עבור לתוכן

האם יש מקום בארץ שמוכר את החולצות האלה

Featured Replies

פורסם

בתל אביב ברחוב פינסקר יש 2 חנויות כאלה במרחק של בערך 100 מטר אחת מהשניה.. מחירים מטורפים של 5 חולצות ב 100 אם אני לא טועה (או 3, אבל זה עדין מחיר מעולה)

בכל מקרה, יש להם שם המון דוגמאות גאוניות.. (ואני לא אתפלא אם הם קונים את החולצות מהאתר הזה, יש שם הרבה דוגמאות זהות\דומות)

• תגובות 48
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הבדל בין "בסגנון" ובין "החלוצות של".

את החולצות של tshirthell אין למיטב ידיעתי בשום מקום אחר חוץ מ-tshirthell, ו-20 דולר לחולצה - אפילו שזה הרבה יותר מה-10 ש"ח שחולצה בסגנון דומה עולה בתאילנד - זה לא כזה נורא.

במיוחד כשאיכות החולצות היא ברמה מאוד גבוהה.

פורסם

עמרי, צא מנקודת הנחה שאת ההדפסים שלהם - יש בארץ.

פורסם

SHOW ME

יש להם הדפסים שלא מצאתי בשום מקום אחר באינטרנט..

אם אתה טוען שיש אותם בארץ (באיכות טובה, לא מישהו ששמר את תמונת ה-preview מהאתר והעתיק בחובבנות), אני אשמח לשמוע איפה.

פורסם

למה שלא תבקר בחנות ההיא בתל-אביב וזהו? אני יכול להגיד לך בוודאות שאיכות החולצות גבוהה מאוד.. אני מעולם לא קניתי שם, אך ביקרתי שם מספר פעמים וחברים שלי גם כן קנו בעצמם.

אולי ההדפסים לא זהים, אבל משעשעים לא פחות..

פורסם

יש בירושלים במרכז העיר

"הזה עם החולצות"

הוא מוכר חלק מהחולצות שמועתקות משם... ועוד כל מיני מצחיקים.. זה גם במחיר בסדר נראה לי 3 ב100 או משהו כזה

פורסם

שני האתרים, T-SHIRT HELL והן הגרסא הישראלית מלאים בחולצות ממש טובות שאפילו גובלות באלוהות :jump: אקנה בסביבות ה-3434234234 חולצות אני חושב.

פורסם

ענק!

חחח אהבתי ביותר..

"כי גבר לא צריך לחזור על עצמו" זה כזה טוב! :lol:

ומחיר של 20 דולר לחולצה זה לא כזה רע..! ברנואר כל חולצה עולה 150 ש"ח..וגם בפוקס המחירים לא זולים 100 ובסביבה..קסטרו וכדומה, אז על חולצות כאלו סבבה למה לא אפשר להשקיע סכום דומה..2-3 חולצות פעם ב...וואלה האתר הזה נשאר אצלי במועדפים אני אזמין מתישהו... :)

פורסם
  • מחבר

איזה באסה שאין חנות פיזית לחנות הישראלית גם כן.

יש שם חולצה גדולה שכתוב InalAbook על משקל של FACEBOOK.

פורסם

יש, צור קשר איתם באימייל .

פורסם

והחולצותת מהחנות של פותח התארד איכותיות או שהן חולצות של 3 באחת (קודם חולצה, אחר כך שמלה, אחר כך סמרטוט לניקוי רצפה)?

פורסם

אופס

לא שמתי לב שהגבתי בתראד הלא נכון :lol:

טעות שלי...

פורסם

SHOW ME

יש להם הדפסים שלא מצאתי בשום מקום אחר באינטרנט..

אם אתה טוען שיש אותם בארץ (באיכות טובה, לא מישהו ששמר את תמונת ה-preview מהאתר והעתיק בחובבנות), אני אשמח לשמוע איפה.

http://www.tshirthell.com/funny-shirts/i-support-single-moms/

אם תרצה אני אשלח לי בפרטי תמונה שלי בחולצה הזאת (אם תראה גם עם שלט שרשום עליו HWZONE :lol:)

נקנתה בשוק הכרמל בתל-אביב, ואני מניח שיש גם עוד חולצות עם הדפסים מהאתר הזה, ככה שזה לא בלעדי שלהם, את זה אני יכול להבטיח לך.

פורסם

טוב, זה ספציפית זה באמת הדפס שכיח שקיים כמעט בכל אתר.. לא חוכמה :-X

פורסם

יש לא מעט חולצות שמופיעות שם באתר שאכן נמצאות ב"הוא עם החולצות" בירושלים

אחלה חנות אגב, יש לי משם מלא חולצות, ו-3 חולצות ב-100 שקל זה מחיר מצויין (והן באיכות טובה למדי)

אם כי יש שם הרבה שלא ראיתי במקומות אחרים, למרות שלא הכל אצלם כ"כ מצחיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים