עבור לתוכן

מה????? הם עושים צחוק?? (בקשר לצו ראשון)

Featured Replies

פורסם

לפני כחצי שנה קיבלתי זימון לצו ראשון לתאריך 18.2.09. הייתה לי בעייה להגיע (לחץ בלימודים ועוד כמה בעיות אישיות) אז מילאתי את הטופס של הדחייה ושלחתי בפקס, התקשרתי כדי לאשר ואמרו בסדר.

טוב... עכשיו הגיעה סוף שנת הלימודים אז שוב המון לחץ (אני בי"א עכשיו). תיכנתתי לדבר איתם היום לגבי קביעת מועד לצו לאחר שלא שמעתי מהם כלום עד היום.

ואז פתאום היום בצהריים מתקשרים אליי מחסום, 5 שניות בערך של איזו מוזיקה מוזרה (בחיי שכמעט ניתקתי כי חשבתי שמדובר באיזה טרול טלפוני שאין לו מה לעשות) ואז עונה מישהו:

"למה לא הגעת ל3 הזימונים ששלחנו לך בדואר? אם אתה לא מגיע או מחר או מחרתיים לצו ראשון אנחנו פותחים עליך {הכנס כאן את השם הזה שאתה עריק, לא זוכר איך קוראים לזה}"

ומפה כמובן מתחילה כל הביזאריות:

אבא שלי בודק כל יום בערך דואר ולא הגיע שום דבר מצה"ל עד עכשיו - שום זימון, שום כלום. גם לא פקס, אימייל, נדה. אז איך ד'ה פאק אפשר לשלוח 3 זימונים לדואר (הוא אמר לי את הכתובת והיא אכן הכתובת שאני גר בה) ואף אחד מהם לא יגיע???????????? (הוסף עוד סימני שאלה כרצונך)

באמת שבחיים שלי לא ראיתי כזאת הפגנה של ראש קטן וחוסר מקצועיות, ועוד מאגף כמו צה"ל (כבר לא בטוח כמה צריך לתפוס מהם בעניין הזה - וחס וחלילה שאני מדבר על יחידות ומה שהולך בפנים, אני מדבר על הפקידות המגוחכת הזו)

אז הנה כמה נקודות על זה:

הסיכוי שמכתב שמכוון לכתובת נכונה לא יגיע שואף ל0. למען האמת אף פעם לא קרה לי דבר כזה. היה לי משהו עם המשכורת אבל התברר שהכתובת לא הייתה נכונה.

מעבר לזה: היה להם מספיק זמן בין לבין לראות שהדואר חוזר אליהם (אם הוא לא מגיע הוא חוזר) ולהבין שיש בעיה, ולא להתקשר אליי כמו מפגרים, כן אשכרה מפגרים, בהתרעה של יומיים.

ועוד משהו מעניין: אין לי מושג מאיפה הם השיגו את המספר שלי. אני את המספר שלי בכלל קניתי ממישהו בתור כרטיס סים ולאורנג' אין מושג מי אני ולי אין מושג מי הם, אבל זה לא קשור לחוסר מקצועיות המוטרפת שיש להם. גם בחיים לא הבאתי להם אותו, אבל לא כ"כ עקרוני כרגע.

למען האמת אני כבר לא עד כדי כך מתרגש מהעניין, כי אני יודע שהקלפים עומדים אצלי ולא אצלהם, אני עשיתי בנתיים מה שאמרו לי.

את כל מה שרשמתי לא אמרתי לו כתוגבה ישר למה שהוא אמר לי כי לא הייתי מאופס (הטלפון העיר אותי) אז אמרתי לו בסדר, בסדר...

שיהיה ברור שאני לא מבקש עצות מה אני אמור לעשות כרגע כי עשיתי את הדבר הטוב ביותר כבר (הודעה קולית + הקלטתי אותה), אני פשוט רוצה לראות דעות על הקטע עם הזימונים - מה הלך פה...

פורסם

זה שצה"ל הוא גוף מטומטם זה לא חדש..

כל אחד לומד את זה בשלב מסוים. :hat:

פורסם

עצה שלי לחייך הצבאים תזכור

שטיפשות במקומות מסוימים בצבא תהווה לך יתרון להשיג דברים בקלות רק תפעיל את הראש ואל תצעק איפה שלא שצריך

חיוך ויחס טוב עושה לפעמים יותר מזה ..

בסופו של דבר הצבא הוא ארגון ענקי שלא תמיד הרגלים הולכים ביחד עם שאר הגוף וקורה מקרים כאלו ואחרים.

מה שכן עדיף שתיגש ללשכת הגיוס הקרובה לביתך ותדרוש לדבר עם מישהו מהסגל הבכיר שמה במידה והפקידים לא יתנו לך מענה.

בקשר לאיך הם השיגו את המספר .

אז לצהל יש מקורות מידע יותר ממה שאתה חושב

זה כמו שללוכדי עריקים יש את הכתובת שלך גם אם בתבת דואר שהם שולחים לביתך היא לא תמיד מעודכנת.

אולי התקשרו לביתך ואמרו אני חבר של X אפשר את המספר הסלולרי שלו .. לא חסר שיטות.

בכל מקרה שזה לא יוריד לך את המורל לגיוס הצבא נותן המון וזה גוף לא רע שמבינים את המערכת .

תזכור שלהיות חיל בצבא ישראל זה זכות למרות הכול :)

פורסם
  • מחבר

בסדר, אני עדיין בא עם הרבה מוטיבציה

מחר בבוקר נרים טלפון, נסדיר הכל ונזרז עניינים הכי מהר שאפשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים