עבור לתוכן

חליפות

Featured Replies

פורסם

חליפה? אבל חםםםםםםםםםםםם.

לדעתי צריך לאסור על אירגונים בקיץ לפחות על לכפות על עובדים ללבוש חליפות

:x

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם נצא מנקודת הנחה סבירה שחליפה היא סמל סטאטוס, השאלה היא:

האם אתה, או הבחורות שאיתן אתה יוצא, נמצאות בסטאטוס שגורם ללבישת חליפה להיות דבר הגיוני?

עד כמה שאני מבין (ואני לא ממש מבין), יש שני סוגים של בחורות שאפשר ללבוש חליפה לדייט איתן:

1. בנות של אחת מ17 המשפחות (ה-משפחות).

2. בחורות שגדלו באיזור מוסקבה (כולל אישתו של אחד החברים שלי..).

אז - זה בכלל רלוונטי? אתה יוצא עם מישהי מהסביבה הזו?

אם לא, זה יראה מוזר יותר ממרשים.

וחוץ מזה, כמו שאמרו כאן כמה פעמים - חם בארץ, ועכשיו קיץ.

פורסם

מה הבעיה עם דוגי האוזר?

שהוא הומו? :smile1:

פורסם

הוא אולי הומו, אבל לא גיי.

פורסם

שהוא הומו? :smile1:

לא יתכוונתי לזה יתכוונתי שהוא חננה

אבל אם אני לא טועה אתה צודק אז זה 2 סיבות לא ליתלהב מימנו

הוא אולי הומו, אבל לא גיי.

כן כן כן -

In November 2006, after a report about Harris's romantic relationship with actor David Burtka surfaced online, Harris came out publicly in People.[9][10] He had been openly gay in his personal life and in the theater community, but stated, "The public eye has always been kind to me, and until recently I have been able to live a pretty normal life. Now it seems there is speculation and interest in my private life and relationships. So, rather than ignore those who choose to publish their opinions without actually talking to me, I am happy to dispel any rumors or misconceptions and am quite proud to say that I am a very content gay man living my life to the fullest and feel most fortunate to be working with wonderful people in the business I love."[10] Harris and Burtka attended the Emmy awards in September 2007 as an openly acknowledged gay couple for the first time, an appearance which Harris discussed on The Ellen DeGeneres Show and which was reported in various media outlets.[11][12] Neil and David have been together since April 2004.[13] Harris has referred to Burtka as "My better half," and an "amazing chef".[14]

לא שיש לי בעיה אם זה אבל מישהו עדין מעריץ אותו ? >:D >:D >:D >:D >:D >:D

פורסם

יש לך בעיה להעריץ אדם הומו?

פורסם

בגילי המופלג יש לי בעיה להעריץ באופן כללי

אני יכול לקנא באנשים מסוימים או להעריך אחרים אבל לא ליתלהב מאנשים חוץ מבמיקרה של בחורות סקסיות או חמודות אבל זה לא בדיוק ערצה

ואין לי בעיה אם הומוים אני אוהב את התוכנית "טינופת" וחלק מהשירים של קווין וחלק מהשירים של אלטון גו וכו

פשוט הדמות של בארני מוצגת כזיין ואנשים מתלהבים מהדמות שבפועל השחקן "מעריץ של מדונה "

פורסם

אני מת על NPH, הוא משחק את בארני יוצא מן הכלל!

במיוחד נחמד הקטע האירוני שבחור הומו משחק player סטרייט :P

פורסם

NPH לא באמת הומו. הוא פשוט פימפם כול כך הרבה החורות שנמאס לו.

פורסם

להעריץ זו באמת מילה מוגזמת,

אבל הבחור מצחיק ומשעשע ברמות.

ולמי אכפת שהוא הומו? מצידי שיהיה אפילו... ערבי.

פורסם

רציתי לשאול איפה קונים חלפות ושלחתם אותי עד לוויטנאם....

http://www.segal-fashion.co.il/index.asp

החליפות הכי טובות בארץ.

רק קח איתך לפחות כרטיס פלטינום.

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים,אני חושב שמצאתי פיתרון לנושא,אני אלך לאחת החנויות האלה אמדוד כמה חליפות,נראה איך זה נראה עלי ואז יהיה לי נקודת מבט על העיניין :)

פורסם

ברני HOW I MET YOUR MOTHER

זה מה שיש לי להגיד

פורסם

Holly shit כמה חפירות

בתור אחד שמבין קצת בתחום, סטיילינג\בחורות וכו'

אם אתה רוצה להיות אלגנטי אך עם זאת לא פלצני שזה בעיקרון מה שכדאי לכוון אליו, אז לך לאחת מחנויות האופנה המובילות ותקנה ג'קט בלבד.

אותו תצרף ל Tshit יפה, ג'ינס ונעלים אופנתיות (נעלי יציאה או סניקרס)

זה לדייטים (ד"א בדייטים מומלץ לצאת לפאבים ולא לבתי קפה)

אם אתה רוצה להיות יותר אלגנטי, שזה יותר מתאים ליציאות בשישי וכאלה אז אתה יכול להשתדרג גם עם חולצה אלגנטית ועניבה מגניבה (קטנה)

אפשר לצרף לג'קט אבל זה יכול לצאת קצת over, כמובן שעם ג'ינס וכו'

כך מצד אחד אתה נראה אלגנטי מצד שני אתה עדיין לא נסחף מידי, למרות שהקייץ מגיע ויתחיל להיות קשה להסחב עם ג'קט בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים