פורסם 2009 במאי 1416 שנים uppermc, ש"צ. ש"צ = ? 1) שבתאי צבי. 2) שליח ציבור. 3) שוטר צבאי. 4) שיעבוד צף. אנא הקף את התשובה הנכונה ביותר.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מי שלא מצליח להירדם בלילה שיקפוץ לשכן הטריפולטאי שלו , ויאכל קוסקוס עם שעועית ומאפרום ;D החסרון היחיד זה שיהיו לו נודים לשבוע
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר כמה חרא אנשים יכולים לכתוב בתרד אחד זה לא יאומן.... כמות התשובות שהן לא ספאם אפסיות חחחח... בקיצור אני ספורטאי מאוד מקצועי... לא בסגנון של חדר כושר כדי לעשות שרירים או משהו.. אני עושה ספורט כמטרה כמו מקצוע... רק שעדיין לא משלמים לי אלא רק מממנים לי. אני מתאמן כשאני לא פצוע אני מתאמן 10-11 אימונים בשבוע... מתאמן כבר 8 שנים... אז אתם יכולים לחסוך ממני את סיפורי הדיאטנים ושאר ירקות. אם זה מעניים מישהו בדקתי באינטרנט ומצאתי איזה אתר שאומר במוצרי חלב, בננה, דבש ועוד איזה כמה דברים מרדימים. אני אחפש את הלינק הזה שוב אם זה מעניים אתכם.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים כמה חרא אנשים יכולים לכתוב בתרד אחד זה לא יאומן.... כמות התשובות שהן לא ספאם אפסיות חחחח... בקיצור אני ספורטאי מאוד מקצועי... לא בסגנון של חדר כושר כדי לעשות שרירים או משהו.. אני עושה ספורט כמטרה כמו מקצוע... רק שעדיין לא משלמים לי אלא רק מממנים לי. אני מתאמן כשאני לא פצוע אני מתאמן 10-11 אימונים בשבוע... מתאמן כבר 8 שנים... אז אתם יכולים לחסוך ממני את סיפורי הדיאטנים ושאר ירקות. אם זה מעניים מישהו בדקתי באינטרנט ומצאתי איזה אתר שאומר במוצרי חלב, בננה, דבש ועוד איזה כמה דברים מרדימים. אני אחפש את הלינק הזה שוב אם זה מעניים אתכם. הגוף שלנו לא אמור לעכל חלב וזה יותר קשה לו ממזונות אחרים, לכן כשאוכלים מוצרי חלב מכבידים על מערכת העיכול ומרגישים עייפות. לגבי דבש זה לא נשמע הגיוני כי זה מלא סוכרים, מה שדווקא ממריץ.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים לא רק... חלב גורם להפרשה של חומר מרדים בגוף... עד כמה שאני זוכר גם עגבניות גורמות לזה... אותי מרדים בולשיט... הלכתי לישון
פורסם 2009 במאי 1816 שנים מחבר http://www.impactlab.com/2007/01/28/top-10-foods-for-a-good-nights-sleep/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.