עבור לתוכן

מוד / שיפצור - משתיק קול לשואב בדיל.

Featured Replies

פורסם

כדי לא הרעיש לכולם בלילה בניתי משתיק קול לשואב בדיל.

img0600.jpg

פורסם

פששש, מדהים. אתה בכלל מצליח לשאוב בדיל עם המתקן המשונה הזה?

פורסם
  • מחבר

אני בת!!!!

ומה הבעיה לשאוב עם זה??

מחממים את הבדיל עם המלחם, ונותנים קליק בשואב וזהו.

פורסם

:lol: מי חשב לבנות משתיק קול לשואב בדיל...

קבלי ח"ח עצבני על הרעיון pink :xyxthumbs:

פורסם

אופס :kopfpatsch:

אני מעדיף את הסרט, למרות שיש לי תחנת עבודה לSMT עם שואב חשמלי.

פורסם
  • מחבר

מגניבבבב, אז אולי אתה יכול לעזור לי בהלחמה יצירתית של רכיב SMT.

פורסם

זה אחד הקשים. נסי להשיג לו תושבת. אם אין לך מעגל מודפס בשבילו, בהחלט יש סכנה שישרף.

פורסם

את הQFNים באמת קשה לעבוד איתם ורוב המעבדות אפילו לא מתעסקות איתם, זה למה אישית במקומך היתי הולך על רכיב באריזה אחרת (חייב להיות!)

הינה דוגמא של מה שעושים במעבדות הלחמה:

הלחמה ע"י חימום ממוקד של קרן IR...

אם את באמת מוכנה להשקיע (לא על המכונה שמוצגת בסירטון) את יכולה לחשוף את הפסים בPCB שלך קצת יותר וקודם כל להשים על כולם בדיל

לאחר מכן לנסות להכין תושבת לראש המלחם שלא יהיה שפיץ אלה פס ארוך ויתחמם טוב (אפשר לגלף מנחושת והרבה בתי עסק ישמחו לעשות לך משהו פשוט כזה תמורת מחיר סביר יותר מעמדה שלמה)

ועכשיו שיש לך קצת שאריות בדיל מסביב לרכיב את יכולה לחמם אותן וכתוצאה גם הבדיל מתחת לרכיב יתחמם - מקווה שהבנת את הרעיון ;)

פורסם

כל זה בדרך הפיראטית. בדרך המקצועית מחממים את כל המגעים על הלוח באוויר חם, ופשוט מניחים את הרכיב עליהם ומקררים עם ספריי הקפאה.

פורסם

ראיתי משהו הזוי לגמרי היום אבל זה לא יהיה פתרון אידאלי בשבילך של מישהו שהדביק FPGA עם מעל 300 רגלי BGA ללוח עם הרגליים למעלה והלחים אליו חוטים לרגליים כאן:

http://www.embeddedrelated.com/groups/fpga-cpu/show/1802.php

הנה תמונה של זה: 2.jpg יש גם תמונה של הצד השני אבל זה פחות מעניין.

אני לא מומחה להלחמה אני יודע לעשות דברים מאוד חובבנים שאני צריך בעבודה ולרוב רק כבלים ולא רכיבים אלקטרונים. אולי את יכולה להשתמש בשיטה הזאת או להשיג blower שיש לנו בעבודה וראיתי מישהו מחליף רכיבי BGA עם blower. יש גם אופציה לעשות סוג של תנור SMT מאולתר אבל אין לי מושג כמה טוב זה עובד. אני בזמן האחרון מתעניין באלקטרוניקה למרות שאני יותר בצד של תוכנה.

פורסם
  • מחבר

זה ממש ממש מגניב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים