פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות.אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים לא יודע על עוד משחקים בסגנון... אבל יש למשחק משהו כמו 2 expansion packsולאחד מהם קוראים creatures isle והוא מתמקד יותר על היצורים... 8)
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים לא יודע על עוד משחקים בסגנון... אבל יש למשחק משהו כמו 2 expansion packsולאחד מהם קוראים creatures isle והוא מתמקד יותר על היצורים... 8)שזה?עריכה: ראיתי ב Sharereaactor משהו בשם הזה אבל האם צריך את המישחק המקורי בישביל זה,והאם זה מביא משימות חדשות,יצורים וכדומה???
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים יש את Pupolius (משו כזה) שהיה די מזמן והתבסס על אותו רעיון של להיות אל, לא חושב שהוא הצליח לבצע ממש את מה שהוא התיימר לבצע..
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים וואו...כמה זמן לא שמעת את המשחק הזה... נראשה לי הוא יצא כשהייתי בכתה ו או -זועכשיו אני מתגייס...אז אם גרפיקה חשובה לך, לא הייתי הולך על זה...אבל לפי מה שאני זוכר זה לא רע... 8)
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים יש את הישן הישן (שאם אני לא טועה יש לו 2 גרסאות) ויש אחד מחודש שיצא לא מזמן...
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים האמת שיש משחק שמצד אחד ממש דומה ל-Black & White, ומצד שני ממש שונה ממנו...קוראים לו: Black & White...."סיימת" את המשחק, ועכשיו אתה מחפש עוד משחק באותו סיגנון ?פשוט תתחיל אותו מחדש בלי לנסות לשחזר את אותן פעולות שעשית בפעם הראשונה - מובטחת לך חווית משחק מדהימה, אך שונה לחלוטין מהפעם הראשונה...
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???15 למרץ 2004 (עוד 7 חודשים), ככל הנראה...http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite2/index.html
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מצטער על הבורות והכל, אבל מישהו יכול לספר על המשחק הזה? (black & white)? על מה הוא? איזה סגנון? איזה סוג?
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים האמת שיש משחק שמצד אחד ממש דומה ל-Black & White, ומצד שני ממש שונה ממנו...קוראים לו: Black & White...."סיימת" את המשחק, ועכשיו אתה מחפש עוד משחק באותו סיגנון ?פשוט תתחיל אותו מחדש בלי לנסות לשחזר את אותן פעולות שעשית בפעם הראשונה - מובטחת לך חווית משחק מדהימה, אך שונה לחלוטין מהפעם הראשונה...גמרתי אותו 4 וחצי פעמים. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.