פורסם 2009 במאי 1816 שנים קנו לי עכשיו מהונג קונג את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD 4890 ברגע שהתקנתי אותו המאוורר שלו התחיל לעשות רעש מזה שהוא משתפשף בפלסטיק שעוטף את הגוף קירור כשמשכיבים את המחשב אז המאוורר משנה זווית ומפסיק עם הרעש, עכשיו ביררתי עם איזה יבואן של סאפיר בארץ והוא אמר לי שזה יעלה לי 65 דולר לשלוח את זה לחברה והוא לא מכסה את זה. השאלה שלי אם עדיף לי כבר לקנות גוף קירור חדש שיהיה טוב גם ככה בשביל להוריד את החום של הכרטיס הזה או שיש לכם פתרון אחר שיהיה לי יותר זול כרגע? תודה רבה איתמר
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מה זה עוד פעם לא מכסה את זה?אתה קיבלת כרטיס עם מאוורר פגום, אתה צריך לקבל תיקון בחינם.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מה זה עוד פעם לא מכסה את זה?אתה קיבלת כרטיס עם מאוורר פגום, אתה צריך לקבל תיקון בחינם.יש אחריות בינלאומית? הוא הרי לא קנה בארץ את הכרטיס...
פורסם 2009 במאי 1816 שנים כפי שאתה מתאר את זה נראה שהעניין יפתר במוד פשוטתוציא תכרטיס תפרק את הגוף קירור ותכניס לשם איזה ספוג או משהו שלא יתנגש בפלסטיקאם לא יעזור אז יש לך TWIN TURBO המעולה
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מחבר טוב אני ינסה לפתוח את הכרטיס ולנסות לסדר שם את הכרטיס... אבל לגבי פתרונות קירור אחרים לכרטיס הזהראיתי באינטרנט על Thermalright T-Rad2 שהוא נראה דווקא די רציני מה אתם חושבים? או שפשוט ללכת על הTWIN?והאם אתם יודעים אם זה הפתרונות קירור האלה מגיעים עם קירור גם לזכרונות של הכרטיס מסך? או שצריך לקנות בנפרד?
פורסם 2009 במאי 1816 שנים ה-TWIN TURBO של AC קירור מאוד מכובד ויהיה מעולה על כל כ. מסך.במידה ואתה רוצה לנסות, תוכל לנסות לפתוח את הכרטיס ולראות למה המאוורר זז.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים אני מציע לפני שאתה פותח את הקירור מהכרטיס מסך זה לקנות משחה טרמית .. כי אם פתחת ואתה מתכוון להחזיר אז שים משחה חדשה ...קירור שאני מאד אוהב AC Accelero S1 קירור מצויין ... עושה פלאים על ה HD4870 שלי :]
פורסם 2009 במאי 1916 שנים אכן הוא מגיע עם כל ההיטסינקים שצריך..http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=101
פורסם 2009 במאי 1916 שנים יש אחריות בינלאומית? הוא הרי לא קנה בארץ את הכרטיס...לחברת ספייר יש אחריות מעולה. לי פעם היית בעייה עם לוח שלהם שיובא גם הוא מהונג קונג, יצרתי קשר עם התמיכה שלכם שדאגה למשלוח הלוח התקול על חשבונם ושליחת לוח אם חדש. כל התהליך לקח כשלושה שבועות אמנם, וחבל להסתבך בגלל רעש של מאוורר ועוד בכרטיס שבמילא רק ירויח מקירור טוב יותר.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים לחברת ספייר יש אחריות מעולה. לי פעם היית בעייה עם לוח שלהם שיובא גם הוא מהונג קונג, יצרתי קשר עם התמיכה שלכם שדאגה למשלוח הלוח התקול על חשבונם ושליחת לוח אם חדש. כל התהליך לקח כשלושה שבועות אמנם, וחבל להסתבך בגלל רעש של מאוורר ועוד בכרטיס שבמילא רק ירויח מקירור טוב יותר.טוב לדעת...
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מחבר טוב אני יקנה קירור חדש, א. קראתי בכמה מקומות שהTWIN TURBO עושה קצת בעיות בזכרונות של הכרטיס, זה נכון?ב. יש עוד מתחרים לקירור חוץ מהTWIN TURBO?ג. שאלה לא קשורה, פסי אלומיניום כאלה ששמים על הRAM עוזרים בצורה משמעותית?
פורסם 2009 במאי 2416 שנים אל תשקיע ב-TWIN TURBO הוא לא שווה את התוספת מחיר.תשקיע בקירור AC Accelero S1 ותוסיף לו מאוורר אחד של 120מ"מ.הוא יקרר הרבה יותר טוב מ-2 המאווררים המעפנים של TWIN TURBO וגם יעלה פחות.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים אל תשקיע ב-TWIN TURBO הוא לא שווה את התוספת מחיר.תשקיע בקירור AC Accelero S1 ותוסיף לו מאוורר אחד של 120מ"מ.הוא יקרר הרבה יותר טוב מ-2 המאווררים המעפנים של TWIN TURBO וגם יעלה פחות.זה לא נכון..הTWIN מעולה!!!אם הוא יקנה את ה S1 ויוסיף לו מאוורר זה יעלה לו כמעט 200 ש"ח..שיקנה את הTWIN TURBO ובטוח שהוא יהיה מרוצה..זה קירור מעולה~!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.