עבור לתוכן

should we BAN lag baaomer ?

should we BAN lag baaomer ? 2,092 הצבעות

1. 1. should we BAN lag baaomer ?

• yes
    • no
    • מדורות מנוהלות על ידי המדינה, אחת לשכונה.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מסכים או לא מסכים זו אנושיות ומודעות חברתית , עשן מעל העיר - זה מסריח ולא בריא - מבין את ההבדל ?

שוב אתה נטפל לעניין של המדורות, כאילו שביום רגיל הזיהום שיוצא מאיזור התעשייה בכל עיר לא מגיע לרמות האלה.

רק בגלל שאתה לא רואה עשן לא אומר שזה לא נמצא.

לא הייתה לי בעיה אם היית אומר "טוב, בואו נצא נגד כל המפעלים המזהמים וגם נגד המדורות בל"ג בעומר".

אבל אתה בא רק נגד המדורות, כאילו שאם לא יעשו מדורות יום אחד בשנה בארץ הקטנטונת הזאת ישראל, החור באוזון ישתקם.

לשיטתך - רק העשירים (בעלי הרכב שמוכנים לשלם בעבור דלק לנסיעה כזו) יכולים להרשות לעצמם לא להיחנק ?

קצת הגזמת עם הדלק. אני לא מדבר על נסיעה של מעבר ל5 דק' מפנים העיר למחוץ לעיר. קח 20 שקל שיעלה לך הדלק

תחלק ב2-3 אנשים ברכב שנוסעים. ממש נפלת מתחת לקו העוני.

ונדבר על אלה שכן במצב קשה מבחינה כלכלית, תמצא את רובם בחוץ במדורה עם המשפחות שלהם.

בגלל זה אני אומר חברים, תיכנסו לפרופורציות. אתם קצת מגזימים בתגובה.

• תגובות 41
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קצת הגזמת עם הדלק. אני לא מדבר על נסיעה של מעבר ל5 דק' מפנים העיר למחוץ לעיר. קח 20 שקל שיעלה לך הדלק

תחלק ב2-3 אנשים ברכב שנוסעים. ממש נפלת מתחת לקו העוני.

ונדבר על אלה שכן במצב קשה מבחינה כלכלית, תמצא את רובם בחוץ במדורה עם המשפחות שלהם.

בגלל זה אני אומר חברים, תיכנסו לפרופורציות. אתם קצת מגזימים בתגובה.

שכחת את עלות הרכב...

ואתה כל כך רוצה להיות עקרוני ?

מה עם הנכים ?

מה עם הקשישים ? שגם ככה רגישים לסביבה ! מה איתם ? שיקנו רכב ?

פורסם

חחח

ברור שאני נגד הזיהום של המיפעלים ואפילו יותר ממה שאתה יכול לחשוב ונכון שהזיהום של המפעלים מטריד מאוד אבל הם מיצרים משהו מועיל , המדורות מיצרות משהו מועיל ?

אני נגד , כל כך נגד הפעילות המזהמת של המיפעלים בצורה חריפה ביותר ולדעתי על המפעלים האלו לעמוד בסטנדרטים הכי גבוהים של ניקיון אפילו עד כדי הלאמה ומבחינתי מיפעלים חשובים שכאלו אינם צריכים להיות בכלל ריווחים , הם צריכים להיות מיושרים על קו אפס כאשר הכל הולך להספקה של התוצרת להספקת מקומות עבודה והשאר לניקיון ולמניעת זיהום .

עדיין המדורות המסריחות האלו יוצאות משליטה - פחחח אני כותב יוצאות , הן אינן בשליטה בכלל .

ביום העצמאות יש ארועים מרכזיים ? גם במסריחון לג בעומר , מדורה מרכזית וכל השאר , קנסות ומעצרים - חד וחלק .

פורסם

מה עם הנכים ?

מה עם הקשישים ? שגם ככה רגישים לסביבה ! מה איתם ? שיקנו רכב ?

מה עם כל הרעבים בסומליה?

מה עם רצח העם בחוף השנהב?

להם אין אפילו קורקינט להגיע ממקום למקום.

