עבור לתוכן

מלווה לנהג חדש ??

Featured Replies

פורסם

שאלו ת'שאלה הזו בהמון מקומות המון פעמים

המלווה הוא עד התאריך שרשום על הנייר רישיון הזמני,וכולל את אותו יום

• תגובות 39
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל מה אתם לוקחים את הסיכון... פשוט אל תסעו באותו יום.

חוץ מזה אם זה סתם יוצא באמצע השבוע אז במיוחד לצאת עם הרכב, בשלב מסויים בחיים תתחילו כבר לשנוא לנהוג. :P

פורסם
  • מחבר

יאללה אנשים פה מגיבים לפני שהם קראו את הת'ראד לאן הפורום הזה מתדרדר נסעתי כבר יומיים גם משרד הרישוי גם המורה לנהיגה וגם המשטרה אמרו לי שאני יכול לנסוע גם בתאריך שכתוב על הספח ללא מלווה וככה עשיתי

אתם פשוט חצילים

פורסם

יאללה אנשים פה מגיבים לפני שהם קראו את הת'ראד לאן הפורום הזה מתדרדר נסעתי כבר יומיים גם משרד הרישוי גם המורה לנהיגה וגם המשטרה אמרו לי שאני יכול לנסוע גם בתאריך שכתוב על הספח ללא מלווה וככה עשיתי

אתם פשוט חצילים

אידיוטים כמוך כמעט כל יום מורידים אותי מהכביש. וגם מהחיים.

פורסם

כן זה בדיוק מה שאני. ילד בן 14 שלא נגע בהגה וחושב שהוא הנהג הכי טוב.

למה אמרתי שהלוואי ויעצור אותו? כי אני מכיר מספיק אנשים שהחליטו שהם יוצאים נגד המערכת הזאת של המלווה והחוקים ומצאו את עצמם בתאונות (בין להיתקע בגדר לבין להפיל עמוד תאורה) ונרדמים על ההגה כי הם שתו יותר מדי. אז אישית כשאני על הכביש אני ממש לא תמים אבל לפחות אני מחזיק את עצמי ולא שותה ונוהג או נוהג בצורה ממפגרת שעלולה להרוג אותי ואת הסובבים אותי. ככה שאתה רוצה ללכת נגד מה שכולם אומרים ולנסוע כשאתה עוד בתקופת המלווה בלעדיו? סבבה , רק תיסע בבקשה רחוק ממני.

אפשר לחשוב מה הוא כבר עשה,בסך הכל ניסה להקדים ביום,הוא לא יהפוך לשומאכר אני מניח תוך יום ויפתח יכולות נהיגה מדהימות(אפשר לחשוב שזאת הנדסה גרעינית..בסך הכל פעולות מוטוריות פשוטות).

כל הגישה המפגרת והקוסמטית הזאת של המלווה וכל הדברים האלה,כמו האכיפת מהירות החסרת פרופורציה כשהוכח בכל מחקר אפשרי שמהירות היא מהגורמים הכי נמוכים לתאונות זה פשוט הסחת דעת של הממשלה מהתשתיות המבישות שאנחנו מקבלים.

בכלל,מה זה "הלוואי שוטר יעצור אותו"?מה זה הגישה הזאת,מה אתה מלשין?

פורסם

מה שכתוב מעלי ממש נכון - בספרד ובאיטליה הנהגים הרבה יותר מהירים, והתמרורים הם בגדר המלצה בלבד, ועדיין יש הרבה פחות תאונות מאשר מפה. למעשה, אבא שלי בעצמו אומר שכשהוא נוהג מהר, הוא מודע לזה ואז הרבה יותר עירני. מהירות של 80 קמ"ש מרדימה, 130 קמ"ש לעומת זאת...

יש בדיחה באיזה ספר שקראתי לאחרונה, שחוקי התנועה באיטליה הם כאלה:

ירוק - עוברים

צהוב - עוברים

אדום - עוברים בזהירות.

פורסם
  • מחבר

אידיוטים כמוך כמעט כל יום מורידים אותי מהכביש. וגם מהחיים.

תשמע לא שאני עכשיו הול להתווכח איתך או משהו אבל לתשומת לב הניהול של האתר, ממש לא נעים בפורום שאנשים מתבטאים ויש כאלו תשובות שליליות, פעם היו פה אנשים שעזרו אחד לשני, מה קרה?

אבל שוגי יצאת סלט קולסלאו רציני...

פורסם

תשמע לא שאני עכשיו הול להתווכח איתך או משהו אבל לתשומת לב הניהול של האתר, ממש לא נעים בפורום שאנשים מתבטאים ויש כאלו תשובות שליליות, פעם היו פה אנשים שעזרו אחד לשני, מה קרה?

אם אתה לא שם לב הרבה פה ניסו לעזור לך, אמרו לך שהמלווה נגמר רק יום לאחר התאריך שרשום.

אתה, במקום להודות יצאת פה על כולם.

פורסם

מה תשובות שליליות מה??

אתה בא לעבור על החוק ובאותו זמן לסכן בדרך כזו או אחרת אנשים אחרים, אתה רוצה שיעודדו אותך? לך ל(לא יכול להגיד את שם האתר כי זה עובר על חוק 1 ו 2) ותגיד שאתה הולך לרצוח ולאנוס מישהו - כמות העידודים שתקבל עולה על כול התגובות באשכול הזה (ותקבל אותם תוך כמה דקות).

חברה אני רוצה לרצוח מישהו אבל הממשלה לא מרשה , מותר לי או לא?

עידכון: דיברתי עם המשטרה שאמרה שזה בסדר מצידם עד שהם תופסים אותי.

פורסם

מה עובר אליך :S מאיפה אתה ממציא את הדברים ההזויים האלה xD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים