עבור לתוכן

רוצה לעשות מנוי לעיתון יומי

Featured Replies

פורסם

לא אכפת לי אם זה ידיעות אחרונות או מעריב.

הדבר היחידי שאכפת לי זה המחיר וכאן נשאלת השאלה עד לאיזה מחיר+ מתנות אפשר להגיע איתם??

פורסם

מנסיון,שני העיתונים נמצאים במצב קשה מאוד ויעשו כמעט הכל בשביל להחתים מנוי חדש/להשאיר מנוי...לפני כשנה המחיר לחודש שאפשר היה להגיע אליו היה בסביבות ה120 לחודש..אל תתפוס אותי במילה או בסכום..זה מה שזכור לי,יכול להיות שאני טועה..

המתנות שלהם לא שוות כלום,מדובר או בספרים שלא מעניינים אף אחד,או באיזה תלוש מסכן של 100 שקל לחנות בגדים..ממש שום דבר ששווה להילחם עליו.

בעקרון,מעריב במצב ממש ממש קשה,על סף פשיטת רגל,ככה שיש סיכוי טוב שהם יהיו הנואשים ביותר לקלוט מנוי חדש..אבל עם זאת הדבר גם מתבטא בנטישה של הרבה כותבים/עורכים,ולכן גם החומרים שלו יהיו,קרוב לוודאי,טובים פחות..ושלא ניכנס בכלל לנטייה הפוליטית(המעוותת,סורי,הייתי חייב..) של העיתונים הנ"ל..

פורסם
  • מחבר

לפי האתר "כמהזה" אפשר לקבל בקלי קלות מנוי ל5 חודשים במחיר 99 שקל לחודש..

עכשיו רק מעניין אותי לדעת כמה אפשר לרדת מהמחיר הזה גם.

פורסם

99 זה הכי זול

יש לי מנוי למעריב

וזה המחיר שאני משלם כבר שנתיים.

פורסם

היות שמעריב במצב כלכלי קשה אני חושב שניתן יהיה להוריד אותו במחיר.

בכל אופן חשוב לציין שלפני יומיים התפטרו 2 העורכים הראשיים של העיתון.(עד כמה שהבנתי הם הובילו קו שמאלני)

פורסם

אפשר גם ישראל היום בחינם.

פורסם

אפשר גם ישראל היום בחינם.

בדיוק באתי לומר.

אחלה של עיתון, יש בו הכל ואפילו סודוקו יומיומי :smile1:

ממליץ בחום.

פורסם

אם לא מתכוונים לקרוא פוליטקה, אחרת הוא לא רלוונטי שכן הבעלים של העיתון [ישראל היום] חבר טוב של ביבי ::)

אם כי, בהחלט ישנו קו שמאלני בעיתונים - נו, לפחות 2 עורכים ראשיים התפטרו ממעריב.

פורסם

אמת ויציב לגבי הגחמות השמאלניות הממלאות את העיתונים הגדולים.

אם עדיין לא אמרת נואש למדיה המודפסת-לך על גלובס.

באמת עיתון מעניין.

(בהנחה ואתה לא מתעניין רק באקטואליה ופוליטיקה)

:jump:

פורסם
  • מחבר

האמת שמפוליטיקה טוב גם ככה לא יצא..

עד כמה שלצערי צריך לקרוא את הכותרת כדי להתעדכן עדיין המוספים שיותר מעניינים אותי בדר"כ הם מוספי הספורט והכלכלה..

פורסם

אני ממליץ לך לקרוא את הסקירות היומיות של העיתונות המודפסת באתר העין השביעית, ככה תוכל לראות את ההבדלים בגישה של העיתונים.

http://www.the7eye.org.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים