עבור לתוכן

קניתי את המחשב החדש שלי! P4

Featured Replies

פורסם

נכון תלוי באיזה מתח נגיד במתח הרגיל שלו הוא עובד אפילו בסביבות ה 60 מעלות ללא בעיות .

בקיצור המאורר הזה לא לאוברקלוק ! ואין על זה ויכוח. :P

תקח משהו חזק יותר חבל שתתדפק.

נ.ב גם הקליפס של ההיסטינק לא מושלם.

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בתור אחד שיש לו כרגע שילוב של AX478 + SMART FAN 2 במארז של קולרמסטר עם ארבעה מאוררים והמחשב שלי עובד על 55 מעלות ויותר במצב בינוני מבחינת עומס אני יכול להגיד לך שאני לא כל כך מרוצה...... אני הבנתי שהVANTEC מקרר כמו שצריך ושומר על רמה סבירה מאוד של שקט.. וזה בדיוק מה שאני מחפש.

גם אם זה יגביל אותי ב100 מגה הרץ באוברקלוק אני מעדיף את השקט....

פורסם

כל הקטע שהוא רחוק מלהיות שקט לא יודע מאיפה הביאו את הנתון הזה . שקט זה 30 DB ומטה, הואנטק נדמה לי 33 או 38 (כנראה 33) זאת אומרת שהוא מרעיש פי 30 ממאורר שקט (30 DB) והוא באמת ממש לא שקט הוא יותר מרעיש מהמאוררים הג'נריים במארז שלי בצורה משמעותית.

פורסם

כל הקטע שהוא רחוק מלהיות שקט לא יודע מאיפה הביאו את הנתון הזה . שקט זה 30 DB ומטה, הואנטק נדמה לי 33 או 38 (כנראה 33) זאת אומרת שהוא מרעיש פי 30 ממאורר שקט (30 DB) והוא באמת ממש לא שקט הוא יותר מרעיש מהמאוררים הג'נריים במארז שלי בצורה משמעותית.

פי 30?? אתה קורא בכלל את ההודעות שאתה שולח?? פי 30 זה הרבה יותר מ33DB (וגם הרבה יותר מ38DB). חוץ מזה, אם 30 נחשב לשקט אז למה בדיוק אתה חושב שיהיה הבדל גדול בין 30 ל33?? אולי קצת רעש, לא פי 30!

נ.ב. הרעש שכתוב על האריזה של הVANTEC זה לא בדיוק הרעש שהוא מפיק. חברות הייצור של המאווררים נוטות להמעיט קצת את רמת הרעש...

פורסם

קצת הרבה(מאוד)! זה פשוט חרא של מאורר!

נגיד יש מאורר שהוא 30 DB אז מאורר שהוא 31DB הוא מרעיש יותר פי 10 ממאורר 30DB (ככה נאמר פה בפורום ) .

פורסם

אולי דוגמא יותר קיצונית כמו מאוורר הדלתא תגרום לך להבין שזה לא הולך במכפלות של עשר לכל DB.... אחרת לפי מה שאתה אומר הלדתא הייתה הורגת כמעט כל מי שהיה שומע אותה... או לפחות מחרישה אותו לצמיתות.

פורסם

ככה נאמר פה פעם באתר!! ואני סומך על זה.

פורסם
  • מחבר

כאלה שטויות מה שאתה מדבר....

ידעת שעם תיקח חמישה מאוורים. שניים של 17dB, אחד של 21dB, ואחד של 28 ואחד של 35 הם יפיקו יחד רעש של 36dB

?

זה חישוב אחי.

זה שטויות מה שאמרו לך.

פורסם

Memory: 2x256 mb Corsair PC3500 DDR433 Mhz Dual Channel Low Latency Memory

לא יודע מאיפה אתה קונה אבל אין כזה דגם 433Mhz LL של Corsair

פורסם

לא הבנתי כלום מהת'רד שם, מישהו מוכן להסביר לי?

פורסם

על תחליף קירור אין כמו הקירור של אינטל!!!!!

פורסם

אני מסכים עם FARKASH7 .

אין כמו הקירור של אינטל,לא לגעת בכלום וביחוד לא בחומר השחור.

אגב למה לך שני סטיקים ? לא עדיף אחד של 3500 512MB C2 של קרוסייר?

פורסם

כן נכון!הרי DUAL DDR פוגע ב-OC!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים