פורסם 2009 במאי 1216 שנים דוד שלי נחת אתמול אז אני צריך עזרה אייך כדי לסדר את הלופים במארז לופ ראשון היה רידאטור X3 מעבד בלוק של הלוח מיכל משאבה לופ שני רידאטור כרטיס מסך מיכל משאבה החשב רק אני צריך לחשוב איפה הכול יכנס מה את אומרים קצת תמונות
פורסם 2009 במאי 1216 שנים תתחדש חלקים משובחים ;Dתקשיב אני לא רואה את הכל ניכנס ,אבל לדעתי אתה יכול לשים את הרדיאטור מחוץ למארז ,את המשאבה והמיכל בתוך ,זה הדרך שבה הרוב עושים (בעיקר עם 2 לופים) .בהצלחה .
פורסם 2009 במאי 1216 שנים רכשת מתקן לתלייה של הרדיאטור בחוץ ?בגדול אתה יכול להתקין את הרדיאטור הכפול בחלקו האחורי פנימי/חיצוני של המארז..אבל אם אתה מתכנן להתקין את המשלוש..אז זה רק בחוץ..את המשאבה תמקם בריצפת המארז..והמכיל איפשהו בכלוב הכוננים...כמובן שזה רק הצעות..(-:
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר זה המארז שלי יש לי מקום רדאטור X3 בגג אני יזז את הקופסא של הHD למעלה וננסה למצוא מקום לרדאטור הכפול או בשכיבה או בעמידה
פורסם 2009 במאי 1516 שנים מחבר סימתי את הלופ הראשון מה שנשאר הלופ של הכרטיס מסך 1 כמה תוסף צבע אני צריך להוסיף ללופ ? וגם אם אני שם את התוסף החשב זה בסדר או שכדי להוציא את המים לבקבוק ואז להוסיףאת הצבע
פורסם 2009 במאי 1516 שנים נראה טוב! רק תסיים את זה כבר..בקשר לתוסף צבע: (אני ראיתי נכון, יש לך כאלו של FESER Mixing Ratio 1 : 50 - 50ml will treat 2-3 liters of coolant
פורסם 2009 במאי 1516 שנים מחבר אני יעשה סדר שם שאני יסים הכול הוספתי את הצבע אבל משום מה זה כתום ? לעין
פורסם 2009 במאי 1516 שנים מה זה הכרטיס מסך הזה ? ולמה המיכל באוויר ? נראה לי שהוא שם משהו חליפי בזמן שהוא מפעיל את המערכת כדי שאם יהיו שפיכות אז לא יישרף לו ה295...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.