עבור לתוכן

בגרות במחשבים חלק א...איך הלך לכם/ן?

Featured Replies

פורסם

ביג דיל, גרשיים במקום גרש אחד... לא יורידו הרבה, אל תדאג.

• תגובות 45
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מתי מקבלים תשובות? לכל הבגרויות זה ביחד?

ונניח במתמטיקה ואנגלית, מקבלים לפני? שמעתי משהו שמקבלים לפני המועד ב' שהוא חודש וחצי אחרי+-;

ערן.

פורסם

בגרויות בדרך כלל מקבלים בין חודשיים לחודשיים וחצי אחרי בערך. :-\

פורסם

הלך לי אחלה, עשיתי הכל: 1-5, 6&8 ושאלה 9. נקווה לטוב. מגן 85. (יחידות 2-3).[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 02:33:42

יש לי טעות :( עשיתי "*" במקום '*'...בשאלה עם המיקומים האי זוגיים נראה לי 2,...כמה יורידו??

וגיליתי שאני היחיד בשכבה שעשה את 10 ולא את 9...חח עוד מישהו עשה את 10?

ערן.

יש! אז צדקתי כשעשיתי '*' !!! חחח =]

אני עשיתי את 9.. היה הכי קל.. פתחתי 10 ישר ראיתי שהוא מסובך, אז עשיתי את 9. הלך לי טוב.. חוץ מהזימונים בתוכנית הראשית שאני לא בטוח בהם בכלל.. הייתי צריך לשבת יותר על התחת כל השנה =|

פורסם

בקושי העפתי מבט ב 10 ו 8. פשוט עשיתי מה שהיה יותר ראשוני.

הלך לי אחלה, עשיתי הכל: 1-5, 6&8 ושאלה 9. נקווה לטוב. מגן 85. (יחידות 2-3).

מגן 85 זה נמוך.

פורסם

יש למישהו קישור לשאלון של מדעי המחשב א'? (899222)

פורסם

בדקתי כבר אין שם

פורסם

יש לי טעות :( עשיתי "*" במקום '*'...בשאלה עם המיקומים האי זוגיים נראה לי 2,...כמה יורידו??

וגיליתי שאני היחיד בשכבה שעשה את 10 ולא את 9...חח עוד מישהו עשה את 10?

ערן.

אני עשיתי, היה ממש קל, פשוט בגרות תת-רמה.

פורסם

תודה. אכן כבר העלו את טפסי הבחינות.

קדימה, עוד 8 בגרויות ומתכונות נותרו לשנה הזאת! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי, היה ממש קל, פשוט בגרות תת-רמה.

]

אמרו לך פעם שאתה מעצבן?!

הלך לי בסדר...הוגשתי על 96 ??? בגלל שלא למדתי כל החצי הראשון ולא הייתי בא לשעורים, ובחצי השני באתי למבחנים וכו'...

מה אתה אומר שהיה תת רמה?! שחצן. היה תת רמה, לך לאוניברסיטה/תלמד אסמבלר...

תחשוב שמבחינה כזאת או אחרת זה סה"כ 3 יחידות החלק הזה, אז זה כמו מת' 3 יחידות מבחינת הרמת קושי.

אתה סתם שחצן... :pissed:

תודה. אכן כבר העלו את טפסי הבחינות.

קדימה, עוד 8 בגרויות ומתכונות נותרו לשנה הזאת! :yelclap:

WTF? עוד 8 בגרויות?!

לי נשאר 6...בספרות (הכי קשה), פיזיקה,מתמטיקה (005 ושנה הבאה את 006 ו007),היסטוריה,תנך ואנגלית.

ערן.

פורסם

]

אמרו לך פעם שאתה מעצבן?!

הלך לי בסדר...הוגשתי על 96 ??? בגלל שלא למדתי כל החצי הראשון ולא הייתי בא לשעורים, ובחצי השני באתי למבחנים וכו'...

מה אתה אומר שהיה תת רמה?! שחצן. היה תת רמה, לך לאוניברסיטה/תלמד אסמבלר...

תחשוב שמבחינה כזאת או אחרת זה סה"כ 3 יחידות החלק הזה, אז זה כמו מת' 3 יחידות מבחינת הרמת קושי.

אתה סתם שחצן... :pissed:WTF? עוד 8 בגרויות?!

לי נשאר 6...בספרות (הכי קשה), פיזיקה,מתמטיקה (005 ושנה הבאה את 006 ו007),היסטוריה,תנך ואנגלית.

ערן.

לגבי ההודעה של kostiya - אתה לא צריך להתעצבן בגללו אחי. מצד שני גם לא צריך לרשום כאלה דברים כמו "בגרות תת-רמה". זה שלו הלך מעולה וקל לא אומר שלכולם זה היה ככה. האמת שהרבה מהשכבה שלי עשו טעות בשאלה 13 ואמרו גם שבכללי הייתה בגרות הרבה יותר קשה ממה שהם ציפו.

מצד שלישי מדובר פה בשני שאלונים שונים. אני זוכר את ה222 וה-122 ואכן, בלי כוונה להשתחצן או משהו, הם היו קלים מאוד. את ה122 סיימתי בזמן שיא של 10 דקות (אני כל כך גאה בעצמי על זה :silly:) והגשתי תוך 20 דקות. ה222 סתם דרש קצת מחשבה אבל עדיין קל ביותר.

מה שמצחיק זה שאני מסתכל על השאלונים האלו מהשנה ואני בקושי זוכר משהו :lol: זוכר בכללי אבל ממש לא בשביל 100, יותר לכיוון של 85+-.

נ.ב: אמרתי שנשארו לי 8 בגרויות ומתכונות: בגרות באנגלית, מגן ובגרות בתנ"ך, בגרות במתמטיקה (005 ו-006), מגן ובגרות בספרות ובגרות בפיזיקה + בגרות מעבדה.

אתה בכיתה י', נכון?

פורסם

יש לי שאלה...

הפעולה ב9.א. מקבלת איזשהו משתנה? או שהיא ריקה (כלומר הסגוריים ריקים)?

פורסם

אני זוכר רק בערך, אבל לפי מיטב זכרוני היא הייתה ריקה.

פורסם

תוצאה של ישיבה בחדר מחשבים במקום בשיעור מחשבים כל השנה :|

התחלתי באמת ללמוד רק לפני איזה חודש, ככה שאני מחשיב את זה כהצלחה אישית שלי. שלא לדבר שחזרתי לבצפר ממחלת הנשיקה לפני חודש וחצי בקושי, ככה שהייתי צריך להשלים המון ומחשבים לא היה בכלל בראש מעייני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים