עבור לתוכן

קיבלתי זימון ואני לא יודע אם ללכת או לא

Featured Replies

פורסם

שלום

קיבלתי זימון להגיע לקד"צ טכני חיל חימוש

מישהו יודע מה זה התפקיד הזה?זה תפקיד שקשור למחשבים או משהו כזה?או שזה לא מעניין ולא שווה ללכת מראש?

תודה

פורסם

אם זה מה שקיבלת, סביר להניח שהצעות טובות יותר לא תקבל.

כי ממילא זימונים 'איכותיים' היית צריך לקבל בתחילת יב'[אם לא בסוף יא'] ולא בסוף השנה.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה זה בעצם?כאילו איזה תפקידים אני יכול לקבל מיזה?

דברים טובים או לא ממש?

פורסם

טכני, לפחות טכני חיל אוויר, נחשב לסיוט.[br]פורסם בתאריך: 13.05.2009 בשעה 22:40:24

אם זה מה שקיבלת, סביר להניח שהצעות טובות יותר לא תקבל.

כי ממילא זימונים 'איכותיים' היית צריך לקבל בתחילת יב'[אם לא בסוף יא'] ולא בסוף השנה.

האמת שזה לא נכון בכלל.

פורסם

פרט.

פורסם

תלך, אין לך מה להפסיד. אם אני לא טועה זה התנדבותי, כלומר אתה לא חייב להמשיך בזה.

קד"צ טכני בחיל החימוש, כמו שזה נשמע. בטח מקצועות טכניים כמו מכונאות, חשמלאות וכו'.

פורסם

פרט.

אני מסיים השנה י"ב ורק בסוף אפריל הגעתי למיוניים ראשונים למודיעין אלקטרוני מוטס, ורק בתחילת יוני יש לי את מיוני ההמשך.

חוץ מזה שיש מלא תפקידים שיכולים לבוא במנילה והם שקולים בסופו של דבר לתפקידים בחיל מודיעין, כמו מחקר מודיעין (שיכול להיות ממש מעפן לפעמים) ותצ"א.

במנילה יש אחלה תפקידים, מודיעיניים ולא מודיעיניים, שלדעתי לא נופלים מהתפקידים בחמ"ן.

פורסם

כנראה כי אתה קטן למחזור[?]

פורסם

לא. קיבלתי מודיעין ומנילה בסביבות אוקטובר ותאריך הגיוס ההתחלתי שלי היה יולי 09 (עכשיו דצמבר בערך).

פורסם

אוקיי אז כן קיבלת בתחילת השנה.

אני לא אומר למועד זימון למיונים, אלא בכלל הודעה על כך שאתה מאותר או כל דבר דומה - זה נעשה בתחילת שנה ואף בסוף יב'.

קטנים במיוחד למחזור עושים יותר מאוחר.

פורסם

תפקיד מודיעין אלקטרוני מוטס לא קשור למנילה או לאיתור של חיל מודיעין, וקיבלתי הודעה להתייצב שם רק בסוף מרץ (אני חושב שזה נחשב "מאוחר").

אבל בעיקרון זה נכון לומר שחמ"ן שולח מיונים בתחילת י"ב או סוף י"א (לדעתי אפילו בלי קשר לגיל - רק מנילה קשורה לגיל אני חושב), כי משום מה תהליכי המיון שם ארוכים יותר (בלי קשר לאיכות או אופי התפקיד). בחיל האוויר הרבה יותר מהירים לדעתי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש שם כל מיני תפקידים שקשורים למכונאות,שזה ממש לא מתאים לי

אבל יש תפקיד אחד שנראה טוב זה מכשירן אופטי

מה עושים בתפקיד זה?

פורסם

מישהו שמע על התפקיד "מפעיל מערכות ERG" או תפקיד שנקרא טמ"מ ??

אם כן, מה אתם יכולים לספר עליהם ?

פורסם

יש לא מעט תפקידים בחיל החימוש

חלקם באמת קשורים למה שנקרא רק''מ (רכב קרבי משוריין) שזה נגמ''שים, טנקים, אכזריות וכו'

יש גם מקצועות כמו אלקטרוניקה, נק''ל (נשק קל), בוחני תחמושת, מכונאות\חשמל רכב, ניהול מלאי ועוד רבים רבים שהקורסים נפתחים לעיתים רחוקות כמו מערכות M.L.R.S

בכל אופן אני כבר אומר לך, כל מה שקשור לקורס מוקדם ומיונים, לך לך לך, אתה רק הולך להרוויח.

בקשר לאופטיקה, זה קורס שרובו בנות ולא ממש קל להתקבל לשם, אם תצליח אז מה טוב, זה אחד המקצועות המתקדמים בחימוש.

פורסם
  • מחבר

ליאור,כשאני בא לשם ועושים לי העדפות אם אני בוחר את הזה של האופטיקה זה לא אומר שאני ישר מתקבל לשם?

אחרי שאני בוחר את זה אני אצטרך לעבור מבחנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים