עבור לתוכן

מחפש חתיכת פרספקס בעובי של 4 סנטימטר בערך ועזרה בעיבודה

Featured Replies

פורסם

אז כמו שהבנתם- אני מחפש פרספקס בעובי של 4 סנטימטר בערך בשביל גוף לגיטרה קאסטום שאני עוזר לחבר לבנות.

המידות שאני זקוק להם- 40*60 ועובי של 4 ס"מ המשטח.

עכשיו בגלל בעיות הגודל והעובי אני הייתי שמח לעזרה מאנשים שיש להם ידע עם כמות כבדה של פרספקס לצורך פרויקט שכזה ומאיפה אני משיג כזה גודל וכמה זה יעלה בערך?

בפרויקט הזה אני קצת בבעיה כי את הגוף אני חותך מהפרספקס ולא יודע בדיוק איך- הצעתי עם מסור סרט אבל זה יגרום להפיכת החלק החיצוני של הפרספקס לחלבי ואז הפרספקס לא יהיה יותר שקוף וזו בעיה.

בשביל שתקבלו ראש אני אביא לכם סרטון של בחור שעשה את הפרויקט הזה עם מכונת CNC וזה יצא מאוד מדהים! (לא נדבר על האספקט המוזיקלי שאני הערתי לחבר שלי עליו, אבל הוא חי בחולומו..)

הסרטון-

אני אשמח מאוד להצעות, טענות ועוד רעיונות נוספים. מקווה שהבהרתי מה כוונתי ואם מישהו יכול לעזור בין אם יש לו במקרה קשרים ל-CNC או לפרספקס בכזו כמות במחיר טוב זה מאוד עשוי לעזור לי!

פורסם

לפי מה שאני יודע פרספקט יתן גוון חרא לצליל הגיטה...

בכל אופן אם תמצאו, תשמרו את השאריות , אני רוצה לעשות קצת ניסויים בעיבוד שבבי ;)

פורסם

לא משנה איך תחתוך אותו

אתה בכל מקרה תצטרך לעשות פוליש לקצוות בישביל שהוא יהיה מבריק ושקוף שוב.

זה הרבה עבודה . והרבה כלים וידע.

פורסם
  • מחבר

מבחינת הסאונד נעזוב את הנושא הנ"ל כי את אותו בחור שאני עוזר לו לבנות את זה, זה לא מעניין כל כך כי הוא בטענה שעם פיקאפים טובים אפשר לגרום לגיטרה הזו להישמע טוב.

השאלה המרכזית שלי היא מאיפה אני משיג פרספקס בכזה עובי? (וגודל)

ושאלה שניה היא כאשר אני משייף את הצד של הגיטרה לאחר שחתכנו את זה בעזרת איזה מסור (מה אתם מציעים, ג'יגסו לדעתי יצא חרא) הוא יצא מעט חלבי שכזה גם בסרטון זה קצת קרה לו- מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?

כלים ובעיקר דרמל לחפירות בפרספקס שנזדקק וניירות שיוף וג'יגסו ומשייפות חשמליות יש זמינות כמעט חופשי ככה שזה לא אמור להדאיג אתכם על יתר מידה. :P

תודה רבה על הכל ויום טוב! ;)

פורסם

כמו ש-arsht אמר, צריך לעשות פוליש כדי שזה יצא מבריק.

פורסם
  • מחבר

פוליש זה לא בעיה לטחון ת'ידיים בשיפושופים והכל, השאלה היא מאיפה אני מפליץ וואחד חתיכת פרספקס שכזו? :screwy: יש ספקים לכמות שכזו? חיפשתי בגוגל והרוב לא עונים לטלפונים או לא באזור או סתם קקה..

פורסם

או לא באזור

איפה זה האזור?

פורסם
  • מחבר

אממ.. אזור חיפה והקריות ובעיקר כמה שיותר קרוב לכרמיאל. אם אותה החברה עושה שילוחים במחיר סימלי אז זה גם הוגן מבחינתי.

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

האמת שיש חנות אם אני זוכר נכון בכרמיאל שמעסקת עם פרפקט זה גם מגיע במידות הרבה יותר גדולות אולי אפילו תנסה לבדוק בכתר אם ימכרו לך חתיכה כזו ואם אאתהדואג לצבע תעשה את זה עם מסור ידיני וגיקסור במהירות איטית עם סכין של אלומיניום יעסה לך את זה רק תוודה שהוא לא מתחמם יותר מידי ואז הצבע באמת יהיה לבן לפי ואם אין חנות כזו בכרמיאל אז בטוח יש באזור התעשיה בלב המפרץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים