פורסם 2009 במאי 1316 שנים לא יודע אבל עוזי אתה חייב לי כוסית ערק וסיגריה כי לפי החישוב שלי אלא הדברים שיכולתי לעשות מבקום לנסות ולהבין את התמונה המתומטמת והלא ממש מצחיקה הזאת
פורסם 2009 במאי 1316 שנים את מירה עוואד ואחינועם ניני מגרילות את המקום השני בסדר השירים בגמר האירווזיון. מומחי אירווזיון טוענים שממקומות אלה קשה מאוד לזכות (ובך סידרנו לעצמנו תירוץ מוצלח ללמה לא זכינו) ולכן הפרצופים המאוד מאוכזבים. ככה אמרו בבוקר ברדיו.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים ואייי הרגת אותי עם הFACEPALMמאפיה אתם מביאים את כל התמונות המצחיקות האלה... כאילו בכל התרדים פתאום מישהו צץ עם תמונה גאונית... כמו זאת
פורסם 2009 במאי 1316 שנים במהלך שנתיים האחרונות אספתי כמה טובות ושמתי כאן : http://krits.coddex.com אגב - לסוג תמונות האלו , עם המסגרת השחורה והכיתוב קוראים MOTIVATOR .. חפש בגוגל
פורסם 2009 במאי 1316 שנים אחינועם ניני דומה למייקל ג'קסון.רק שהיא כושית.וואו... זאת יציאה שראויה להיות בחתימה של מישהו...
פורסם 2009 במאי 1316 שנים טובאחרי טעות קנה ותגובה במקום הלא נכון, היתי חייב להוסיף 2 תמונות שפשוט הרגו אותי מצחוק..[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר מדהים. כמעט קשה לראות מי הערביה ומי היהודיה כאן. לפחות אחד הבין את הבדיחה. אחינועם לא יכלה לעשות פרצוף יותר מכוער ממה שיצא לה בתמונה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.