עבור לתוכן

המחשב זולל לכם משאבי זיכרון ?! הפיתרון.. CleanMem

Featured Replies

פורסם

אתחיל בזה שאומר שהגעתי לתוכנה הזו בעקבות בעיה טורדנית שהייתה לי עם זלילת זיכרון שהייתה לי מצד VISTA 64 ..עד כדי מצב שמתוך 4 ג'יגה זיכרון שיש לי, 2 ואפילו 2.5 היו מנוצלים ע''י המערכת עצמה כCACHE וביחד עם הזיכרון שהיה מנוצל ע''י תוכנות וכל השאר ..זה הגיע לניצול של 3.0+ ג'יגה זיכרון (וזה לא ששחקתי איזה משחק כבד או שהשתמשתי בפוטושופ או כל תוכנה גרפית כבדה אחרת )

דבר שיצר לי בעיות כמו... דיליי בהקלדה במקלדת האלחוטית, קיטועים בניגון אודיו בפורמט FLAC ועוד כמה בעיות מציקות וכל זה בגלל ביזבוז משאבי זיכרון מצד המערכת .

אז אחרי חפירה קלה ושלילת בעיה בתוכנות/דרייברים/הזיכרון הפיזי עצמו - מצאתי את התוכנה החמודה והקסומה CleanMEM שמה שהיא עושה זה לנקות מהזיכרון כל מה שלא נמצא בשימוש ע''י הפרוססים הפעילים של תוכנות שונות או ע''י המערכת עצמה ובנוסף ניקוי של הCACHE MEMORY בדיוק כמו ש"CacheSet" מנקה... כל זאת כמובן תוך אי פגיעה בחווית השימוש ..נהפוכו אפילו מרגישים שהמערכת רצה מהר יותר ובאופן קליל יותר . כעת המערכת שלי רצה על נתון מדהים של 1.4-0.9 ג'יגה בלבד בתפעול יום יומי .. הבדל רציני ביותר מה3-3.5 ג'יגה שהיה מקודם .

כמובן שאם יש פרוסס שאתם לא רוצים שCLEANMEM תנקה ממנו את הזיכרון המבוזבז בשום צורה אז אפשר לייצור רשימה של פרוססים שהתוכנה לא תגע בהם .

בקיצור מי שנתקל בזלילת משאבים מצד המערכת והוא דל במשאבים פיזיים של זיכרון ..אני יותר ממליץ על התוכנה הפנטסטית הזו.

והנה ההסבר המפורט לאיך התוכנה עובדת - הציטוט מהאתר הרשמי :

Cleanmem is very small as it doesn't need to do much. First off Cleanmem doesn't clean the memory from the processes itself! It asks Windows to do that. When the program starts up it grabs a list of running processes. It then grabs the ID of each process and calls the Windows API EmptyWorkingSet for each processes, Cleanmem of course checks the ignore list and skips those processes. Then Windows cleans the process, and once all the processes have been cleaned Cleanmem closes itself.

Well that's the part that seems to freak some people out, if the memory is being cleaned then the process itself will suffer! the memory will be pushed to the hard drive! the world will end! And guess what they are wrong. So let me explain why. The API call only removes memory no longer being used by the process. It doesn't touch memory in use.

ואם זה לא מספיק לכם ואתם רוצים עוד מידע אז הנה הלינק לאתר:

http://www.pcwintech.com/node/145

והנה לינק ישיר להורדה -לגרסה 1.4.1 :

http://www.pcwintech.com/files/setups/cleanmem_v1.4.1_setup.exe

התוכנה מתאימה לכל מערכות ההפעלה הבאות :

Windows 2000, XP, 2003, Vista, & 2008 (32bit & 64bit)

וזהו... מקווה שזה ישמש מישהו כמו שזה משמש אותי :hat:

פורסם

ואיי תודה ,בדיוק חבר חפר לי על זה :xyxthumbs:

פורסם

לא עלול להינזק שום דבר בעת בעקבות שימוש בתוכנה הזאת?

פורסם
  • מחבר

לא עלול להינזק שום דבר בעת בעקבות שימוש בתוכנה הזאת?

גם לי היו ספקות לגבי זה.. אבל אחרי שלושה ימים..הכל נראה דופק כמו שצריך

לא הייתי ממליץ על משהו בלי לנסות אותו.

פורסם

זאת תוכנה שרצה ברקע כל הזמן?[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 17:44:06

אני לוחץ על האייקון אבל שום דבר לא קורה
פורסם

התקנתי את התוכנה עכשיו מה ? ,זה תוכנה שפועלת ברקע או משהוא שאני צריך להפעיל ?

פורסם
  • מחבר

זאת תוכנה שרצה ברקע כל הזמן?[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 17:44:06

אני לוחץ על האייקון אבל שום דבר לא קורה

כן רצה ברקע ב TASK שמריץ את עצמו כל חצי שעה אוטומטית... צריך לאתחל את המחשב על מנת שהיא תתחיל לעבוד. שכחתי לציין את זה (:

פורסם

ומעניקה שיפור ביצועים בדוק?[br]פורסם בתאריך: 13.05.2009 בשעה 01:24:56

עשיתי ריסטרט אני לא רואה שהיא רצה :-\
פורסם
  • מחבר

ומעניקה שיפור ביצועים בדוק?[br]פורסם בתאריך: 13.05.2009 בשעה 01:24:56

עשיתי ריסטרט אני לא רואה שהיא רצה :-\

אני משער שחיפשת פרוסס ...

זה TASK אחי ..היא רצה בדיוק לשניה... כל חצי שעה , אם תסתכל בTask Scheduler ..תראה את הTASK

לגבי השאלה שלך אם היא משפרת ביצועים..אז כמו שאמרתי זה עניין של משאבים..זה עניין של כמה משאבים מהמחשב שלך תפוסים

במקרה כמו אצלי ההרגשה של השיפור היתה מידית ..שכן אומנם יש לי 4 ג'יגה זיכרון..אבל הווינדוס "בזבז" לי אותו ..ככה שבפועל נשארתי עם מעט מעוט זיכרון פנוי.. וכעת שאני משתמש בתוכנה אז מרגישים את הקלילות וה"שיפור" בביצועים ניכר... אני בספק אם במערכת שרוב המשאבים שלה פנויים מלכתחילה תרגיש בהבדל.

ואם אתה רוצה לראות את השינוי ..אז תציץ כל חצי שעה בTASK MANGER בגרף של הניצול משאבי זיכרון בחוצץ של הperformance

ותראה איך הוא יורד .

פורסם

האם יש תוכנה כזאת אבל ל CPU?

פורסם

זה נדלק אוטומטית בסטארט אפ?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים