עבור לתוכן

כונן IDE שינה אות בגלל Daemon Tools

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, זה קצת בעיית חומרה וקצת בעיית תוכנה, במידה וההודעה לא בפורום הנכון אודה למנהל אם יעביר אותה.

יש לי שני כוננים קשיחים, אחד 500GB חדש והשני כונן IDE יחסית ישן של 200GB (המפרט המלא של המחשב מימין).

לכונן IDE שהבאתי מהמחשב הקודם שלי נתתי את האות D בזמן הפירמוט וההתקנה של ויסטה. יש בו רק קבצים של מוסיקה, סרטים, תמונות וכו'

משום מה אחרי התקנת Daemon Tools האות של הכונן השתנתה ל-H, בלי שמשהו תפס את האות D.

בגלל שראיתי שאני בכלל לא צריך את התוכנה, ושגם נוסף לי CD-ROM שאין לי ב-Device Manager, הסרתי את ההתקנה של Deamon בתקווה שהמצב יחזור לקדמותו. התוכנה הוסרה וה-CD-ROM נעלם, אבל הכונן נשאר H. זה יוצר לי בעיה בהרבה קיצורי דרך שהיו לכונן D וספריות הורדה של אימיול וכו'. אני רוצה להחזיר את הכונן לאות D.

ניסיתי לעשות את זה ע"י קליק ימני על "המחשב שלי" ו-manage, אבל שם הוא רושם ש-Windows לא יכול לשנות אות של כונן מערכת. ובאמת כונן H מופיע כמערכת. אני לא מבין איך זה קרה, המערכת הפעלה שלי מותקנת על C ו-C גם מופיע כ"מחיצת אתחול". ניסיתי לגגל איך משנים כונן מערכת ולא מצאתי את התשובה.

אפילו נכנסתי לעורך של הרג'יסטרי ומחקתי את הערך שהיה ב-Mounted Drives תחת האות D, אבל זה לא עזר...

אודה לכל מי שיוכל לעזור בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים