עבור לתוכן

ההתלבטות חזרה...

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות, רגע לפני הקנייה חוזרת בגלל כתבה חדשה אשר פורסמה באחד האתרים האהובים עליי, XBITLABS...

שם הם לקחו סלרון 1000 טואלטין זול להחריד המהירו אותו ל-1500 בקלות מדהימה ( השתמשו בוולקנו 7) והראו איך כמעט תמיד הוא עוקף P4 1.8Ghz ו\או XP1700... הבעייה היא שהם בישרו שם כי הדגמים האלה קלים וטובים פי כמה לאוברקלוקינג מאשר הסלרון 1200, בגלל שהם פשוט עברו דאון קלוקינג...

אז ההתלבטות חזרה סלרי 1100\1200 ?

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקשיב, "סטטיסטית" רק לשם האובר היתי בוחר ב1100.

אבל כדי שהמעבד יהיה יותר מהיר בפעול ולא יותר ממוהר, (כי עם 1200 תגיע יותר גבוה מ1100) תיקח את ה1200 או את ה1300.

עם 1300 למשל אני היתי אומר שעם מאורר ממש טוב, היתי מגיע לה1900, ואני לא מגזים. (והיד עוד נעויה ללמאורר רצחני)

שוב, זה גם ענין של מזל.

הברונות צריכים להיות איכותים, אבל אני מאמין שרוב הזכרנונת יתאימו - כמעט כולם מתוכננים לעבוד ב150 לפחות, אבל לביצועים מכסימלים כדאי שיעבדו בCAS 2, וטימינג נמוך.

פורסם

נראה לי קצת חשוד יותר גבוה מAMD 1700+?

סלרון? לא הגיוני! ועם זיכרון נמוך יותר (SD)? אין סיכוי שז התוצאות!

פורסם

לפעמים הוא לא עבר אפילו את הםנטיום 4, יש הרבה גרפים, תקרא תבין תחזןר לכאן עם שאלות.

דוקא ה1.5, לא עוברת תמיד את האטלון 1600.

פורסם

קראתח וזה בדיוק מה שמוזר שדווקא בגרפים החשובי (ALU ןFPU) הוא מנצח

וגם בפריימים ששם הם הכי מתבטאים

פורסם
  • מחבר

הוא מעבד מדהים...

יחסית לכסף בכלל...

פורסם

לפני 6 חודשים קראו לזה פנטיום 3 בבאס 100 .

פורסם

אז מה אם הם עברו דאון קלוקינג ?

לקחו מעבד סלרון 1200MHz ועשו לו דאון קלוקינג ל1000MHz. מה זה אומר ? זה מבטיח לך שתוכל להגיע ל1200MHz בלי בעיות בOC. כל זה בהנחה שלקחו מעבד 1200MHz. מה שאני מנסה לומר, זה שגם אם תקנה מעבד 1200MHz (בהנחה שסלרון 1000MHz הוא דאון קלוקינג של 1200 למשל) תגיע איתו לאותן יכולות OC של מעבד סלרון 1000. אבל אני לא מאמין שהם עשו דאון קלוקינג כזה רציני, בטח עשו את זה מסלרון 1100. מה שבטוח זה שאם תמצא סלרון 1300MHz בארץ אז ברור שתגיע איתו ל1600MHz לפחות (מ1300 הם לא יכלו לעשות דאון קלוקינג כי סלרון 1300 יצא איזה חודש חודשיים אחרי סלרון 1000).

לסיכום: אם תמצא, קח סלרון 1300.

אם לא תמצא 1300, לא משנה מה תבחר (1000/1100/1200) תגיע בערך לאותן יכולות OC אבל עדיין, מה שיותר גבוה עדיף. הכל עניין של תקציב.

ו.... בקשר לנושא שאז דיברת על טואלטין וזה ואמרתי לך שAMD יותר שווה ואמרת לי שלא איכפת לך מהתקציב, אז תדע שהתייחסתי לתקציב רק בגלל שאתה אמרת שאתה משיג לוח אם לטואלטין מאוד בזול.

פורסם
  • מחבר

דווקא אז לתקציב אין בעיות...

פורסם

אז אני לא מבין מה עוצר אותך מלקנות מערכת פנטיום 4 2.2GHz נורת'ווד + P4T-E + זכרונות 512RDRAM PC800 מושקין.

פורסם
  • מחבר

משהו שנקרא האמר...

זה מה שהוא יעשה לכולם : :bash:

פורסם

אתה אומר שאין בעיה של תקציב, מה הבעיה לקנות פנטיום 4 2.2 ואחרי זה האמר ?

רצית מעבד לOC, אנ י בטוח שעם פנטיום 4 2.2 תגיע לפחות ל2.6.

פורסם
  • מחבר

נו, באמת.. אולי יש תקציב, אבל אני מחכה כבר.. הסלרי הזה נראה השקעה מעולה כרגע... וזה מה שמתאים לי כרגע...

אם הייתי יודע איזה רשימת קניות יש לי לא היית מדבר...

(איי סי קיו ? )

פורסם

כמה אחד כזה עולה כבר? 500 -600 שקל? הייתי קונה אחד רק בשביל הספורט לראות לאן אפשר להגיע איתו

פורסם

סלרון 1.3, עדיף כי יש בארץ.

736 שקלים, בזיגזג 2000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים