פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים יש לי בעיה מוזרה בווינדוס זה המידע לא עשיתי שום פעולה מיוחדת.... הרצתי WINDOCK של נורטון (אחרי שזה קרה) מצא כמה בעיות תיקן את כולן אך הבעיה נשארת... מה לעזאזל עושים !? אני לא מצליח לעבוד על המחשב הוא נכבה אחרי 5 דקות תודה לכל העוזרים
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים הינה לינק המסביר איך לטפל בבעיה זו :http://planet.nana.co.il/Sonic22/XP.htm
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים הפתרון הזה בכל זאת לא מלא , זאת אומרת אולי לא יעשה ריסטרטים, אבל בכל זאת הווינדוס יעבוד לא טוב אחרי כיבוי הסרביס הזה ...מומלץ להתקין Patch רישמי ממיקרוסופט שניתן למצוא כאן
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר הפתרון הזה בכל זאת לא מלא , זאת אומרת אולי לא יעשה ריסטרטים, אבל בכל זאת הווינדוס יעבוד לא טוב אחרי כיבוי הסרביס הזה ...מומלץ להתקין Patch רישמי ממיקרוסופט שניתן למצוא כאןתודה גם לך....
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים גם לי הייתה את אותה הבעייה ואני רוצה להודות לכל אלו שהגיבו זה גם פתר לי את הבעייה... תודה רבה!!!!!!!!!!
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים יש לי כל מיני אופציות:מה אני צריך לבחור - windows xp 64-bitאוwindows xp 32-bit???ושוב תודה לכל אלה שעזרו כבר הייתי בדרך לפורמט! תודה תודה !!
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים בדקות האחרונות אני שומע כל הזמן על עוד ועוד אנשים עם הבעייה הזאת.ולכולם זה התחיל לקרות בדיוק באותו זמן..משהו מוזר קורה פה..עריכה: לזה שמעליי, אני מניח שיש לך ווינדוס 32bit ולא 64. תוריד את ה-32.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים טוב, מכיוון שהבעייה הזאת נעשית נפוצה יותר ויותר מרגע לרגע, הת'רד הזה יהפוך לסטיקי.ברשותך, לירן, פותח הת'רד, הכותרת נערכה כדי להיות אינפורמטיבית יותר לנתקפי הבעייה הזו.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים תודה!! זה עובד!כבר הייתי מיואש! זה קרה לי כמה פעמים בשבוע האחרוןאבל עכשיו כל כמה דקות זה קרה! נכנסתי מהר מהר כדי לפתוח פה פוסט ורק לחצתי WWW.HWZO והטיימר התחילP:מזל שהיה לי את נועם באיציקאגב.. גם לשכן שלי זה קרה עכשיו. למה לכולם באותו זמן?!
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים בתמיכה של 013 אמרו לי שזה וירוס חדש שמתפשט כמו אש בשדה קוציםיש מישהו שיכול לאמת את זה ?הוא אמר לחסום את פורט 135 עם הZONE ALARM, אבל לא היה לי כח לקנפג את זה, ובמזל מצאתי את המדריך כאן לאיך להגן על עצמי מהריסטרט..אני מאוד אשמח לשמוע אם זה וירוס או לא
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים זה לא וירוס, זה חור אבטחה בווינדוס שפותח את פורט 135 לכל מי שרק ירצה להכנס.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר נכון....ומסתבר שאני (אנחנו )לא לבד....http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2723755,00.html
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אחרי שהתקנתי את הפאטצ' הזה שמתקן את הפירצה, ה-service הבעייתי ממשיך לפעול כרגיל או שהוא מבוטל? וזה יכול להשפיע איכשהו על הביצועים? בתודה, דודי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.