מספק

ולא תרגיש בהבדל בינו לבין 285gtx בכל הקשור לתוכנות תלת מימד

פורסם

אני לא מכיר את החנות הזאת אבל בדר כלל מקצועיות/אמינות החנות נמצאת ביחס הפוך לכמות סימני הקריאה שלהם.

פורסם

אם אתה קונה אותו ומרגיש ש2GB זה יותר מדי , אני אשמח להתחלף :yelclap:

מה שכן אני מסכים עם מה שנאמר פה פחות או יותר.

פורסם

הייתי מציע להשקיע קצת יותר ולקנות GTX295 ובזאת לשריין ביצועים מרשימים גם לעתיד ה"רחוק". :xyxthumbs:

פורסם
הייתי מציע להשקיע קצת יותר ולקנות GTX295 ובזאת לשריין ביצועים מרשימים גם לעתיד ה"רחוק".

לאיזה עתיד אתה בדיוק מתכוון?

פורסם

לכמה "עתידים" כגון שדרוג מסך, והתקדמות הדרישות של המשחקים... ::)

פורסם

לכמה "עתידים" כגון שדרוג מסך, והתקדמות הדרישות של המשחקים... ::)

כשזה יקרה , כרטיסי המסך יהיו הרבה יותר חזקים מ295...

פורסם

כשזה יקרה , כרטיסי המסך יהיו הרבה יותר חזקים מ295...

אכן אתה צודק, בכל אופן ניתן למצוא GTX295 במחיר של 300-400ש"ח יותר מהGTX285, לדעתי שווה את ההשקעה לקראת מסך גדול יותר.

פורסם

אכן אתה צודק, בכל אופן ניתן למצוא GTX295 במחיר של 300-400ש"ח יותר מהGTX285, לדעתי שווה את ההשקעה לקראת מסך גדול יותר.

יש היום 285 בכ-1800 ש"ח , אני חושב שההפרש הוא יותר לכיוון ה400-600 ש"ח ולא 300-400 כפי שאתה מציג את זה...

ה295 הכי זול שאני ראיתי הוא בערך 2600 ש"ח (עכשיו מאחר ולא ממש בדקתי לעומק , אני מניח שההפרש הוא כ-600 ש"ח כי אולי יש מקומות יותר זולים)

פורסם

למה לא לקנות 2 GTX260 216SP ולשים אותם בSLI?

מבחינת ביצועים הם עוברים את הGTX 280 לפי זכרוני, ויש מצב ששוים לGTX285, אך הם הרבה יותר זולים ממנו...

פורסם

למה לא לקנות 2 GTX260 216SP ולשים אותם בSLI?

מבחינת ביצועים הם עוברים את הGTX 280 לפי זכרוני, ויש מצב ששוים לGTX285, אך הם הרבה יותר זולים ממנו...

הם לא יותר זולים כי עדיין אין 216SP ב900 ש"ח ככה ששניים יהיו 1800 ש"ח.

טובים יותר ? כנראה .

אנחנו גם לא יודעים את כל המפרט שלו , יכול מאוד להיות שאם הוא לא הולך על I7 הוא יצטרך לוח לSLI שזה עוד כסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים