פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר אם קיבלתם את הרושם שהנושא נסגר אז זה לא טוב...האם לדעתכם אני בכלל יכול לבוא ולדרוש החלפה של המעבד לליבה אחרת בלבד? (לא קרה כלום לנוכחי)
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים החנות לא חייבת להחליף לך את המעבד בליבה אחרת... : אבל אם הם נחמדים או תוספת כסף אז יכול להיות...
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר החנות לא חייבת להחליף לך את המעבד בליבה אחרת... : אבל אם הם נחמדים או תוספת כסף אז יכול להיות... אני אדרוש פיצוי על המארז הדפוק שמכרו לי..."400W" : בחו"ל היו מביאים לי בחינם מעבד מליבה חדשה...
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר קודם כל, AMD בכבודה ובעצמה נתנה לאנשים חינם את הTBRED...ואין כמעט הבדל בין המעבד שיש לי לחדשים...העניין הוא שקניתי אותו אז ב800 ש"ח שזה מחיר של שני מעבדים כאלה היום...אז אולי אני לא אצטרך להוסיף כסף.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים צר לי, אתה חולם אם אתה מאמין שייתנו לך איזשהו פיצוי או החלפה.למעשה יהיה לך מזל אם לא יצחקו לך בפרצוף... :-X
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר אז אני תקוע?! אם אני אקנה אצלם פעם שניה מארז הם לא ייתנו לי ? ועד כמה תומך הלוח שלי?
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מה הקשר בין מארז למעבד?הלוח שלך תומך בAthlonXP 2600+(.13u) הכי הרבה.http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VRXP(2.0).htm**** הוא לא תומך בבאס של 333 ****
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.