תמצאו דברים קצת יותר רציניים להילחם עליהם בבקשה.

פורסם

^^^^^^^^

FAIL

בסומליה לא חוגגים את ל"ג בעומר

רצח העם הוא לא קשור

אם אתה חושב שסרטן עקב שאיפת חומרים רעילים או פגיעה באיכות חיים זה לא דבר רציני ... אתה מוזמן לעבור למקום אחר שיהיה לך יותר מעניין בו. התגובה שלך מתריסה, טיפשה, לא קשורה לנושא, ספאם טהור ממש !

פורסם

כמה שעות פעם בשנה לא זה לא מה שירצח אותך

תגור בנשר טבעון או בכל מקום שקרוב אליהם מבחינת רמות הזיהום ותהיה לך סיבה להתלונן על זיהום

לג בעומר זה אחד החגים הכיפים עזבו אותו בשקט

פורסם

בסומליה לא חוגגים את ל"ג בעומר

רצח העם הוא לא קשור

אם אתה חושב שסרטן עקב שאיפת חומרים רעילים או פגיעה באיכות חיים זה לא דבר רציני ... אתה מוזמן לעבור למקום אחר שיהיה לך יותר מעניין בו. התגובה שלך מתריסה, טיפשה, לא קשורה לנושא, ספאם טהור ממש !

בטח שזה קשור, זה רק מראה שיש 100 דברים יותר רציניים ששווה להלחם בשבילם או לפחות לבצע מחאה שקטה.

ומי דיבר בכלל על סרטן?

ומי אתה שתגיד לי באיזה תחום כדאי לי לבצע את התרומה החברתית שלי למדינה או לעולם?

תסלח לי (או שלא, זה ממש לא אכפת לי) אבל להגיד שבגלל שכמה אנשים זקנים או נכים לא יכולים לסוע מחוץ לעיר לעשות מדורה, או שכמה ערסים קצת מתפרעים זאת סיבה לבטל את ל"ג בעומר זה ממש טפשי, אפילו יותר מהתגובה שלך.

וכמו שאתה רואה יש עוד כמה אנשים חכמים בפורום הזה שחושבים כמוני.

פורסם

בטח שזה קשור, זה רק מראה שיש 100 דברים יותר רציניים ששווה להלחם בשבילם או לפחות לבצע מחאה שקטה.

ומי דיבר בכלל על סרטן? מה שאתה אומר זה שהתגובה שלך קשורה כי היא מעלה נקודות שלא קשורות לנושא. אנא קרא שוב את כותרת האשכול

ומי אתה שתגיד לי באיזה תחום כדאי לי לבצע את התרומה החברתית שלי למדינה או לעולם?זה לא עלה מצידי אף פעם בדיון. שוב אתה מוזמן לקרוא את האשכול.

תסלח לי (או שלא, זה ממש לא אכפת לי) אבל להגיד שבגלל שכמה אנשים זקנים או נכים לא יכולים לסוע מחוץ לעיר לעשות מדורה, או שכמה ערסים קצת מתפרעים זאת סיבה לבטל את ל"ג בעומר זה ממש טפשי, אפילו יותר מהתגובה שלך.לקח לך 3 משפטים להתייחס באופן נקודתי לטענותיי - ובסיס טענתך - שזה טיפשי ?!?!?! מה הגישה שלך ? לא להילחם בזיהום כי זה טיפשי ? אני חושב שאפשר לעשות את החג יותר מתחשב ויותר נקי, אבל בשביל זה צריך להיות טיפה דרסטי.

וכמו שאתה רואה יש עוד כמה אנשים חכמים בפורום הזה שחושבים כמוני.אחד - לא רבים -יחיד.

אני מצטער- אבל אני לא חוזר בי - התגובה שלך מתריסה, טיפשה, לא קשורה לנושא ב66% מהמשפטים.

. החג במתכונתו הנוכחית עושה יותר נזק מתועלת. אף אחד לא חושב על הסיבה, או הערכים שקשורים בחג - חושבים רק לשרוף עגלות סופר וללכת מכות עם אנשים (זה מה שעולה מהאשכול, אגב). אני לא מדבר רק על הזיהום. מה שהולך בערים מראה על בעיה בסיסית של ריקבון ערכי ! ואולי בגלל זה צריך לסיים עם החג הזה ולמתן את המדורות בו.

פורסם

אני מצטער- אבל אני לא חוזר בי - התגובה שלך מתריסה, טיפשה, לא קשורה לנושא ב66% מהמשפטים.

. החג במתכונתו הנוכחית עושה יותר נזק מתועלת. אף אחד לא חושב על הסיבה, או הערכים שקשורים בחג - חושבים רק לשרוף עגלות סופר וללכת מכות עם אנשים (זה מה שעולה מהאשכול, אגב). אני לא מדבר רק על הזיהום. מה שהולך בערים מראה על בעיה בסיסית של ריקבון ערכי ! ואולי בגלל זה צריך לסיים עם החג הזה ולמתן את המדורות בו.

שוב אתה לוקח את דעתך האישית ומשליך ממנה שהתגובה שלי טפשה.

אם היית קצן מבין בdebating היית מבין שיש דבר שנקרא שלילת הרעיון המרכזי ע"י השוואה לנושאים אחרים והתיחסות אליהם, או שימוש בציניות מחוייכת ע"מ לשלול רעיון ולהראות כמה שהוא מגוחך, וזה בדיוק מה שעשיתי.

ודרך אגב, לפי השיטה שלך אתה שולל את עצמך כי עצם זה שאתה מגיב על התגובה הלא קשורה לכאורה שלי ושולל אותה ומתעסק בה אתה סוטה מהנושא המרכזי. שהרי זה לא דיון על "איך מעלים טענות ואיך מגיבים לתגובות לא קשורות (לפי שיטתך). (עד כאן 66% התשובה הטיפשית שלי לטיפשות שלך).

ברמת העיקרון גם אני נגד הזיהום כמוך וכמו כל בנאדם נורמאלי. אבל משום מה אתה ועוד כמה החלטתם ליצור משוואה דמיונית שהתוצאה שלה היא שצריך לבטל את ל"ג בעומר. למה? כי החג במתכונתו עושה יותר נזק מתועלת. אז מה לגבי יום העצמאות? האם השמחה של יום העצמאות שווה יותר מהיווצרות טונות של לכלוך בפארקים בגנים ובשמורות טבע? בהמון מקרים של השתכרויות? השתוללויות ועקב כך תאונות דרכים? ילדים שנפגעים מזיקוקים? או מספרי שלג וכו' ?

או שלעומת הנזק שהזכרתי עכשיו עומדת "סיבת השמחה על הקמת המדינה". אז מה משניהם יותר חשוב? איך תעמיד את הנתונים במשוואה שלך עכשיו? גם את יום העצמאות תרצה לבטל?

סימן שלא ניתן להעמיד את הדברים האלה במשוואה. אם אתה רוצה לפנות למגזר מסויים ולטעון שהוא חוגג בצורה חריגה ולא נאותה, בבקשה. אבל אם אתה לוקח את החג כמכלול שלם וטוען כנגדו זו טעות.

ואם אתה טוען שהסיבה הערכית כבר לא קיימת בחג הזה כמו ש-djhenrya רשם בהתחלה, אז אני יכול לעבור איתך על הרשימה של כל החגים העבריים ולהראות לך שאתה לא מקיים חצי מהדברים שהם הסיבות לערכיות של כל חג וחג (לדוגמא: המטרה של פורים זה לא להתחפש וללכת למסיבות עפ"י מי שייסד את החג, יש עוד כמה דברים שהם העיקר שלו).

פורסם

למתן את החג המיותר הזה - חד וחלק

לא יתכן שכל פירחח יוכל ביום הזה להצית את מה שבא לו ולהיתנהג בצורה חסרת אחראיות ופוגעת בציבור קרי לזהם !

פורסם
  • מחבר

^^^^

:hizuk:

אגב - התוצאות מעניינות... בטח שלא משקפות את המציאות...

פורסם

תודה נשמה

אבל גם את תעשיית הפחמים של הערבים ( חחחח סתם צוחקים אחי :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים