פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים נתקלתי בדבר מוזר שאני מעונין לדעת איך זה הגיוני:החבילה האמצעית ב adsl אמורה לספק upstream של 96 kbit שזה 12 kbyte.אז איך יתכן שחבר שלי שמחובר דרך ישראסרב שולח לי ב 30 - 40 kbyte?
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים או פאשלות של בזק, או(אני מניח שהוא שלח לך את זה דרך האייסיקיו) באגים באייסיקיו - מה שקורה הרבה פעמים.
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים בהחלט פאשלה של נזק, זה לא אמור להיות ככה... יש לחבר שלך מזל והוא לא הוגבל.
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים מחבר כן הוא שלח לי באיי סי קיו, אתה מתכוון באגים בחישוב המהירות?כי זה לא המצב, חישבתי לבד את המהירות והיא בממוצע עמדה על 34 kbyte.
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים כן הוא שלח לי באיי סי קיו, אתה מתכוון באגים בחישוב המהירות?כי זה לא המצב, חישבתי לבד את המהירות והיא בממוצע עמדה על 34 kbyte.תראה, זה דבר ידוע שיש באגים בשליחת קבצים באייסיקיו.אני כמעט בטוח שהוא לא שלח לך על 30 למשך כול ההעברה...בטח בסוף או בהתחלה של ההעברה הקצב ירד בצורה דרסטית.אל תתרגש, אין לו לא מוגבל. אם היה לו לא מוגבל זה לא היה על 30-40, זה היה על הרבה יותר.
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים זה נכון לפעמים אני מתחיל להוריד ב700 קילובייט ב10 שניות הראשונות אבל אחרי ה10 שניות אני מתיצב ל200
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים ב ICQ זה לא עובד ככה!!! זה שונה מהאיכספלורר!!!מתקבל קצב הורדה ממוצע רק אחרי 10 15 שניות...לפחות אצלי, לא קרה אף פעם שהשליחה התחילה בקצב גבוה מהמקסימום שאליו אני מסוגל להגיע והוא 14.2.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים ב ICQ זה לא עובד ככה!!! זה שונה מהאיכספלורר!!!מתקבל קצב הורדה ממוצע רק אחרי 10 15 שניות...מה שונה מהאקספלורר? זאת העברת קבצים, אומנם אני לא בטוח באיזה פרוטוקול משתמש אייסיקיו, אבל זה ממש לא שונה מHTTP למשל... (שהאקספלורר משתמש בו)לפחות אצלי, לא קרה אף פעם שהשליחה התחילה בקצב גבוה מהמקסימום שאליו אני מסוגל להגיע והוא 14.2.That's what im sayin....
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים הוא התכוון שהאיכספלודר ישר מציג את המהירות הממוצעת (אין ישר.. זה אחרי שניה אחת), וה-ICQ מוריד איזה 5-10 שניות ורק אז מחשב את המהירות הממוצעת..כך או כך, זה לא אומר כלום.. יש המון גורמים שיכולים להשפיע (ומשפיעים) על זה..גלישה תוך כדי הורדה (כשאתה מוריד עם האיכספלודר [או DAP, למשל] הוא חונק את הגלישה.. כשאתה מוריד עם ה-ICQ וגולש, המהירות ב-ICQ יורדת כדי לאפשר גלישה כמו בן-אדם..), "רמת דחיסות" של קובץ (קבצי DivX, למשל, כמעט ולא מקווצים בסוף. בגלל זה, האחוזים האחרונים תמיד ירדו בקצב גבוה משמעותית משאר הקובץ..), וכו'..
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים צר לי לאכזב אותך, אבל חברך לא הוגבל...אני משוכנע שהוא מסוגל להרבה יותר אבל זה כבר תלוי ביכולת הקו שלו, כנראה יש מעט הפרעות הוא שהוא יחסית מרוחק מהמרכזיה.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים לא אתם חושבים שהבעיות זה אצל חבר שלו?אולי פשוט התקשורת בינהם לא יכולה לעלות מעל 40 קיי
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים זה אומר שהוא בעצמו יכול להוריד במהירות הרבה יותר גבוהה... הרבה מעל חבילת הבסיס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.