עבור לתוכן

בעיה במאוורר של ATI Radeon HD 4890

Featured Replies

פורסם

זה שהVRM מתחחחמים זה ידוע..אני מכיר מספר אנשים שהתקינו את הTwin Turbo (גם על 4890) ואין להם שום בעיה עם מבחנים וכו..

וכמו שאתה רואה במקרה שלו הוא התייחס לFurmark שנחשבחת כמעמסה כבדה..לא יודע למה הוא נכשל שכן 80-90 מעלות לVRM זה לא גבוה..

• תגובות 42
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ויש דרך לדאוג לזה שהVRM יתחממו פחות?

פורסם

יש ביקורות?

פורסם
  • מחבר

באתר לא כתוב שהוא מתאים ל4890, יש מצב שהקירור היחידי שמתאים ל4890 הוא הTWIN TURBO?

פורסם

לא!!! :screwy:

פורסם

במחיר של 250+ שקל..הScythe MUSASHI לא בדיוק הקירור המשתלם !

ופותח התרד אני לא מבין עדיין מה רע בTWIN TURBO שאתה מנסה להתחמק ממנו כל הזמן.. ;D

פורסם

לפי דעתי..

תיקח את הTWIN TURBO, בלי הרבה חשיבה..

זה קירור מעולה..

הכרטיס שלך רק יהנה מהטמפ' המעולה שלו ;)

לילה טוב חברים. :hi:

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני יקנה מחר את הTWIN TURBO, עכשיו אני חושב שאתם בטח רוצים שאני ישלח כזה לפני ואחרי, אז אתם יכולים רק להסביר לי איך?

ואני חוזר על השאלה הקודמת שוב, האם יש Heatsinkים שאפשר לקנות שעדיפים על מה שמגיע יחד עם הTWIN TURBO?

פורסם

כדאי יהיה לקרוא את הביקורת הזו של הTT על 4870. (יחד עם עוד שני קירורים)

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/twinturbo-musashi.html

בעמוד 12 יש את המבחן הביצועים ושמה יש הפרש גדול הטמפ' של הVRM לעומת קירור הסטוק שאצלו הטמפ' נמוכה.

אני אמנם לא מומחה אבל אצלי זה מעורר חשש לגבי אורך חיים של החלקים האלה בטמפ' כאלה. (מה לעשות אני לא משדרג כל חצי שנה)

אישית הרעיון של הS1 + מאוורר חזק וגדול יותר נראה לי רעיון טוב. (וגם עם RPM נמוך יותר משמע פחות רעש)

מצטער על הסיבוך.

פורסם

בדוק טמפ' עם GPU-Z במנוחה/מאמץ של OCCT..

לגבי הVRM..הTWIN TURBO מספק קירור סביר לVRM..זאת אומרת הטמפ' לא מוגזמת..אם אתה רוצה אתה יכול לרכוש בנוסף גם צלעות קירור לVRM..אבל זה כבר בחירה שלך..

פורסם
  • מחבר

טוב אז הלכתי לKSP לקנות את הTWIN TURBO ובחנות אמרו לי שהוא לא מתאים ל4890 והראו לי שגם על הקופסא לא רשום. למרות שראיתי באתר שרשום שכן אז חשבתי שאולי רק מה שיוצא עכשיו מהמפעל מתאים ולא הייתי בטוח והם אמרו שאחרי שאני יפתח אי אפשר להחזיר אז חזרתי הבייתה והחלטתי לנסות לסדר את המאוורר. אז התחלתי ככה בניתוק של הקירור מהמאוורר ואז כשהתחלתי לפתוח את הקירור עצמו קלטתי שהיה שם בורג משוחרר

pc4890cooler1s.th.jpg

חיזקתי אותו, סגרתי ועכשיו הכל בסדר... למרות שעדין הטמפ' שלו מציקה לי אבל זה בסדר בנתיים, תודה רבה לכולם על העזרה הגדולה ואני יעדכן כשאני יביא קירור חדש לכרטיס.

פורסם

היקירור מתאים, אתה לא צריך לדאוג...

וגבי קירור הסטוק, אני שמח שהתסדרת :yelclap::hi::jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים