עבור לתוכן

קיבלתי זימון ואני לא יודע אם ללכת או לא

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אל תצפה לזה שהולכים להתחשב כל כך בבחירה שלך כי תכלס אתה לא ממש בוחר... מן הסתם במהלך הטירונות יהיה לך ראיון עם מפקד הבית ספר אבל רוב הסיכויים זה שישבצו אותך קודם לפי צרכים ורק אחרי זה העדפה שלך... אם תגיד להם אופטיקה אז רוב הסיכויים הם שלא תכנס לשם ולכן עליך לבדוק מה מהמקצועות הפופולאריים עדיף לך, לדגומא מאחזק נגמ''ש, נ''קל, אחראי ניהול מלאי.

ככל שהנתונים שלך יהיו טובים יותר תהיה יותר העדפה לשלוח אותך למקצועות הרק''ם

פורסם

דבר ראשון אל תצפה לזה שהולכים להתחשב כל כך בבחירה שלך כי תכלס אתה לא ממש בוחר... מן הסתם במהלך הטירונות יהיה לך ראיון עם מפקד הבית ספר אבל רוב הסיכויים זה שישבצו אותך קודם לפי צרכים ורק אחרי זה העדפה שלך... אם תגיד להם אופטיקה אז רוב הסיכויים הם שלא תכנס לשם ולכן עליך לבדוק מה מהמקצועות הפופולאריים עדיף לך, לדגומא מאחזק נגמ''ש, נ''קל, אחראי ניהול מלאי.

ככל שהנתונים שלך יהיו טובים יותר תהיה יותר העדפה לשלוח אותך למקצועות הרק''ם

גבר אתה טועה אופטרוניקה זה ממש לא של בנות יש שם מספיק בנים שהם עוסקים גם בתיקוניי אקילות טריגיקונים ראיות לילה טרמיות וכוליי!.

מה שכן באזרחות זה עבודה לא רעה בכלל ....

פורסם

גבר אתה טועה אופטרוניקה זה ממש לא של בנות יש שם מספיק בנים שהם עוסקים גם בתיקוניי אקילות טריגיקונים ראיות לילה טרמיות וכוליי!.

מה שכן באזרחות זה עבודה לא רעה בכלל ....

*אופטיקה.

לא שאמרתי שזה של בנות אבל משום מה יש למפקד הבית ספר איזושהי עדיפות מוזרה למלא את הקורס בבנות כל פעם כך שכשאנחנו נכנסנו אליו לשיחה אפשר להגיד שהוא אפילו הגזים ואמר "זה קורס לבנות" מה שבאותו הזמן נשמע לי מגוכח לגמרי אבל מי אני שאתווכח איתו מצד שני.

פורסם
  • מחבר

רגע אני בא לזימון הזה עושה מה שצריך ואז מה קורה?אחרי נגיד שבועיים אני מקבל את השיבוץ שלי ולפיו את תאריך הגיוס?

ואיך הם יחליטו אם אני מתקבל לתפקיד הכי טוב שם שזה אופטיקה?

פורסם

*אופטיקה.

לא שאמרתי שזה של בנות אבל משום מה יש למפקד הבית ספר איזושהי עדיפות מוזרה למלא את הקורס בבנות כל פעם כך שכשאנחנו נכנסנו אליו לשיחה אפשר להגיד שהוא אפילו הגזים ואמר "זה קורס לבנות" מה שבאותו הזמן נשמע לי מגוכח לגמרי אבל מי אני שאתווכח איתו מצד שני.

כמו שאומרים צהל והגיון לא הולכים יחד !!

כמה שרציתי בזמנו אופטרוניקה .. ולא קיבלתי הייתי צריך רק להכנס לבה"ד 20 ומשם כבר היום מושכים אותי לקורס ואז מחנה נתן ...

לא נורא עכשיו אני בבסיס תחמושת על תקן של מנהל רשת ! 8)

פורסם

אל תתקרב לחיל החימוש

אחד הסיוטים הכי נוראיים שיש

פורסם
  • מחבר

ומה הכוונה?

פורסם

אל תתקרב לחיל החימוש

אחד הסיוטים הכי נוראיים שיש

אוי נו באמת עוד אחד שחיי בסרט קומיקס !

תצא ממנו אני חימושניק ותאמין לי שזה מאוד תלוי בגוב ..

ובאיזה בסיס אתה יושב ומה הת"ש שלך ...

ככה שלרדת על חימוש ולהגיד שזה חרא זה לא נכון ... :screwy:

פורסם
  • מחבר

dr bit מה התפקיד שלך בחיל החימוש?

מה את האומר על הקדצ טכני הזה?זה גו'בים טובים?

פורסם

dr bit מה התפקיד שלך בחיל החימוש?

מה את האומר על הקדצ טכני הזה?זה גו'בים טובים?

התפקיד שלי הוא לא טריוואלי אלייך כי אני לא יודע מה הסיכוי שתקבל אותו .. אני בעצמי הייתי מופתע וקיבלתי אותו

אחרי תפקיד אחר שיצאתי ממנו

אני משרת בבסיס תחמושת על תקן של מנהל רשת נחשב לחייל כללי אבל עושה עבודה של מנהל רשת ... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים