עבור לתוכן

אני לא ממש בטוח בקשר למשהו...

Featured Replies

פורסם

אם באמת הלוח פגום לא תהיה שום בעיה להחליף אותו (במסגרת האחריות) .

פורסם
  • מחבר

אם באמת הלוח פגום לא תהיה שום בעיה להחליף אותו (במסגרת האחריות) .

זה לא לוח פגום או משהו, זה פשוט IBM.. לך תבין...

בכל מקרה, יכול להיות ש IBM שינו קצת את המבנה של התושבת של הסוקט בשביל שיהיה אפשר להוציא ולהכניס את המעבד גם כשהקליפס סגור?

פורסם

אין מצב :P

פורסם

It happened me several times when using Arctic Silver 3, the CPU was properly installed and as a result of vacuum between the CPU and the heatsink caused by the AS3 the CPU got pulled out with the heatsink, nothing happened to the CPU. In any case it doesn't have anything to do with the motherboard.

פורסם
It happened me several times when using Arctic Silver 3, the CPU was properly installed and as a result of vacuum between the CPU and the heatsink caused by the AS3 the CPU got pulled out with the heatsink, nothing happened to the CPU. In any case it doesn't have anything to do with the motherboard.

אין סיכוי למה שאתה אומר ! הואקום לא מספיק "חזק" בשביל להוציא את עמבד מהסוקט שלו כשהסוקט סגור ולא קשור איזו משחה טרמית תמרח שם . אפילו כשאתה מוציא את ההיטסינק (משחרר את הקליפס שמחזיק את ההיטסינק ) אז ההיטסינק משתחרר ואין שם שום ואקום אם יש אז הוא לא משמעותי ובטח שלא ברמה שיכולה לגרום לתלישת המעבד מן הסוקט(!).

מה שיכול להיות זה שהסוקט של הלוח אינו תקין, ולכן אתה מוציא ומכניס בלי בעיה את המעבד לסוקט .

פורסם

אני יכול להגיד לך אישית שהמעבד יוצא יפה מאוד יחד עם היטסינק כשיש יותר מדי משחה טרמית, וגם אותי זה הפתיע מאוד בפעם הראשונה (די נבהלתי למעשה).

פורסם

כן....גם לי זה קרה...אפילו כמה פעמים כששמתי את המשחה הטרמית.

המעבד פשוט יצא יחד עם הHS ויותר מזה היה לי די קשה להפריד בין המעבד לHS לאחר שניתקתי אותם מהלוח....

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לתגובות האחרונות, הרגעתם אותי קצת. :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים