עבור לתוכן

עכבר גדול למשחקים, תקציב 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי

העכבר הנוכחי מראה סימני גסיסה, וחשבתי לקנות כבר משהו שיתאים ליד הענקית שלי ושיהיה יותר נוח למשחקים.

ניסיתי את הG9 של חבר שלי לכמה דקות, הוא היה קצר בצורה מעצבנת.

המבחר שלי מצומצם בגלל שאני גר בנתניה ויכול לקנות רק בKSP (לאייבורי אני לא אלך יותר בחיים, לKSP משהו זול

זה לא נורא), גם שאר החנויות פה בקושי מחזיקות איזשהם עכברים רציניים.

חשבתי על הדת' אדר + QCK שאקנה עוד חודש כשיצא לי להיות בהרצליה/ תל אביב אבל חשוב לי אפשרות לשינוי DPI

בלי ללכת לדרייברים, ולא הבנתי אם קיימת האפשרות בעכבר עצמו, ואם שינו אותה ליותר מ3 מצבים בלבד (ראיתי

באיזה ביקורת פעם).

יש המלצות?

תודה מראש, אורי

• תגובות 34
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא אוהב את כל הקטע של המשקולות שיש בG5 וG9 ) G9 לא בטוח)

אני רציתי לקנות עכבר MX518 שהרבה ממליצים אותו כי הוא טוב ופשוט..

אבל כנראה אני הולך לקנות עכבר שנקרא WOLFKING..

לפי מה שאתה מבקש לדעתי העכבר הזה יכול להתאים לך.. יש לו מצב יריות שמוחלף ע"י לחיצת כפתור.. והחלפת DPI שגם מתחלפת ע"י לחיצת כפתור..

אתה מוזמן לקרוא..

http://www.wolfkingusa.com/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=71

עכבר כזה עולה ב194 ש"ח IQPC

אתה יכול לחכות לעוד תגובות אוליי יציאו לך משהו יותר טוב

פורסם

תמיד אפשר להזמין תמוצר עד הבית, לא מבין תקטע מדוע לא.

בתקציב כזה אני ממליץ Razer Deathadder

[230 שח]

מתחת לעכבר נמצא הכפתור של DPI [אבל אפשר לתכנת שבכול כפתור שתרצה תוכל לשנות זאת]

ויש לו רק 3 מצבים בלבד.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להזמין מהאינטרנט, אבא שלי מפחד מזה.

חשבתי על הדת' אדר כמו שהמלצת, אפשר לתכנת את 3 הדרגות או שהן קבועות?

דרך אגב, יש גריפים יותר גדולים לG9?

פורסם

יש חנויות שיש אפשרות לשלם לשליח במזומן -וקח אין לך דאגות.

יש 3 - 450 ,900, 1800 .

כמובן שאתה יכול לשחק עם כיוון הרגישות ותזוזה...

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאוכל לדוגמה לשנות את 3 הדרגות ששמורות על הזיכרון של העכבר ולהשתמש בכפתורים הצדדיים בשביל זה?

דרך אגב, שוב, למישהו יש מושג לגבי גריפים יותר גדולים לG9? חוץ מהגודל (והמראה שבמילא לא משנה לעכבר) אני מעדיף על פני הדת' אדר בכל דבר.

פורסם

יש לי יד גדולה עם MX518 ואני מבסוט.

עכבר נוח מאוד.

פורסם
  • מחבר

להשתמש בQCK עם MX518 לא יהיה בזבוז?

הMX518 הוא בסך הכל עכבר ממוצע בגודלו, יצא לי להשתמש בו קצת והוא סביר מבחינת נוחות, למרות שאם יש משהו יותר נוח לתקציב שלי תמיד עדיף...

עריכה: חבר אחר שלי קיבל האבו בזמן האחרון, ממה שהבנתי הוא נוח מאוד, מה אתם אומרים עליו?

פורסם
זאת אומרת שאוכל לדוגמה לשנות את 3 הדרגות ששמורות על הזיכרון של העכבר ולהשתמש בכפתורים הצדדיים בשביל זה?

כן

פורסם

הDeathAdder באמת מומלץ פה בפורום אבל לי יש G5 שנתיים וחצי ואני מאוד מרוצה בלי בעיות, עכבר גדול כמו שציינת שאתה רוצה ואם באמת יש לך יד גדולה G9 לא יתאים לך כמו שהוא לא מתאים לי-הוא קטן מאוד יחסית לG5, וMX 518 קטן במעט מהG5. G5 עכבר שמתאים לדרישות שלך ככה שאני ממליץ עליו. למרות שלא יצא לי לנסות את ה DeathAdder על הנייר הנתונים שלו קצת פחות טובים מהG5, פחות DPI ובקשת עכבר גדול והDEATHADDER הוא לא ממש אחד כזה רק העיצוב שלו הרבה יותר יפה.

ודרך אגב ראיתי שאמרת שאבא שלך לא רוצה להזמין דרך האינטרנט.. תכיר פתרון פשוט: בדואר ישנה אפשרות להזמין "כרטיס ויזה נטען" שזה בעצם כרטיס אשראי בינלאומי שאפשר להשתמש בו בכל המקומות שבהם מכבדים ויזה וכמובן שאתרי אינטרנט שמהם עושים הזמנות למוצרים לרוב מכבדים אותו. אתה פשוט טוען כסף,טעינה חד פעמית אגב שעלותה בסביבות ה20 ש"ח ואתה יכול להתשמש בו להרבה דברים..ככה שאם אין את העכבר שאתה רוצה בKSP תזמין מאיפה שבא לך עם הדבר הזה.

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/FCDDBAA4ED583A64C22574780049E32A?opendocument

מקווה שעזרתי :D

פורסם
  • מחבר

תודה שהזכרת לי את הG5, ראיתי תמונה שלו ליד הG9 והדת' אדר, והוא בערך באותו הגודל של הדת' אדר, ככה שאני בהתלבטות בין G5 לדת' אדר.

דת' אדר

יתרונות:

חיישן IR

יפה יותר

חסרונות:

אין משקולות

G5

יתרונות:

יש משקולות

יותר כפתורים

חסרונות:

חיישן מיושן יותר

פחות יפה

על מה הייתם הולכים?

פורסם

יש פה די הרבה שטויות.

הגודל של ה MX518 ושל ה G5 שווה. הצורה שלהם היא בדיוק אותו דבר.

ה MX518 עכבר גדול, אין על זה וויכוח. הוא יותר גדול מהמייקרוסופטים למיניהם, וגם יותר מה DA.

מבחינת ביצועים ה G5 פחות טוב, ה MX518 וה DA שווים פחות או יותר.

משקולות - לפי דעתי סתם גימיק.

פורסם

יש פה די הרבה שטויות.

הגודל של ה MX518 ושל ה G5 שווה. הצורה שלהם היא בדיוק אותו דבר.

ה MX518 עכבר גדול, אין על זה וויכוח. הוא יותר גדול מהמייקרוסופטים למיניהם, וגם יותר מה DA.

מבחינת ביצועים ה G5 פחות טוב, ה MX518 וה DA שווים פחות או יותר.

משקולות - לפי דעתי סתם גימיק.

לגבי המשקולות לדעתי זה גם סתם גימיק, יש לי G5 ושמתי בו רק משקולת אחת הכי קלה בכדי שאני ארגיש טוב עם עצמי שהשתמשתי בפונקציה הזאת חחחחח

אתה בטוח ש MX518 ו G5 באותו גודל? לפי דעתי ה G5 יותר גבוה, יש לו יותר " גב", ולא הוא לא ערס... :xyxthumbs:

אני מאמין שהעיצוב של ה G5 יותר קמור.

פורסם

אותו דבר.

פורסם

אני ממליץ על הX5 או X8 של מיקרוסופט

את הX5 ראיתי בהרבה חנויות בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים