עבור לתוכן

לוח ל - DUAL ATHLON

Featured Replies

פורסם

על איזה לוח הייתם ממליצים למערכת של DUAL ATHLON ?

פורסם

למה אתה צריך?

בכל מקרה אני חושב שרק לאסוס (אבל אני ממש לא בטוח) יש לוחות מאושרות AMD

פורסם

למה אתה צריך?

בכל מקרה אני חושב שרק לאסוס (אבל אני ממש לא בטוח) יש לוחות מאושרות AMD

תלמד עברית, מאושרים :P

;D

פורסם

ולא רק לASUS יש.

יש את tyan,msi לשלושת החברות הנ"ל יש לוח המבוסס על MPX.

פורסם

זה טוב בעיקר לשרתים. אין כמעט תוכנות למשתמש הבייתי שלא לדבר על משחקים שיכולים לעבוד ב-SMP (ראשי תיבות של SYMMETRIC MULTI PROCESSING). היתה לי מערכת מבוססת פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה עם שני מעבדים וזה יותר הפריע מאשר הועיל.

הקיצר - אם אתה לא בונה SERVER, עדיף לך להשקיע ביותר זיכרון, מעבד אחד חזק יותר ולוח אם איכותי.

פורסם
  • מחבר

אני צריך את הלוח לבניית שרת להרצת EXCHANGE - עד היום יש לי נסיון רב עם שרתים מרובי מעבדים של INTEL כולל מפלצות שרצות עם 32 מעבדים (UNISYS ) ואם WINDOWS 2000 DATA CENTER אבל מעולם לא הרצתי שרת הבנוי על ATHLON ולכן רציתי להתיעץ איתכם על לוח אם מתאים

פורסם

לך על הלוח של tyan או asus שמבוסס על 760mpx כי כרגע זה הציפסט הכי טוב לשני אתלונים/mp

פורסם

האתלון XP שנמכרים עכשיו יעבדו בתצורה של ריבוי מעבדים ? נראה לי שלא. זה היה ככה בהתחלה כשהמעבדים מהסידרה הזאת רק יצאו לשוק המחשבים אבל היום חייבים בכל מקרה לקנות את האתלון MP ללוח בעל שני מעבדים או יותר.

אם זה בשביל שרת אז שווה לך כנראה להשקיע בזה :)

פורסם

אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל רק האסוס מנצל את מלוא הכח של שני המעבדים

פורסם

זה לא קשור ללוח.....

זה קשור לתוכנות ובמשחקים שתומכים בשני מעבדים

ואין הרבה כאלה

פורסם

ברור שזה קשור ללוח לוח טוב ידע לנווט נכון את המידע בין שתי המעבדים

אם הלוך נותן לאחד מהמעבדים עדיפות זה יצור לחץ על מעבד אחד וחופש מיותר על השני או אם שניהם מעבדים את אותו מידע לוח טוב ידע להימנע ממצבים כאלה

(אחרי הכל הלוח שולט במידע ולא התוכנה)

פורסם

יש לכמה יצרנים לוחות אבל אני חושב שהכי מומלץ זה של אסוס.

ASUS A7M266-D. מבוסס כמובן על ערכת השבבים AMD 760MPX.

הלוח עולה 1700 ש"ח. הוא כולל USB 2.0 ועוד חידושים... והוא תומך עד ATA100 (כשהוציאו אותו ATA133 עוד לא נכנס. במילא הדיסקים של ATA133 לא משהו) ואם כבר תקנה מערכת כזאת בטח תשים דיסק סקזי.

פורסם

יש משהו מעבר לסקזי, איך קוראים לו?

פורסם

raid?

וזה לא מעבר לסקזי

פורסם

RAID, זה לא חיבור, זה דרך חיים ;D.

ברצינות, זה תקן כדי להעביד מספר דיסקים במקביל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים