עבור לתוכן

מתי כבר מתחלפת הפלטפורמה של המעבדים??

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה מתאים לפורום הזה אחרת השמח אם יעבור לפורום כללי או מה שלא יהיה..

בכל מקרה כאחד שכבר לא יכול להפעיל משחק בצורה נורמלית כבר כמה חודשים טובים ואני מחכה ומחכה שכבר יכנס לשוק כמו שצריך הI7 או I5 וDDR3 ואני ממשיך לחכות וממשיך לחכות ושום דבר לא באמת קורה.

אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב חדש עם מעבד פנטיום כפול ליבה או מרובע ליבה ולגלות עוד חודשיים שאפשרויות השדרוג נגמרות.

מה אתם ממליצים לעשות בתקופה הזאת? ( שמשום מה היא נורא נורא ארוכה כבר).

פורסם

i7 כבר בשוק כנ''ל לגבי ddr3 אבל הפלטפורמה לא משתלמת מבחינת מחיר/ביצועים

תקנה מחשב מבוסס AMD התושבת שלהם תהיה נתמכת יותר זמן מאשר lga775 וסה''כ הפלטפורמה די משתלמת

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהם כבר בשוק אבל המחירים לא קשורים למציאות והם לא מצליחים לעשות שום פריצה אמיתית..

פורסם

המחירים של AMD מאוד הגיוניים (פנום 2), בחלק מהשימושים הם עדיפים/משתלמים יותר מאינטל.

פורסם
  • מחבר

המחירים של AMD מאוד הגיוניים (פנום 2), בחלק מהשימושים הם עדיפים/משתלמים יותר מאינטל.

אז איך אתה מסביר את זה ש90 אחוז מהמפרטים שמומלצים כאן ו09 אחוז מהמחשבים שאנשים קונים כאן הם אינטל?

כמה זמן קיים בשוק הפנום 2? מתי מתוכנן להגיע בגיזרה שם משהו חדש?

לפי מה שראיתי זה קיים גם בסוקט AM2+ וגם AM3

פורסם

מה ההבדל בין המפרטים שמומלצים לבין המחשבים שאנשים קונים?

אני מדבר איתך על מה שמומלץ כאן בפורום מעבדים, אמנם לשוק הנמוך E5200 לרוב יהיה משתלם יותר אבל הרבה פעמים מומלץ באיזור של 700-900 שקלים המעבד 720BE של AMD.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין המפרטים שמומלצים לבין המחשבים שאנשים קונים?

אני מדבר איתך על מה שמומלץ כאן בפורום מעבדים, אמנם לשוק הנמוך E5200 לרוב יהיה משתלם יותר אבל הרבה פעמים מומלץ באיזור של 700-900 שקלים המעבד 720BE של AMD.

בסדר אני לא מתעניין בשוק הנמוך אחרת הייתי כבר קונה ולא מחכה לפלטפורמה חדשה.. אני מעוניין במשהו חזק להשקיע בסביבות ה4 אלף שקל ואני לא רוצה שזה יהיה משהו שתוך כמה חודשים לא יהיו לא אופציות שידרוג

פורסם

אם השימושים שלך הם משחקים ואוברקלוקינג אז 720BE הוא אחלה מעבד לקחת.

פורסם
  • מחבר

אם השימושים שלך הם משחקים ואוברקלוקינג אז 720BE הוא אחלה מעבד לקחת.

ואיפה אני ימצא את עצמי עוד שנה - שנתיים מהיום?

פורסם

עם מעבד שמריץ משחקים לא רע בכלל - אל תשכח שיש לו שלוש ליבות.

אנחנו לא יכולים להיות בטוחים, אבל זאת ההערכה שלי. זה כמו מי שקנה לפני שנתיים בערך E6600 - גם היום הוא מעבד טוב לגיימינג ולא עושה צוואר בקבוק לרוב כרטיסי המסך.

פורסם

מהצד של AMD קשה לומר אבל הסיכויים טובים יותר מאשר לתושבת 775 של אינטל.

(אפילו שצפויים לצאת עוד כמה מעבדים לתושבת, אך הם לא אטרקטיביים מול 720BE, למשל Q7500 [אך אולי הוא רק שמועה])

פורסם

מקווה שזה מתאים לפורום הזה אחרת השמח אם יעבור לפורום כללי או מה שלא יהיה..

בכל מקרה כאחד שכבר לא יכול להפעיל משחק בצורה נורמלית כבר כמה חודשים טובים ואני מחכה ומחכה שכבר יכנס לשוק כמו שצריך הI7 או I5 וDDR3 ואני ממשיך לחכות וממשיך לחכות ושום דבר לא באמת קורה.

אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב חדש עם מעבד פנטיום כפול ליבה או מרובע ליבה ולגלות עוד חודשיים שאפשרויות השדרוג נגמרות.

מה אתם ממליצים לעשות בתקופה הזאת? ( שמשום מה היא נורא נורא ארוכה כבר).

אם תמשיך לחשוב "אני אחכה עד שהמחירים ירדו, עד שהסדרה החדשה תצא, עד ועד ועד ועד", אתה רק תכנס ליותר ויותר סרטים, ולא תצא מזה.

למרות שה I7 כבר נמצא בשוק תקופה סבירה, וה I5 יצא עוד כמה חודשים אולי (הם אף פעם לא עומדים בזמנים), זה לא אומר שאתה חייב להמתין.

במחיר סביר אתה יכול לקנות מחשב של הדור הנוכחי או גם AMD מהמעבדים החדשים, והוא יחזיק מעמד תקופה מספיק ארוכה. בייחוד כשהיום מאוד מאוד קל לבצע OC לכמעט כל מעבד.

רק אל תשכח שמעבד זה לא הכל. מה שיותר קובע הוא הכרטיס מסך כשאתה מדבר על משחקים. ואז עדיף לקנות מעבד+לוח אם של רמה בינונית וכרטיס מסך טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים