עבור לתוכן

מלווה לנהג חדש ??

Featured Replies

פורסם

רשום לך ברישיון הזמני שקיבלת תחת "הגבלות והיתרים", אצלי למשל רשום "נהג חדש, נדרש מלווה עד 08/06/2009".

• תגובות 39
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כל הhaters פה קיבלתם בראש התקשרתי עכשיו למורה נהיגה שלי כפרה עליו [] היום ב 00:00 אני חופשי

פורסם

אז המורה נהיגה שלך דביל ועלול לעלות לך ברישיון.

תתקשר למשטרה או למשרד הרישוי.

המורה שלך הוא לא סמכות חוקית, לצערך.

או יודע מה? צא, סע בלי מלווה, שיהיה לך בכיף.

פורסם

אז המורה נהיגה שלך דביל ועלול לעלות לך ברישיון.

תתקשר למשטרה או למשרד הרישוי.

המורה שלך הוא לא סמכות חוקית, לצערך.

או יודע מה? צא, סע בלי מלווה, שיהיה לך בכיף.

נו חלאס!

למה אתם נתפלים אליו כשהוא אומר שהוא יודע מתי נגמר לו המלווה? נגמר אז שיסע.

נקווה רק שיעצור אותו שוטר מהר ויוריד אותו מהכביש. דביל אחד פחות , טיפה יותר בטיחות לי.

פורסם

שאני יבין, הדיון פה הוא על 24 שעות לפה או לשם? מה זה משנה לך כלכך?! תחכה עוד יום ליתר בטחון וזהו!

פורסם

אז המורה נהיגה אמר...

גם החבר שלי אמר את זה בזמנו... ואכל אותה.

כן.. הוא היה במצב בדיוק כמו שלך, ויצא שעתיים לפני שעבר התאריך שרשום על הרישיון.

נחש מה? הייתה בדיקה שגרתית של המשטרה ושללו לו את הרישיון. שעתיים לפני שהיה אמור להשתחרר לו.

פורסם

אפילו אם לפי החוק מותר לנסוע ביום האחרון שמופיע ברישיון, במקרה ונעצרים ע"י שוטר שחושב אחרת - זה פשוט לא שווה את הטרחה אל מול לנהוג ללא מלווה רק ביום שלמחרת.

פורסם

אני כבר 42 שעות בלי מלווה, ונהנה מאוד. ב-12.2.09 עברתי את הטסט (יום חמישי, טסט שני), ב-15.2.09 היה לי יום הולדת 18 וגם קיבלתי מהמורה את הרישיון, וב-16.5.09, בלילה שבין ה-15 ל-16 השאלתי מאמא את הטויוטה ויצאתי לסיבוב. תענוג לנהוג בלילה לבד על הכביש. לא כי נסעתי מהירות מופרזת או משהו, פשוט כי פנוי ורגוע. כמו מדיטציה.

אני חושב שתקופת מלווה ל-3 חודשים זה אופטימלי, כי בימים האחרונים של המלווה ההורים שלי העבירו לי את רוב מה שהם יכלו ללמד שהמורה לא לימד, והתפאלו מאוד מהנהיגה שלי שכמה פעמים בתקופה הזו מנעה תאונות (איזה אידיוט עקף וחתך בלי לאותת, הסיפור הרגיל). להגדיל לחצי שנה יהיה התעללות מטומטמת בנהגים חדשים, במיוחד בכאלה שבני יותר מ-18.

פורסם

נו חלאס!

למה אתם נתפלים אליו כשהוא אומר שהוא יודע מתי נגמר לו המלווה? נגמר אז שיסע.

נקווה רק שיעצור אותו שוטר מהר ויוריד אותו מהכביש. דביל אחד פחות , טיפה יותר בטיחות לי.

איזה מגעיל אתה,לא להאמין.

"נקווה שיעצור אותו שוטר..."תן לילד להנות.

פורסם
  • מחבר

redinosh בדיוק רציתי לכתוב את זה... עזוב... עוד ילד בן 14 שחושב שהוא הנהג הכי טוב ושהא הכי חכם... בקיצור התקשרתי *5678 למשרד התחבורה, שהיו שהתווכחתי איתם שלא מגיע לי לנסוע היום... אבל הם שכנעו אותי שכן... בקיצור מותר לנסוע ביום שמצוין על הספח לפי דנה ממשרד התחבורה...

לילה טוב לכולם ונסיעה טובה ובטוחה

פורסם

גבר, תהנה עם המלווה , תנהג בטוח ואל תעשה שטויות

אבל בבקשה אל תתנשא אלינו,

באתה אלינו עם שאלה, ענינו לך, יש לך בעיות תבדוק בעצמך

אם עונים לך ולא מוצאת חן בעינייך התשובה, בעיה שלך, לא שלנו

את התקופה המלווה שלנו כבר גמרנו מזמן.

פורסם

redinosh בדיוק רציתי לכתוב את זה... עזוב... עוד ילד בן 14 שחושב שהוא הנהג הכי טוב ושהא הכי חכם.

כן זה בדיוק מה שאני. ילד בן 14 שלא נגע בהגה וחושב שהוא הנהג הכי טוב.

למה אמרתי שהלוואי ויעצור אותו? כי אני מכיר מספיק אנשים שהחליטו שהם יוצאים נגד המערכת הזאת של המלווה והחוקים ומצאו את עצמם בתאונות (בין להיתקע בגדר לבין להפיל עמוד תאורה) ונרדמים על ההגה כי הם שתו יותר מדי. אז אישית כשאני על הכביש אני ממש לא תמים אבל לפחות אני מחזיק את עצמי ולא שותה ונוהג או נוהג בצורה ממפגרת שעלולה להרוג אותי ואת הסובבים אותי. ככה שאתה רוצה ללכת נגד מה שכולם אומרים ולנסוע כשאתה עוד בתקופת המלווה בלעדיו? סבבה , רק תיסע בבקשה רחוק ממני.

פורסם
  • מחבר

חחח עוד לא הבנת שהחוקים דווקא לצידי?? עזוב אני לא יענה לך אתה הבנאדם הכי פסימי בפורום הזה

פורסם

חחח עוד לא הבנת שהחוקים דווקא לצידי?? עזוב אני לא יענה לך אתה הבנאדם הכי פסימי בפורום הזה

מלווה נגמר ביום שרשום בשעה 00:00 כפי שרשמו לך..

כלומר ב19/05 00:01 אתה תוכל לנסוע בלי מלווה..

אתה נסעת / רוצה לנסוע כבר עכשיו... תהנה לך.

אבל כפי שדוד רשם... ביקשת עזרה וענו לך.. זה שאתה לא אוהב את התשובה זה לא בעיה של האנשים בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים