עבור לתוכן

הזמנתי את המחשב החדש, סיכומים ותודות

Featured Replies

פורסם

אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא :

+AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700)

מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים

לוח אם GIGABYTE 7VTX-H

זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין)

כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT

מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N

כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין.

אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים.

אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום.

ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב.

בשמחות. :-)

פורסם

זיכרון מומלץ: Kingston/Micron 256MB DDR PC2100. העיקר שיהיה של חברה ידועה כמו קינגסטון או מיקרון (אם מושקין אז זה בכלל מצויין, אבל לא נראה לי שאתה עושה OC).

מארז: תראה... אצל AMD תמיד טוב שיהיה מארז מרווח ככל האפשר בגלל החום, אבל אם תרצה להשקיע במארז טוב זה עוד 300-400 ש"ח. אם אתה רוצה (אל תגיד סתם, רק אם אתה באמת מתכוון להוסיף לתקציב 300-400 ש"ח) תגיד.

נ.ב.

אתה עושה OC ? כי אם כן כדאי שתקנה גוף קירור למעבד.

פורסם

אז מה היה לנו? אחרי כל ההתרוצצויות והבירורים נשארתי עם הדבר הבא :

+AMD XP 1600 (פשרה תקציבית מה-1700)

מארז ATX MIDI TSUNAMI 350 + שני מאווררים

לוח אם GIGABYTE 7VTX-H

זכרון PC2100 256 DDR (לא ברור איזו חברה עדיין)

כ. מסך GAINWARD GF2 Ti/500 XP VIVO GOLDEN SAMPLE עם TV OUT

מסך "PROVIEW 19 שטוח DX-997N

כל זה ב-4500 ש"ח טבין ותקילין.

אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע עד כאן ועל העצות וההדרכה המצויינים.

אם מישהו רוצה להעיר לטוב ולרע, מארז לא ראוי? זכרון מומלץ? או אחר, זה המקום.

ובבקשה לגבי הפרוביו, אני יודע שלא שם דבר אבל קיבלתי פידבקים חיוביים מכמה רוכשים ואני מקווה לטוב.בשמחות. :-)

חשבתי שזה סיכום לגבי מה החלטת לקנות, אם תמשיך ותבקש המלצות ושינויי מפרט אתה תקנה מחשב במילניום הבא כנראה ;)

פורסם
  • מחבר

זיכרון מומלץ: Kingston/Micron 256MB DDR PC2100. העיקר שיהיה של חברה ידועה כמו קינגסטון או מיקרון (אם מושקין אז זה בכלל מצויין, אבל לא נראה לי שאתה עושה OC).

מארז: תראה... אצל AMD תמיד טוב שיהיה מארז מרווח ככל האפשר בגלל החום, אבל אם תרצה להשקיע במארז טוב זה עוד 300-400 ש"ח. אם אתה רוצה (אל תגיד סתם, רק אם אתה באמת מתכוון להוסיף לתקציב 300-400 ש"ח) תגיד.

נ.ב.

אתה עושה OC ? כי אם כן כדאי שתקנה גוף קירור למעבד.

הייתי רוצה זכרון מאחת החברות שהוזכרו כמובן. הענין, שכבר דיברתי עליו, הוא שהראו לי צ'יפ בלי שם חברה ולפי המספר שעליו לא הצלחתי לברר של מי. אני מתכוון להקפיד בעניין כי בהחלט יש אפשרות שארצה להמהיר את המעבד, במידה שתתאפשר לי בלי לקחת סיכון רב מדי.

חיפשתי פרטים על המארז ומשום מה לא מצאתי אבל בהחלט לא הייתי רוצה להשקיע עוד 300-400 ש"ח על הפריט הזה אם מה שהוצע לי

יספק תנאים הולמים להמהרה מתונה. ואם יהיה צורך בגוף קירור נוסף, מניח שרק הנסיון בשטח יאמר .

ובכלל קודם שיעבוד כמו שצריך עם כל הרכיבים ואז נתפנה לשיפורים.

פורסם

ה300 שקל האלה תפנה למארז שהציעו לך enermax fs710bb מארז נהדר להמהרה ספק כוח נהדר

המון מקום וזרימת אווויר מעולה

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה סיכום לגבי מה החלטת לקנות, אם תמשיך ותבקש המלצות ושינויי מפרט אתה תקנה מחשב במילניום הבא כנראה ;)

זאת ההזמנה הרשמית מהיום אבל היא עדיין פתוחה לשינויים בדברים שהוזכרו כאן, מארז וזכרון עד שיגיע הכל עוד כמה ימים.

מבחינת החלטה, את הרוביקון שלי כבר חציתי :-)

פורסם

עזבו אותו, המארז בסדר גמור... לא כולם צריכים את האנרמקס הזה (ועוד במחיר כזה!!)

לגבי המסך, (מצטער אבל מה לעשות)

רד ל17" נורמלי, תחסוך מעצמך את הפוזה שיש למסך 19"..

פורסם
  • מחבר

ה300 שקל האלה תפנה למארז שהציעו לך enermax fs710bb מארז נהדר להמהרה ספק כוח נהדר

המון מקום וזרימת אווויר מעולה

כמו שציינתי אני לא מתכוון להתפרע עם ההמהרה. תקוותי שהמארז של TSUNAMI יחד עם גוף קירור אם יהיה צורך יספיק לי.

פורסם
  • מחבר

עזבו אותו, המארז בסדר גמור... לא כולם צריכים את האנרמקס הזה (ועוד במחיר כזה!!)

לגבי המסך, (מצטער אבל מה לעשות)

רד ל17" נורמלי, תחסוך מעצמך את הפוזה שיש למסך 19"..

תודה על החיזוק עם המארז :-)

ה-19" הוא לא ממש פוזה אלא מעבר טבעי שכן כרגע יש לי 14" אמנם אבל נראה כמעט כמו 17" עם זכוכית מגדלת.

אבל אולי תוכל להגיד לי באמת מה ענין ה"מצטער אבל מה לעשות"? אני עוד לא הבנתי מה כל כך לא בסדר עם מסכי פרוביו.

כפתור השליטה השביר? אני אהיה זהיר. איכות המסך? עבדתי עם 19" לא שטוח כמה זמן ונהניתי בהחלט מהתצוגה.

רענון? בגלל זה אני לוקח את הדגם השטוח עם 1280*1024 88Hz. אמינות? אם מתקלקל בחודש הראשון, מחליפים

בלי שאלות ואחריות לשלוש שנים. ובנוסף שמעתי מכמה שרכשו את המסך רק מילים טובות. אז במחיר הזה, למה לא בעצם?

מה שאכן לא הצלחתי לברר זה איזו שפורפרת מסך יש בו. אם מישהו יכול להגיד לי ממה להימנע בתחום הזה זה יכול עדיין

לשנות את ההחלטה.

פורסם
  • מחבר

ושלא נשכח את ה-0.25 DOT PITCH :-)

פורסם

יש אחריות לשלוש שנים? יש אז מה אתה צריך יותר מתקלקל תתקן מתקלקל יותר מידי תחליף לך זה לא יעלה

פורסם
  • מחבר

קלעת למחשבותי :-) למרות שלא הייתי רוצה להעמיד זאת במבחן...

פורסם

יכול להיות שהמסכים של פרוביו השתפרו, כי יש לי 17" שלהם מהדגמים החדשים יותר ואין לו את הבעיות שהיו פעם למסכי ה15" שלהם וה17" הישנים יותר. KOM תמיד אמר לי שזה כך היות ופרוביו משתמשים במסכים החדשים שלהם בשפופרות מסך של LG, שהן די טובות. הכאב היחידי שיש למסך שלי זה גודל נקודה היחסית גדול שלו(0.27), שאם עובדים על מסך 17" עם גודל נקודה קטן יותר ומיד עוברים אליו רואים את ההבדל באיכות. עדיין, המסכים האלה הם מסכים זולים ואין לצפות מהם לתת את האיכות של מסכים כמו CTX איימה וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים