עבור לתוכן

'Call of Duty 7' already 'in production'

Featured Replies

פורסם

פרסמו את זה, לא כל כך חדש :lol: אם הם יעשו את זה כמו WAW זה יהיה בסדר גמור.

פורסם

זה לא מפתיע אף אחד.

ובכנות, הגיימרים שצמאים למשחקים חדשים פשוט מקבלים את מה שהם רוצים, לנוכח ההצלחה המסחררת.

כנראה שזה עתיד הסדרה-

Infinity Ward לפיתוח כותרים מודרניים.

Treyarch לשעשע אותנו בזמן שאינפיניטי מפתחים את הכותר הבא, באמצעות מלחמה בזירה ההיסטורית.

פורסם

יותר מדי COD...

חברה מוכשרת כמו IW צריכה לעשות גם דברים אחרים, שהחברה השנייה תעבוד בחליבת המתג בשביל ACTIVISION-BLIZZARD.

פורסם

יתכן מאוד כי את הבא של treyarch אני לא ארכוש, יש הבדל חד וברור בין שתי החברות ואין ספק שIW טובה פי כמה.

יש לי WAW זמן רב ושיחקתי בו רק בתקופה של יציאת המשחק, מאז לא נגעתי בו כי הוא פשוט לא נוח.

המשחק כבד משום מה [פיתוח לקוי] וכן קוד הרשת שלו גרוע מאוד, וכן, גם אני בדעה שIW צריכה לעבוד על עוד פרוייקטים מעבר לCOD.

פורסם

יותר מדי COD...

חברה מוכשרת כמו IW צריכה לעשות גם דברים אחרים, שהחברה השנייה תעבוד בחליבת המתג בשביל ACTIVISION-BLIZZARD.

ולמה שיתפזרו?

יש מספיק חברות שעשו טעויות והתפזרו לכל מיני ג'אנרים ונסיונות שעלו להם מיליונים והובילו אותן כמעט לפשיטת רגל.

הם מפתחים משחק אחד כמעט כל שנה, שוברים שיאים (הכותר COD4 מכר נכון להיום 12M עותקים!!)

והם עושים את זה טוב.

לא טוב, מצויין.

פורסם

כנראה שזה עתיד הסדרה-

Infinity Ward לפיתוח כותרים מודרניים.

Treyarch לשעשע אותנו בזמן שאינפיניטי מפתחים את הכותר הבא, באמצעות מלחמה בזירה ההיסטורית.

:hizuk:

TREYARCH הם פשוט INFINITY WARD לעניים. אין מה לעשות ואי אפשר להשוות בכלל ברמה של שתי החברות.

אפילו כשהם משתמשים באותו מנוע גרפי ועובדים על אותו ז'אנר של משחק - IW פשוט עושים את זה הרבה יותר מקצועי.

פורסם

ולמה שיתפזרו?

יש מספיק חברות שעשו טעויות והתפזרו לכל מיני ג'אנרים ונסיונות שעלו להם מיליונים והובילו אותן כמעט לפשיטת רגל.

הם מפתחים משחק אחד כמעט כל שנה, שוברים שיאים (הכותר COD4 מכר נכון להיום 12M עותקים!!)

והם עושים את זה טוב.

לא טוב, מצויין.

לא התכוונתי לפתח מספר כותרים במקביל ובז'אנרים שונים.

אבל לפתח FPS חדש שלא קשור ל - COD/MW יכולהיות שינוי מרענן, שייצרו IP חדש.

ההצלחה המסחרית שלהם לא ממש מעניינת אותי, זה רק מוביל להתנוונות יצרתית.

פורסם

TREYARCH הם "מפתחת הבית", זה בערך כמו UBISOFT Montreal, דוחפים לשם הכל :lol: ההבדל הוא ש UBISOFT Montreal קיים שנים ומדובר בסטודיו ענק ו TREYARCH עדין בבניה :P רואים שיפור בכל משחק אבל זה עוד לא רמה של מפתחת רצינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים