עבור לתוכן

בעיה| באינטרנט / פיירוול ?!

Featured Replies

פורסם

משום-מה, אתמול אני לא מצליח להתחבר לMSN ולICQ והפייסבוק לא מציג לי את כל התמונות על המסך והמון אתרים לא עולים לי פתאום.

לא נגעתי בהגדרות של הפיירוול ולדעתי זה לא ישתנה לבד?!

בנוסף סגרתי את הפיירוול AVAST ואת הפיירוול של הWINDOWS ונסתי להתחבר ועדיין לא עזר.

תמונה של הFACEBOOK, לא מציג את כל התמונות:

http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/36/3655999_1168x806.JPG

תמונה של הMSN לא מתחבר + עשיתי בדיקה להתחברות והוא רושם מה יכול להיות הסיבה לבעיה (שלא ממש הבנתי..) :

http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/39/3656011_563x930.JPG

תודה רבה לעוזרים...

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם ALCATEL שפרצתי אותו לראוטר

אני מתחבר אוטומטי כאשר המחשב נדלק, יש לי IP קבוע

פורסם

Alcatel Speedtouch home?

מה הכוונה IP קבוע? אתה משלם תשלום חודשי לISP על כתובת סטאטית?

פורסם
  • מחבר

לא בגלל שפרצתי אותו אני מקבל כתובת קבוע, אני לא חושב שזה כ"כ משנה כי לא נגעתי שם בהגדרות ובכלל לא נגעתי בכלום :$

אם אתה מכיר את התוכנה LEAF שיוצרת LAN בין חברים (אם עושים משחקים איזה משחק רשת) אז גם היא לא מתחברת לי וכותבת לי שכנראה אני משתמש בפרקסי סרבר :\

Alcatel Speedtouch home?

מה הכוונה IP קבוע? אתה משלם תשלום חודשי לISP על כתובת סטאטית?

פורסם

IP קבוע באינטרנט עולה כסף. IP קבוע ברשת זה משהו אחר. אם הIP שאתה מדבר עליו הוא מסוג *.10.0.0 אז זה כתובת ברשת הפנימית שלך ולא קשור לעניין.

מנסיוני, תתחיל בפתירת הבעיה ע"י כיבוי מוחלט של האלקטל + ניתוק מהחשמל, תחכה דקה ותחבר מחדש. באותו הזמן תבצע כיבוי והפעלה מחדש למחשב.

אם עדיין יש בעיה, תכבה או תסיר את כל תוכנות האבטה שמותקנות - אנטי-וירוס, חומת אש, peerguardian וכו'.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שהIP ADDRESS קבוע על 10.0.0.150

טוב אני אנסה את כל מה שאמרת,

פשוט מוזר שסתם ככה כל התוכנות חושבות שאני משתמש בPROXY SERVER ...[br]פורסם בתאריך: 16.05.2009 בשעה 16:19:22

טוב עשיתי לו "ריסטרט" ואכן הכל עובד פיקס כאילו כלום לא קרה, כל התוכנות רצות והכל עובד מצויין!

תודה רבה!

IP קבוע באינטרנט עולה כסף. IP קבוע ברשת זה משהו אחר. אם הIP שאתה מדבר עליו הוא מסוג *.10.0.0 אז זה כתובת ברשת הפנימית שלך ולא קשור לעניין.

מנסיוני, תתחיל בפתירת הבעיה ע"י כיבוי מוחלט של האלקטל + ניתוק מהחשמל, תחכה דקה ותחבר מחדש. באותו הזמן תבצע כיבוי והפעלה מחדש למחשב.

אם עדיין יש בעיה, תכבה או תסיר את כל תוכנות האבטה שמותקנות - אנטי-וירוס, חומת אש, peerguardian וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים