עבור לתוכן

זכרון נייד USB - כטכנאי מה תכניס בפנים?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שלכל תכנאי שמכבד את עצמו כיום יש זכרון נייד USB שבפנים יש תוכנות שימושיות שמשות אותו בעבודתו

רציתי לדעת ולשאו לכל אחד ממכם

אם אתה היית טכנאי והיית צריך לבחור את רשימת התוכנות מה היית מכניס בפנים

פורסם

דרייברים לכרטיסי מסך \ התקני קול \ כרטיסי רשת.

CPUZ \ GPUZ

EVEREST

אנטיוירוס \ OPEN OFFICE

התקנות של חייגנים של ספקיות למיניהן + דרייברים של מודמים

3DMARK \ PCMARK \ PRIME95

תוכנת צריבה חינמית כלשהי, אני אישית אוהב את ISOBURN ו-CLONECD

כמובן דברים חיוניים כמו חבילות קודקים, WINRAR, מדייה פלייר וכיו"ב

פורסם

כתוספת לרשימה של CoreOxide

הייתי מוסיף אי אילו תוכנות לשיחזור מידע

וגם תוכונת לבדיקת תקינות ארדיסיקים וזיכרונות (MEMTEST86/SEAGATE SEATOOLS/wd lifeguard diagnostics) ואולי אם כבר את כלhiren's boot cd כמחיצה נפרדת (או שאפשר לקחת אותו בדיסק נפרד)

בנוסף

Sysinternals Suite

וכל מיני כלים להסרת TROJAN/malware /SPYWARE וחבריהם המציקים .

מעבר לזה אם להסתייג קצת מהרשימה של CoreOxide אז אני לא רואה צורך ב OPEN OFFICE וב 3DMARK \ PCMARK \ PRIME95

פורסם

למה לא להכליל כמה תוכנות כאלה?

לא היו חסרים לקוחות שהיו להם בעיות תאימות עם זכרונות בדואל צ'אנל, מעבד לא יציב וכרטיס מסך שהראה ארטיפקטים.

יתרה מזו, חוץ מ 3DMARK אלה תוכנות ששוקלות כמה קילובייטים, אז למה לא?

פורסם

בDOK שלי יש +\- מה שהוזכר למעלה ובנוסף:

אובונטו ככלי לחילוץ מידע וסריקת וירוסים.

GPARTED

HIREN'S BOOTCD

WINXP PORTABLE EDITION (ששש... אל תגלו)

כל אלו במחיצות נפרדות.

בנוסף עוד הרבה כלים. מבין אלו שלא הוזכרו - PARAGON PARTITION MANAGER, כלי לחילוץ רישיונות WINDOWS,OFFICE וכו', 7-ZIP,

PARTITION FOUND AND MOUNT (תוכנה קטנה ומאוד שימושית), UNLOCKER, UNDELETE.

אלו הדברים שאני זוכר כרגע, יש עוד הרבה.

פורסם

לא יותר נוח להסתובב פשוט עם דיסק של אובונטו? (שד"א משמש אחלה תחליף כדי לא להסחב בנפרד עם MEMTEST86)

יש מחשבים (בעיקר ישנים) שמסתבכים להעלות מערכת מכונן פלאש.

פורסם

מאוד מעצבן לעדכן אותו (ולו רק את הגדרות הוירוסים). הרוב המוחלט של המחשבים מ6 השנים האחרונות מסוגל לטעון מUSB. מתוך

אלה שלא - 80% יכולים לטעון בעזרת GRUB צרוב על CD שמשרשר לUSB (אני בונה את הדיסק הזה כרגע).

פורסם

למה לא להכליל כמה תוכנות כאלה?

לא היו חסרים לקוחות שהיו להם בעיות תאימות עם זכרונות בדואל צ'אנל, מעבד לא יציב וכרטיס מסך שהראה ארטיפקטים.

יתרה מזו, חוץ מ 3DMARK אלה תוכנות ששוקלות כמה קילובייטים, אז למה לא?

כי בדיקה של PRIME95 בשביל שהיא באמת תהיה שווה משהו צריך להריץ אותה מעל 12שעות ואף יותר...

בעוד בדיקה של MEMTEST86 נותן תוצאות תוך שעה/שעתיים שהן דיי מבוססות. אני לא חושב שתשב לילה שלם אצל מישהו בבית רק בשביל הPRIME..

ואם השימוש בPRIME95 הוא לבדיקת עומס על מעבד/יציבות אז OCCT או INTEL BURN TEST עושות העמסה גדולה פי כמה בזמן מקוצר משמעותי...הבדל של שמיים וארץ...ואפשר להגיד באופן כמעט מוחלט שאם זה לא קרס/קפא אחרי שעה+ בOCCT או אחרי 7-8 הרצות בINTEL BURN TEST שהן 20 דקות ככה זה כנראה לא יקרוס/יקפא והמחשב "יציב".

לגבי PCMARK/3DMARK הן תוכונת דירוג "ביצועים" ..הן לא תוכנות דיאגנוסטיקה ולכן קשה באמת להגיד שהמידע שלהן שווה משהו ברמת הטכנית כזו

שאפשר להסיק ממנו על בעיה כלשהי במחשב (אני לא מדבר על מקרים קיצונים,אני מדבר על רוב המקרים).

זו דעתי הכללית על העניין

פורסם

כנ"ל

שאצלי יש כמה שירים ומשחקים קלים...

מעבירים טוב תזמן של ההתקנות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים