פורסם 2009 במאי 1716 שנים שלום לכולם.ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows XP SP3.בדרך כלל, כאשר נכנסים לאתרים מסוימים עם שם משתמש וסיסמה, מופיע חלון המאפשר למשתמש "לשמור" את הסיסמה לפעם הבאה, כך שלא יהיה צורך להקישה בכל פעם באותו מחשב. לצערי אצלי זה משום מה לא עובד, ואני לא זוכר מהיכן ניתן לאפשר את הפונקציה הזו.אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים אתה גולש עם פיירפוקס או IE?בכל מקרה זה אמור להיות בהגדרות של הדפדפן. בפיירפוקס זה:tools > options > privacy
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר Internet Explorer.נכנסתי שם ל- Privacy, אבל אני לא יודע מה אחראי שם לפונקציה הזו.תוכל לומר לי איך זה נקרא?
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר נכנסתי לשם, וכל האופציות שם כבר מסומנות.דרך אגב, גיליתי שהחלון לא מופיע רק באתר מסוים. בכל האתרים האחרים זה דווקא כן עובד. יכול להיות דבר כזה, שאתר "לא תומך" באפשרות הזו? או שזה קשור אך ורק לדפדפן?
פורסם 2009 במאי 1716 שנים אולי אמרת לו מתישהו לא לשמור.. תנסה למחוק את מה ששמור ואז תראה אם הוא שואל אותך.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר מחקתי הכל. לא עוזר.אותו אתר עדיין לא נותן לי את האפשרות לשמור סיסמה.אגב, באתר עצמו ניתן לסמן "זכור אותי", אבל גם זה לא עוזר.דבר נוסף, ניסיתי באתרים שכן היו נותנים לשמור ועכשיו הם לא נותנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.