עבור לתוכן

מחפש המלצה לסדרת טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

SPOOKS

פורסם

Breaking Bad-סדרה מצויינת, אולי הכי טובה שיש כרגע בטלוויזיה.

הפמליה

Weeds

פורסם

krod mandoon and the flaming sword of fire.

כן,אני יודע שהשם מטומטם,וכן,זה בכוונה תחילה.

תנסה,לא תצטער ;)

פורסם

Day Break

CSI Miami (לאס ווגאס פחות טובה ואת NY לא ראיתי)

מסודרים

הבורר (אני יודע שהמשחק שלהם לפעמים לא משהו אבל הסדרה דיי מעניינת)

יש עוד אבל כבר המליצו לפני

פורסם

HBO

יש חבורת אנשי מקצוע בHBO שיצרו מספר סדרות מופת, שניתן למצוא לא מעט קווי דמיון בינהם. כולן כוללות עומק ועלילה בשפע, דמויות מרתקות, והבעיה היחידה היא שהן נגמרות בסוף:

- OZ על החיים ההזויים בבית כלא. זה הנסיון הראשון והמחוספס שלהם, והסדרה קשה לעיכול לעיתים.

- The Sopranos על החיים כראש משפחת פשע. הסצנה האחרונה בפרק האחרון השאירה אותי בפה פעור. ג-א-ו-נ-י.

- The Wire על העיר בולטמור והשילוב של רבדים שונים בה - כנופיות שמוכרות סמים, המשטרה שרודפת אחריהן, והשילוב של גורמים אחרים - החינוך, התקשורת, הפוליטיקאים והתעשייה (למשל עובדי הנמל). כל עונה מוסיפה רובד נוסף ומעניין. תענוג צרוף.

- Generation Kill מיני סדרה. האחרונה מבית היוצר, עוד לא ראיתי אבל קיבלה תשבוחות.

בנוסף, יש את The West Wing שהיא בסגנון שונה אבל לא פחות טובה.

קומדיות

- Entourage היא המקור לסדרה מסודרים והיא Eye candy. כיף לראות, תמיד אני מחייך בסוף הפרק.

- Couplings - סיטקום בריטי משובח. כמו "חברים" רק שנון.

- Chuck / The Big Bang Theory - סדרות שמאד יצחיקו חנונים (כמוני). מאד נחמד להעביר את הזמן.

סדרות שנותנות קצת מהכל

קצת קומדיה, קצת דרמה וקצת אקשן - Weeds וGrey's Anatomy הן דוגמאות לא רעות לז'אנר. לא יצירת מופת אבל כיף לראות.

CSI

יש עשרות סדרות כאלה מאותו הסוג, אני אישית מחבב את Criminal minds ואת Murdoch Mysteries. הראשונה על יחידה של פרופיילרים של פסיכופטים, והשנייה על בלש/מדען קנדי במאה ה19.

השפרצות

LOST / HEROES / PRISON BREAK - כל פעם כותבים 2-3 פרקים ברצף, שמטרתם לבצע עוד שינוי עלילה "מפתיע" שימקסם את הרייטינג ויגרום לצופה לראות עוד פרק. כשרואים סדרות כאלה ברצף על המחשב, זה נראה כמו מכונה שמשפריצה קטעי עלילה לא קשורים ברצף. ברחנו מכלא, עכשיו צריך לפרוץ לכלא אחר, שיט תפסו אותנו ואנחנו בכלא וצריך לברוח, ו... אופס נפלנו בטעות לתוך כלא אחר.... גורם לי אישית לזרוק רהיטים בגודל בינוני על המסך.

פורסם

+1

+2 אי אפשר שלא למות שם מצחוק בסדרה הזאת..

פורסם

how i met your mother-כמו כמה כבר המליצו על זה לפני. לפי דעתי אחרי שחברים ירדה אין סדרה שהצליחה למלא את החלל. הסדרה הזאת הכי מתקרבת לזה איכשהו מבין כל סדרות הקומדיה (מתקרבת, אבל אין על חברים).

אם אתה בעניין של קומדיה אפשרי גם "כולם שונאים את כריס".

sanctuary (המחסה)- סדרת מתח\מד"ב טובה, למרות שיש רק את העונה הראשונה בנתיים (10 פרקים). זה מדבר על בית מחסה ליצורים ואנשים עם כוחות על טבעיים ואלה שעוזרים להם. ותדאג לראות את הפרקים החדשים שיצאו לTV ולא את הגרסא האינטרנטית הראשונית.

psych (בניחוש חוקר)- קומדיה\מתח\פשע, מדובר על אחד שמשחק אותה מדיום עם כוחות על טבעיים ומפענח פשעים.

סידרה שאני ממליץ לכל מי שבפורום הזה ויש לו עבר בתמיכה טכנית (וגם למי שלא, פשוט מי שעבד בזה יכיר את הסיטואציות שקורות שם באופן אישי):

the it crowd- סדרה קומית בריטית ממש מצחיקה על צוות IT.

פורסם

הרשימה שלי

How i met your mother

Two and a half men

My name is earl

פורסם

Jericho - סדרה ענקית שלדעתי לא מקבלת את הכבוד הראוי לה :P

עונה ראשונה - כן.

עונה שניה - זבל.

פשוט ככה...

פורסם

עונה ראשונה - כן.

עונה שניה - זבל.

פשוט ככה...

רק לצורך הדגשה , העונה השנייה הייתה זבל כי במקום לחדש את אחת הסדרות היותר טובות שהיו , החליטו לבטל אותה ואז המפיקים הרגישו שהם חייבים לסגור את רוב הקצוות של הסיפור.

פורסם

נכון, העונה השניה הרבה פחות טובה, אבל היא בכלל לא הייתה אמורה ליהיות, זה רק באמת כי הסיפור נשאר פתוח.

בגלל זה היא גם רק 7 פרקים.

אבל לדעתי גם אם מסתכלים על 2 העונות - כסדרה , סדרה מצויינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים