עבור לתוכן

גנבה מלקוח ע"י עובד בעסק

Featured Replies

פורסם

כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז:

אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה.

אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו.

לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי.

עכשיו חזרתי הביתה.

השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק?

אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר לעניין לצערי.

פורסם

לא נראה לי שמשטרה תעשה יותר מידי, תאכלס פאק שלך, למה עזבת את המקום בלי הזיפו?

פורסם
  • מחבר

איך אני אקח אותה? אין לי מושג איפה היא.

פורסם

מה אתה בן 14? נתת אותה לבן אדם מבוגר, אתה בן אדם מבוגר איפה הזיפו?!

טיפה אסרטיביות

פורסם
  • מחבר

ערבי... אל תדאג גם צעקתי. הגעתי לרמה שאני עוד שניה שובר לו את הלסת רק כשעברתי חצי מהדרך הביתה.

פורסם

ערבי... אל תדאג גם צעקתי. הגעתי לרמה שאני עוד שניה שובר לו את הלסת רק כשעברתי חצי מהדרך הביתה.

הסיבה לשבור לו את הלסת בלי קשר לזיפו מודגשת

פורסם
  • מחבר

אני מספיק ימני וקיצוני וגם קצת נאצי כדי לתת לך אלף סיבות למה צריך להכחיד את העם הזה.

בוא לא ניכנס לזה מהסיבה הפשוטה שזה לא הכי קשור לנושא.

כול מה שרציתי לדעת זה אם חלה איזושהי חובה משפטית על בעל העסק לגבי מה שמתרחש במקום ומה העובדים שלו עושים.

פורסם

אני לא מבין למה לא הלכתה לאחראי במקום להתלונן, הרי הוא עובד שם.

הם היו מורידים לו את זה מהמשכורת, או מפטרים אותו, או מינימום שמים עליו עין ומעיפים אותו בסימן הראשון לבעיות.

פורסם
  • מחבר

2 בלילה. אין אחראי משמרת.

פורסם

אז תחזור לשם ותתבע שהם יעשו משהו בעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים