פורסם 2009 במאי 1216 שנים היהעכבר הנוכחי מראה סימני גסיסה, וחשבתי לקנות כבר משהו שיתאים ליד הענקית שלי ושיהיה יותר נוח למשחקים.ניסיתי את הG9 של חבר שלי לכמה דקות, הוא היה קצר בצורה מעצבנת.המבחר שלי מצומצם בגלל שאני גר בנתניה ויכול לקנות רק בKSP (לאייבורי אני לא אלך יותר בחיים, לKSP משהו זולזה לא נורא), גם שאר החנויות פה בקושי מחזיקות איזשהם עכברים רציניים.חשבתי על הדת' אדר + QCK שאקנה עוד חודש כשיצא לי להיות בהרצליה/ תל אביב אבל חשוב לי אפשרות לשינוי DPIבלי ללכת לדרייברים, ולא הבנתי אם קיימת האפשרות בעכבר עצמו, ואם שינו אותה ליותר מ3 מצבים בלבד (ראיתי באיזה ביקורת פעם).יש המלצות?תודה מראש, אורי
פורסם 2009 במאי 1216 שנים אני לא אוהב את כל הקטע של המשקולות שיש בG5 וG9 ) G9 לא בטוח)אני רציתי לקנות עכבר MX518 שהרבה ממליצים אותו כי הוא טוב ופשוט..אבל כנראה אני הולך לקנות עכבר שנקרא WOLFKING..לפי מה שאתה מבקש לדעתי העכבר הזה יכול להתאים לך.. יש לו מצב יריות שמוחלף ע"י לחיצת כפתור.. והחלפת DPI שגם מתחלפת ע"י לחיצת כפתור..אתה מוזמן לקרוא..http://www.wolfkingusa.com/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=71עכבר כזה עולה ב194 ש"ח IQPCאתה יכול לחכות לעוד תגובות אוליי יציאו לך משהו יותר טוב
פורסם 2009 במאי 1216 שנים תמיד אפשר להזמין תמוצר עד הבית, לא מבין תקטע מדוע לא.בתקציב כזה אני ממליץ Razer Deathadder [230 שח]מתחת לעכבר נמצא הכפתור של DPI [אבל אפשר לתכנת שבכול כפתור שתרצה תוכל לשנות זאת]ויש לו רק 3 מצבים בלבד.
פורסם 2009 במאי 1216 שנים מחבר אני לא יכול להזמין מהאינטרנט, אבא שלי מפחד מזה.חשבתי על הדת' אדר כמו שהמלצת, אפשר לתכנת את 3 הדרגות או שהן קבועות?דרך אגב, יש גריפים יותר גדולים לG9?
פורסם 2009 במאי 1216 שנים יש חנויות שיש אפשרות לשלם לשליח במזומן -וקח אין לך דאגות.יש 3 - 450 ,900, 1800 .כמובן שאתה יכול לשחק עם כיוון הרגישות ותזוזה...
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר זאת אומרת שאוכל לדוגמה לשנות את 3 הדרגות ששמורות על הזיכרון של העכבר ולהשתמש בכפתורים הצדדיים בשביל זה?דרך אגב, שוב, למישהו יש מושג לגבי גריפים יותר גדולים לG9? חוץ מהגודל (והמראה שבמילא לא משנה לעכבר) אני מעדיף על פני הדת' אדר בכל דבר.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר להשתמש בQCK עם MX518 לא יהיה בזבוז?הMX518 הוא בסך הכל עכבר ממוצע בגודלו, יצא לי להשתמש בו קצת והוא סביר מבחינת נוחות, למרות שאם יש משהו יותר נוח לתקציב שלי תמיד עדיף...עריכה: חבר אחר שלי קיבל האבו בזמן האחרון, ממה שהבנתי הוא נוח מאוד, מה אתם אומרים עליו?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים זאת אומרת שאוכל לדוגמה לשנות את 3 הדרגות ששמורות על הזיכרון של העכבר ולהשתמש בכפתורים הצדדיים בשביל זה?כן
פורסם 2009 במאי 1316 שנים הDeathAdder באמת מומלץ פה בפורום אבל לי יש G5 שנתיים וחצי ואני מאוד מרוצה בלי בעיות, עכבר גדול כמו שציינת שאתה רוצה ואם באמת יש לך יד גדולה G9 לא יתאים לך כמו שהוא לא מתאים לי-הוא קטן מאוד יחסית לG5, וMX 518 קטן במעט מהG5. G5 עכבר שמתאים לדרישות שלך ככה שאני ממליץ עליו. למרות שלא יצא לי לנסות את ה DeathAdder על הנייר הנתונים שלו קצת פחות טובים מהG5, פחות DPI ובקשת עכבר גדול והDEATHADDER הוא לא ממש אחד כזה רק העיצוב שלו הרבה יותר יפה. ודרך אגב ראיתי שאמרת שאבא שלך לא רוצה להזמין דרך האינטרנט.. תכיר פתרון פשוט: בדואר ישנה אפשרות להזמין "כרטיס ויזה נטען" שזה בעצם כרטיס אשראי בינלאומי שאפשר להשתמש בו בכל המקומות שבהם מכבדים ויזה וכמובן שאתרי אינטרנט שמהם עושים הזמנות למוצרים לרוב מכבדים אותו. אתה פשוט טוען כסף,טעינה חד פעמית אגב שעלותה בסביבות ה20 ש"ח ואתה יכול להתשמש בו להרבה דברים..ככה שאם אין את העכבר שאתה רוצה בKSP תזמין מאיפה שבא לך עם הדבר הזה. http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/FCDDBAA4ED583A64C22574780049E32A?opendocument מקווה שעזרתי
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר תודה שהזכרת לי את הG5, ראיתי תמונה שלו ליד הG9 והדת' אדר, והוא בערך באותו הגודל של הדת' אדר, ככה שאני בהתלבטות בין G5 לדת' אדר.דת' אדריתרונות:חיישן IRיפה יותרחסרונות:אין משקולותG5יתרונות:יש משקולותיותר כפתוריםחסרונות:חיישן מיושן יותרפחות יפהעל מה הייתם הולכים?
פורסם 2009 במאי 1516 שנים יש פה די הרבה שטויות.הגודל של ה MX518 ושל ה G5 שווה. הצורה שלהם היא בדיוק אותו דבר.ה MX518 עכבר גדול, אין על זה וויכוח. הוא יותר גדול מהמייקרוסופטים למיניהם, וגם יותר מה DA.מבחינת ביצועים ה G5 פחות טוב, ה MX518 וה DA שווים פחות או יותר.משקולות - לפי דעתי סתם גימיק.
פורסם 2009 במאי 1516 שנים יש פה די הרבה שטויות. הגודל של ה MX518 ושל ה G5 שווה. הצורה שלהם היא בדיוק אותו דבר. ה MX518 עכבר גדול, אין על זה וויכוח. הוא יותר גדול מהמייקרוסופטים למיניהם, וגם יותר מה DA. מבחינת ביצועים ה G5 פחות טוב, ה MX518 וה DA שווים פחות או יותר. משקולות - לפי דעתי סתם גימיק. לגבי המשקולות לדעתי זה גם סתם גימיק, יש לי G5 ושמתי בו רק משקולת אחת הכי קלה בכדי שאני ארגיש טוב עם עצמי שהשתמשתי בפונקציה הזאת חחחחח אתה בטוח ש MX518 ו G5 באותו גודל? לפי דעתי ה G5 יותר גבוה, יש לו יותר " גב", ולא הוא לא ערס... אני מאמין שהעיצוב של ה G5 יותר קמור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.