פורסם 2009 במאי 1516 שנים אני משתמש ב FFDSHOW ונכנסתי בהגדרות וסימנתי SUBTILES והורדתי קובץ כתוביות וערכתי את השם שלו כדי שיהיה זהה מלבד הסיומת, ב VLC זה עובד ב WMC12 זה לא
פורסם 2009 במאי 1516 שנים אם WMC12 אתה מתכוון ל windows media playerאיזה פורמט הוידאו?אם זה MKVאז WMP אין יכולת להפעיל קובץ MKV וכתוביות ביחד
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר אני מדבר גם על גם ב WMC וגם על WMP החדשים ודווקא הבנתי שזה אפשרי ויש אפילו מספר מדריכים פשוטים שמסברים איך לעשות את זה או יותר נכון אומרים למסן שם V וזה אמור לעבוד, רק שאצלי זה לא :-\
פורסם 2009 במאי 1616 שנים אני מדבר גם על גם ב WMC וגם על WMP החדשים ודווקא הבנתי שזה אפשרי ויש אפילו מספר מדריכים פשוטים שמסברים איך לעשות את זה או יותר נכון אומרים למסן שם V וזה אמור לעבוד, רק שאצלי זה לא :-\איפה אתה מסמן ?Vדווקא בגלל של- WINDOWS אין תמיכה בבלו רייאז אין לה תמיכה בכתוביות
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר דיברתי על הV הזה: לפי המדריך הזה: http://www.hack7mc.com/2009/04/enable-subtitles-in-ffdshow-video-codecs.html
פורסם 2009 במאי 1616 שנים אצלי זה גם לא היה מסומןסימנתי ועדיין זה לא מראה כתוביות(אני מתכוון ל-WMP)ב-WMC אני לא מצליח לראות שום דבר חוץ מקבצי MPGכשאני מנסה לנגן קבצי AVI פשוטים אז הוא מודיע לי שאין לי קודקועל MKV ,הוא אומר שאין לו אאפשרותעריכה:זה הסתדר לי ב-WMP אני רואה קבצי MKV עם כתוביותקטלני!!אבל לקבצי AVI הוא מראה תרגום כפול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.