עבור לתוכן

השפעת שינוי קצב הריענון על משחקים

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך CRT רגיל, וכ.מסך 8500GT.

אני משחק בעיקר PRO EVOLTUION SOCCER.

המסך עצמו נמצא כאשר הוא בווינדוס על 85 HERTZ, את המשחק זה בלתי אפשר לשחק עם HERTZ כזה, אז דרך DXDIAG -> OVERRIDE

אני משנה את זה ל-60.

שמתי לב, שאם אני משחק עם רזולוציה 600\800 רשום שהמשחק הוא על 61HERTZ, ואם זה 1024 אז זה על 60HERTZ.

מה ההבדלים? אם יש?

פורסם

PES מוגבל ל-60fps, לא משנה מה קצב הרענון. אם אתה עם CRT בכל מקרה עדיף לעבוד עם קצב רענון הכי גבוה.

זה שהמשחק לא "מנצל" יותר מ-60hz לא אומר שהמסך לא פועל על 85hz. תבדיל בין FPS להרץ.

ומה זאת אומרת "בלתי אפשר לשחק עם HERTZ כזה" ? המשחק לא עולה או מה

פורסם

דבר ראשון תתקין את הדרייברים של המסך שלך דרך הוספת חומרה ואם אין לך את הדרייברים תתקין אותו כהתקן PLUG & PLAY

פורסם
  • מחבר

PES מוגבל ל-60fps, לא משנה מה קצב הרענון. אם אתה עם CRT בכל מקרה עדיף לעבוד עם קצב רענון הכי גבוה.

זה שהמשחק לא "מנצל" יותר מ-60hz לא אומר שהמסך לא פועל על 85hz. תבדיל בין FPS להרץ.

ומה זאת אומרת "בלתי אפשר לשחק עם HERTZ כזה" ? המשחק לא עולה או מה

אני לא מתמייר להיות מבין גדול או משהו, רק מספר מה קורה.

בוא נגיד שאם המסך נמצא על 85 HERTZ, לפי ההגדרות של הכ.מסך, שהוא נמצא בווינדוס, רגיל, כאשר אני נכנס למשחק בלי לשנות ל-60 דרך ה-OVERRIDE, שרשמתי שזה בלתי אפשרי, אז התכוונתי לכך שהמשחק עובד בצורה לא חלקה, נראה כאילו התזוזה של השחקנים ובכלל של התמונה במשחק נראית קצת מרצדת, ופחות חלקה מאשר שאני משנה את זה ל-60 לפני.

פורסם

האמת, לא כל כך הגיוני מה שאתה אומר... שכאילו צריך להוריד את קצב הרענון לקצב הפריימים של המשחק בהתאמה.

אני משחק ב-PES 2009 על 75hz ובדקתי גם ב-85hz ברזולוציה נמוכה יותר וזה לא משפיע לרעה, להיפך. תמונה יותר נעימה לעין.

אבל אם אתה בטוח במה שאתה אומר... אז קטונתי :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תתקין את הדרייברים של המסך שלך דרך הוספת חומרה ואם אין לך את הדרייברים תתקין אותו כהתקן PLUG & PLAY

התקנתי .. אומנם מצאתי רק של 2005, FLATRON EZ T710SH[br]פורסם בתאריך: 13.05.2009 בשעה 15:42:32

Syndrome, על איזה הגדרות אתה ממליץ להשתמש? קראתי קצת את הסטיקי שיש למעלה בפורום על הv-sync וכו'..

אני עד עכשיו עם AA\AF OFF, ועם V-SYNC ON, בהתחשב בכך שיש לי 8500GT, הלכתי יותר על "ביצועים" מאשר על איכות, והמשחק רץ בסדר גמור.

V-SYNC OFF באמת גורם לקרעים כאלה, אז גם קשה להבחין עם המשחק רץ באמת ב-FPS גבוה יותר.

פורסם

אין הרבה הגדרות למשחק... רק וודא ש-use frame skipping מסומן.

אני שם AA מהדריבר כל עוד ה-fps לא יורד מ-60.

פורסם
  • מחבר

use frame skipping דרך ההגדרות של המשחק? האמת שאצלי הוא לא מסומן.

מה זה עושה?

אגב אצלי ה V-SYNC על ON, וגם Tripple Buffering על ON, רזולוציה של 1024, והמשחק מעולם לא עבד טוב כל כך.

פורסם

יש לך מסך CRT,קצב ריענון 60 זה ממש לא נוח לעיניים כשמדובר בCRT וגורם לכאב ראש.

מה שכן,עכשיו תוכל לשנות את רזולוצית הDESKTOP ולכמה שמפרט שלך יוכל לתת בהתאם למסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים