עבור לתוכן

מתלבט בין 2-3 ספקי HEC

Featured Replies

פורסם

הבנתי שHEC סבבה בתחום הספקים אז רציתי לשאול מה ההבדל בין 500TD-TF 500W (ש"ח 295) ל500TE-2WX (ש"ח 285)

הם אמורים להחזיק E8400 דיסק קשיח של WD green וכרטיס מסך HD4850 multicooling

מה ההבדל בינהם? זה סבבה או שאפשר(וכדאי) להספק בספק פחות חזק (450W לדוגמא) ויש גם את הדגם Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan

Modular שעולה 475 ש"ח ואמור להיות שקט במיוחד...

האם הוא שווה את המחיר במיוחד כשאני ככל הנראה קונה את המארז NZXT HUST שבא עם ספוגים מבודדי רעש ואמור לבודד רעשים גם ככה?

פורסם

מאיפה את קונה? באיזה מחיר בערך? בחלק מהחנויות ניתן למצוא באותם מחירים ספקים משתלמים יותר.

אין צורך ב Cougar 550W, הוא מודולרי ושקט אבל הוא גם מאוד יקר.

TDT סידרה מאוד ישנה אז לא כדאי.

TE ספקים לא רעים אבל יש להם רק שנת אחריות אחת בניגוד ל 3 או 5 בחברות אחרות.

פורסם

מה התקציב שלך לספק ?

ובמקום ההאש הייתי לוקח את ה - CM SEIO 500.

וה - HD4850 הפאסיבי ממש יקר, אפשר לקחת HD4830 ולהחליף ל - AC ACCELERO S1 וייצא הרבה יותר זול (הירידה ל - HD4830 לא נוראית כל כך כי אני רואה שחשוב לך בעיקר שקט ופחות ביצועים אחרת היית לוקח GTX 260 כבר שעולה כמו ה - HD4850 הפאסיבי).

פורסם

למה HD4830? הכרטיס הזה מת ובמחיר שלו יש HD4770 (או שאי אפשר להחליף לא קירור?).

פורסם

זה העניין, אני לא יודע אם ה - S1 מתאים לו.

והוא גם יקר יותר מה - HD4830 בקצת (הכרטיס של ספיר כבר ירד ל - 555-565 ש"ח) ולפותח הדיון הביצועים הם לא החשיבות העליונה לפי מה שהבנתי.

פורסם
  • מחבר

למה אתה אמור שהוא ממש יקר? וגם אם כן מה אכפת לך? אני משלם.

הHD4850 עם 1GB הפאסיבי עולה 854 ש"ח ובאותו מחיר יש מוצר זהה רק עם קירור זלמן.

אין לי תקציב מוגדר לספק.. אבל אני רוצה שלא יהיה ג'נרי כלומר שיבצע את העבודה ויהיה מוכר אבל גם שיהיה במחיר סביר 200-350 ש"ח.

עדיף ספק מKSP.

תודה

ד"א בקשר למארז NZXT HUSH מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בלבן או בשחור.. כי החנות שמצאתי את המארז הזה הוא שילוב של שניהם כלומר חלק קידמי כסוף והשאר שחור.

פורסם

כי 850 ש"ח לכרטיס HD4850 זה יותר מדי וזה לא משתלם (יש כבר ב - 640 ש"ח עם הקירור הרגיל), יש GTX 260 ו - HD4870 במחירים האלה כבר (אמנם לא פאסיביים אבל יש דגמים שקטים) ובזול יותר יש +9800GTX עם קירור AC שקט.

ה - HUSH לא מומלץ, מארז בינוני למדי.

זה טוב יותר - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1543

בתקציב נמוך אין ספקים טובים ב - KSP.

בתקציב הזה מומלצים ה - CORSAIR CX 400W וה - FSP EPSILON 450W.

פורסם
  • מחבר

לHD4870 עם 512MB יש עוד הפרש של 100 שקל לפחות.

ולמה המארז הזה לא מומלץ? הבנתי שהוא ממש שקט והקירור שלו בסדר גמור

פורסם

איכות הבניה שלו פחות טובה מה - CM והאוורור שלו מאד חלש.

והנה HD4870 באותו מחיר - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1322

והנה GTX 260 אפילו זול יותר - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723

לשניהם יש קירור יעיל ושקט (לפאליט בעבר היתה גרסה ישנה אועשת אבל החדשה שהיא מזוהה ע"י יציאות VGA ו - HSMI במקום שני DVI שקטה מאד).

פורסם
  • מחבר

אז על איזה מארז אתה ממליץ שיקרר טוב ויהיה שקט (וגם יפה)? כי CM690 ממש לא שקט

ויש את THERMALTAKE M9 שהבנתי שיש לו קירור טוב אבל זה רק אני או שהמאורר הקידמי נראה כמו צלב קרס?

בקשר לספק כנראה אני אלך בסוף על corsair VX550W

פורסם

יש לך הרבה דרישות: גם שקט, גם מאוורר טוב וגם יפה.

מה התקציב לכל זה ?

המארזים הזולים של TT (עד 450 ש"ח בערך) לא מומלצים.

ה - VX550 מצוין, אבל בזול יותר יש את הספק הזה ששקול לו.

לינק - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1867

פורסם
  • מחבר

כן הבעיה שקונים מחשב מחנות אחת או כמה שפחות... לא בא לי עכשיו להזמין מ5 חנויות כל פעם חלק שונה... אני מעדיף לשלם עוד 70 שקל למקום קרוב לבית מאשר לחסוך את ה70 שקל האלה שאני אצטרך לשלם בכל מקרה על משלוח וזה עוד בלי תקלות ומשלוחים/נסיעות שאצטרך לעשות בשביל לממש אחריות...

בקשר למארז.. אהבתי ממש את המראה של הHUSH והוא ממש שקט...

הבנתי שהקירור שלו לא משתווה לCM690 (הרועש) אבל הוא עדיין קירור סביר השאלה אם זה יספיק לE8400 (עם freezer 7 pro ) ועם HD4850 עם זלמן או multicooling... כי אם כן פתרנו את הבעיה אם לא אז צריך למצוא מארז אחר בסביבות ה300-400

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בקשר למארז?

ואם כבר החלטתי ללכת על משהו במחיר של VX550 אז מה עדיף הספק של CORASAIR או HEC Cougar 550W שהצעתי קודם?

פורסם

CM690 רועש? שטויות..המאורר צד שלו בחלק מהמארזים בדיונים שהיו כאן קצת מרעיש.

יש לך שתי אפשרויות:

1.להחליף מאורר

2.לנתק אותו - לא תרגיש כל הבדל.

ענו לך:אין בכלל מה להשוות בין שני המארזים בסידור כבלים, בגודל, בנוחות ובאיכות החומר/בניה. חשקה נפשך ב-NZXT? קח..אבל תדע שאתה לוקח מארז פחות טוב כמעט בכל פרמטר.

לגבי ספקי כח יש היום סדרה של ספקי SEASONIC שטובים יותר מהקורסאיר (הרי SS מייצרים להם) ואתה חייב להתפשר על משהו.

אישית אני לא אוהב את מוצרי HEC..יש ספקים הרבה יותר טובים במחירים אטרקטיביים לעומת מה שרצית.

דבר נוסףחשוב מהיכן אתה קונה, מה הבעיה לרכוש חלק מהמוצרים בחנות אחת וחלקים מחנות אחרת? לא אמורה/צריכה להיות שום בעיה.

עריכה: אגב, אל תקפיץ הודעה אלא תערוך אותה, יראו ששינית ואז יגיבו אחרת תחטוף הערה מאחד המנהלים - ובצדק. :silly:

פורסם
  • מחבר

אני מדבר עם CM690 מניסיון.. לדעתי הוא רועש..

אני קונה מKSP.. אז הבנתי שעדיף ללכת על הCORSAIR (הפרש 20 שקל) והבעיה שנותנים לי פה חנויות שלא באזור שלי... רק משלוח יעלה לי כמו KSP ומה עם לממש אחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים