עבור לתוכן

עזרה עם PAYPAL

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי בעיה עם PAYPAL

כשאני בא לקנות מהאתר playspan.com (שעובד עם פייפל)

זאת השגיאה שאני מקבל:

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1469868211.JPG

חשוב לציין שהמשתמש מאושר עם הויזה והכל בסדר.

תודה.

פורסם

אם הכנסת את הויזה שלך והם כבר חיבו אותך אמור להיות לך כתוב שיש לך UNLIMITED TRANSFER בחשבון ב PAYPAL.

תבדוק אם הכנסת את הקוד שקיבלת בקבלה של הויזה.

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי אתזה כבר,וגם הרחבתי לחשבון PREMIER

פורסם

תשלח מייל ל PAYPAL ותשאל אותם, יכול להיות שזה קשור לסכום שאתה מנסה לקנות?

אני משער שבעבר כבר עשית רכישות דרך PAYPAL נכון?

פורסם
  • מחבר

האמת שלא,

וזה כולה 40 דולר

הPAYPAL מקושר עם ויזה נטען שיש בה 300 ש"ח.

פורסם

אם לא ביצעת רכישה בעבר עם PAYPAL יש שתי אפשרויות

1) דבר עם חברת כרטיסי האשראי שלך תשאל אותם אם הם הגדירו משהו שמונע ממך לעבוד עם PAYPAL (כן , יש דבר כזה)

2) שלח מייל ל PAYPAL , כמו שכבר אמרתי לך, בנוגע לבעיה והם יסבירו לך הרבה יותר טוב מאיתנו מה לעשות.

אני אישית הייתי עושה את שניהם.

בהצלחה.

פורסם

נתקלתי בבעיה זאת בחודש דצמבר בשנה שעברה וכמה שלא כתבתי או ניסיתי למצוא פתרון ובאמת שPAYPAL הגישו לי כמה פתרונות אפשריים כול הפתרונות גבו ממני כסף ושום פתרון לא עבד בסוף אמרו לי שהדרך היחידה היא להחליף כרטיס אשראי :bash::s07:

המלצה שלי פשוט תשכח מהקנייה הזאת

פורסם

ל-PAYPAL אין שום פתרון לבעיה (גם אם תתקשר אליהם למשרדים בארה"ב), חיפוש בגוגל ימצא לך המון תוצאות ובכל המקרים אין שום פתרון מלבד להמתין. אני אישית נתקלתי בהודעת שגיאה זהה לפני כמה חודשים והבעיה נפתרה מעצמה אחרי כמה ימים. במקרה של חבר שלי הבעיה נמשכה מספר שבועות ונאלצתי להלוות לו כסף כדי לשלם למוכר אחרת היו פותחים נגדו DISPUTE...

פורסם

נתקלתי בבעיה זאת בחודש דצמבר בשנה שעברה וכמה שלא כתבתי או ניסיתי למצוא פתרון ובאמת שPAYPAL הגישו לי כמה פתרונות אפשריים כול הפתרונות גבו ממני כסף ושום פתרון לא עבד בסוף אמרו לי שהדרך היחידה היא להחליף כרטיס אשראי :bash::s07:

המלצה שלי פשוט תשכח מהקנייה הזאת

ניסית לדבר עם חברת כרטיס האשראי בקשר לבעיה הזאת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים