פורסם 2009 במאי 1616 שנים היי, הייתי שמח להבין איך DNS עובדאיך למשל באוניברסיטה שלי, בשביל לגלוש לאתרים, הוא מעביר אותך ראשית לאתר הדורש סיסמא, בעוד אתרי האוניברסיטה עובדיםהבנתי שזה קשור ב DNS, אבל אשמח לדעת איך אפשר לתכנת דבר כזה ברשת האלחוטית שלי.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים העמוד עם הסיסמא לא קשור בכלל לDNS. זה משהו שקיים בgateway של האוניברסיטה שלך שפשוט מחייב אימות מול שרת radius במקום יציאה אוטומטית החוצה.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר אוקי, תודה!איפה אפשר לקרוא מידע על הדבר הזהוהאם זה תוכנה חיצונית? תוכנה הכלולה ב ROUTER-יםאו תוכנה שנמצאת נגיד ב Windows 2003
פורסם 2009 במאי 1616 שנים זה שרת שמכיל מסד נתונים של כל המשתמשים שמורשים לאימות עם הפרטים שלהם ושרת gateway שנותן יציאה החוצה לאינטרנט.אתה יכול לקרוא את הדוגמא הזאת למשל.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים זה ממש לא פשוט להגדרה, לפחות לא בהתחלה.אחרי שהכל מוגדר זה דיי זורם ומי שמבין ב directory service ומנגנוני אימות יכול לזרום עם זה דיי בקלות.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר הפרויקט שהבאת לי ממש מסובך יחסית למה שאני רוצה לעשותיש איזה שם כללי לנושא הזה שאני יכול לחפש עליו מידע?
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר היי, לפי מה שאני רואה, ניתן לבצע זאת עם dnsredirector.comהאם מישהו מכיר את התוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.