עבור לתוכן

איך לפתוח סלולרי לכל הרשתות

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

איך אפשר לפתוח את המכשיר לכל הרשתות ? צריך ללכת לחברה? האם זה עולה כסף?

אפשר לעשות את זה בבית בעזרת תוכנה? חוקי?

פורסם

אפשרי לעשות את זה בבית

אם זה חוקי, אני לא יודע

פורסם

אתה יכול ללכת לחברה, אם אני לא טועה לפעמים הם לוקחים 99 ש"ח על זה, יכול להיות שהנוהלים שונו, תתקשר ותבדוק.

את רוב המכשירים אתה יכול לפתוח בבית, במיוחד הישנים יותר, ואין שום חוק נגד זה בישראל = זה חוקי.

פורסם

איזה דגם הסלולרי שלך?

פורסם
  • מחבר

אוקי אם זה חוקי איך אפשר לעשות את זה בבית יש לי SONY ERICSSON K800I

פורסם

נראה לי זה אפשרי עם ה-FAR עד כמה שזכור לי בפעם האחרונה שהיתעכנתי על ה-K800I קצת ב-2006/7

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת יותר הסבר מה זה FAR?

פורסם

אם פוקט היה עדיין חי היה לי קל לשלוח אותך לשם, אבל בגלל שהיום זה אתר נבול (נבל כמו פרח) אז אין לך מה לחפש שם. :nixweiss:

אני בעצמי לא לגמרי זוכר איך כל העסק הזה עובד אני רק זוכר שהיה בחור בשם GAL E700 או משהו דומה שהיה מומחה אמיתי לכל זה והוא גם פיתח ובנה ומלא שטויות ל-W800 שמבחינת התוכנה היווה בסיס ל-K800 בעתיד.

אני ממליץ שתחכה קצת למבינים יותר או שתבקש מאחד המנהלים פה שיעביר לך לפורום גאדג'טים.

נ.ב-

בקיצור פאר זה שיטה לפתוח-לפרוץ את המכשיר ולשים בו מלא אפליקציות ולשחק איתו ושטויות כאלה ואין לזה סוף כעיקרון אבל זה הכל תלוי עד כמה מרחיקים לכת.

פורסם

אם זה אותו דבר כמו עם אייפון אפשר אם טורבו סים אם אני לא טועה..

מקווה שאני לא טועה...

פורסם
  • מחבר

אם פוקט היה עדיין חי היה לי קל לשלוח אותך לשם, אבל בגלל שהיום זה אתר נבול (נבל כמו פרח) אז אין לך מה לחפש שם. :nixweiss:

אני בעצמי לא לגמרי זוכר איך כל העסק הזה עובד אני רק זוכר שהיה בחור בשם GAL E700 או משהו דומה שהיה מומחה אמיתי לכל זה והוא גם פיתח ובנה ומלא שטויות ל-W800 שמבחינת התוכנה היווה בסיס ל-K800 בעתיד.

אני ממליץ שתחכה קצת למבינים יותר או שתבקש מאחד המנהלים פה שיעביר לך לפורום גאדג'טים.

נ.ב-

בקיצור פאר זה שיטה לפתוח-לפרוץ את המכשיר ולשים בו מלא אפליקציות ולשחק איתו ושטויות כאלה ואין לזה סוף כעיקרון אבל זה הכל תלוי עד כמה מרחיקים לכת.

אוקי הבנתי חבל שהם התנבלו טוב נחכה למבנינים :)

פורסם

אם כבר מדברים, מה הסיכוי שמישהו פה יכול לעזור לי לפתוח NOKIA 6230 שנעול לרשת אורנג'?

מצאתי באינטרנט אתרים עם קודים אבל לאחר הכנסת הקוד, באופן מלא, שום דבר לא קורה. שום הודעת שגיאה.

מצאתי הסבר לפיו יש טלפונים שצריך להכניס להם SIM זר (ההוראות באתרים למעלה הן לשים בלי SIM).

לאחר שמתקבלת הודעת שגיאה, צריך להכניס את אחד הקודים וזה צריך לעבוד. מישהו ניסה? :)

פורסם

לא עדיף פשוט לפתוח את הטלפון וזהו? אני לא בהתחייבות מול אורנג', היא הסתיימה לפני מספר חודשים. :)

הדבר היחיד שמעצבן אותי הוא שהם דרושים 90 ש"ח לפתיחת הטלפון, למרות שההתחייבות הסתיימה וברור לכולנו שתהליך הפתיחה הוא פשוט וקל עבורם.

פורסם

תנו לבנאדם תשובה לעניין...

אפשר לפתוח את המכשיר הנ"ל רק במעבדה פרטית (צריך כבלים מיוחדים ועוד כל מיני אפליקציות שלא נותנים בכל מקום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים