עבור לתוכן

לוקח קצת יותר זמן לעלות את הנייד שלי - התחיל ממש לא מזמן, מה הפתרון?

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי נייד של HP שאני מאוד מרוצה ממנו.

הוא מחובר אצלי אלחוטית לראוטר. יש לי אינטרנט של 1.5. מגה עם תשתית של הוט.

העניין הוא שהמחשב עצמו עולה ממש מהר, תוך כמה שניות אני כבר רואה את ה-DESKTOP וכל מה שעליו...

אבל שמתי לב שאם אני לוחץ לדוגמה לפתוח חלון אינטרנט זה לא נותן לי אלא רק לאחר איזו דקה-שתיים ואז הכל בסדר וכל דף נוסף שפותח, נפתח בשניה...

ניסיתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שרק כשב-TASKMANAGER מופיע משהו שנקרא - DLL******EXE ומולו רשום -COM SURROGATE(זה מופיע ממש לשתי שניות ואז נעלם) אז רק אחרי זה נפתח חלון אינטרנט...

חוץ מזה האייקון של LOCAL AREEA CONNECTION בו מופיעים שני מחשבים, במקום להיות עם איקס אדום הוא הופך להיות עם כדור ארץ עליו....

השאלה איך אני יכול לגרום ל-COM SURROGATE הזה לעלות מיד עם המחשב ולא לחכות דקה שתיים עד שהוא מופעל?

אולי הבעיה היא שאני מחובר אלחוטית לכן לוקח לו יותר זמן?

מודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

החוקים אוסרים הקפצה לפני שעברו 24 שעות. להבא תתאזר בסבלנות בבקשה.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...

בבקשה עזרה. :(

פורסם
  • מחבר

אשמח לקצת עזרה :-(

פורסם

אין לי מושג אם זה הפתרון לבעיה שלך

אבל מחיפוש של חצי שניה בגוגל מצאתי את זה:

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/fix-for-com-surrogate-has-stopped-working-error-in-vista/

במידה וזה כן הפתרון וזה עזר לך בעקיפין או בצורה ישירה לפתור את הבעיה שלך-

למד מזה לקח ובפעם הבאה נסה לחפש בגוגל דקה לפני שאתה פותח דיון ומקפיץ אותו 4 פעמים במשך שבוע.

(בסה"כ חיפשתי "COM SURROGATE" וזו התוצאה הראשונה בחיפוש).

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג אם זה הפתרון לבעיה שלך

אבל מחיפוש של חצי שניה בגוגל מצאתי את זה:

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/fix-for-com-surrogate-has-stopped-working-error-in-vista/

במידה וזה כן הפתרון וזה עזר לך בעקיפין או בצורה ישירה לפתור את הבעיה שלך-

למד מזה לקח ובפעם הבאה נסה לחפש בגוגל דקה לפני שאתה פותח דיון ומקפיץ אותו 4 פעמים במשך שבוע.

(בסה"כ חיפשתי "COM SURROGATE" וזו התוצאה הראשונה בחיפוש).

תודה אבל לא זאת הבעיה ואת הנושא שהבאת כבר ראיתי.

אצלי אין את הבעיה ש-COM SURROGATE מפסיק לעבוד, העניין הוא שכאשר אני מדליק את המחשב הוא מופעל אבל רק איזו דקה אחרי עליית המחשב(עקבתי אחריו דרך TASK MANAGER) עד שהוא לא עלה זה משום מה לא נותן לי בכלל לפתוח את חלון של אינטרנט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים