עבור לתוכן

Thief 4 officially uncloaked

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 40
  • צפיות 17.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת מידע על האפשרויות לשינוי רמת הקושי -

Each of these can be turned on or off individually based on your preferences:

* Navigation prompts

* Interaction prompts

* Waypoint markers

* Threat icons

* Threat health meters

* Mini-map

* Mini-map rotation

* Reticle feedback

* Journal updates

* Pick-up notifiers

* Light gem

* Object highlight

* Loot glint

* Lockpick helper

* Frame search helper

* Garrett narrated hints

* Health meter (on, off, or fade over time)

* Focus meter (on, off, or fade over time)

* Ammo counter (on, off, or fade over time)

Custom Difficulty Settings

You can create your own custom difficulty level by toggling on any (or all!) of the following mods:

Base difficulty: easy, normal or hard

Classic Thief Mods

* Chapter Save Only: manual saves and checkpoint auto-saves are disabled.

* No Focus: the use of Focus is completely disabled and no Focus Points are earned.

* Stealth Takedowns Only: you cannot perform combat Takedowns and Takedowns from above.

* No Reticle: no aiming reticle is displayed when drawing the bow.

Legendary Thief Mods

* Specialty Arrows Only: only Blunt, Water, Fire and Rope Arrows are available.

* No Resources: food (health) and poppy flowers (Focus) are not consumable.

* It Hurts Not: if you take any damage, the mission is failed.

* Expensive Tools: the cost of arrows, tools, food and poppies is greatly increased.

* Slowed Movement: running and walking speeds are reduced.

Ultimate Thief Mods

* Iron Man: if you die or fail a mission, you lose your game and must restart from the beginning.

* No Upgrades: non-critical upgrades are disabled.

* No Kills or Knockouts: if a human or animal is killed or stunned, the mission is failed.

* No Alerts: if a human or animal detects you, the mission is failed.

PC version [made by Nixxes] also has TrueAudio [precise audio positioning of every sound source], Mantle rendering path, native 3D rendering, support for Eyefinity and glorious FOV slider.

פורסם
:eek2:
פורסם

כן.. זה העלה לי את הHype meter בכמה רמות טובות.

איזה כיף שקיבלתי מפתח חינם עם הכרטיס מסך באדיבות AMD :)

פורסם

ידוע משהו על מולטי?

פורסם

משחקים כאלה ומולטי, לא הולך טוב וגם אם כן, אז לא הרבה זמן.

פורסם

אין מולטי וטוב שכך

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה רק אני או שהבאנדל הזה קצת מוזר?

פורסם

המשחק הזה די מביך

נראה כאילו נעשה בזלזול

עדיין לא סיימתי אותו אבל עדיין הדברים כבר די ברורים

מבחינת הנשקים לדוגמא לא היה שום הסבר רציני עלייהם שום שילוב של טוטוריאל זורם משולב עלילה שהפך לדבר מקובל בכל משחק

אני אפילו לא יודע מה יש לי בארסנל ומה עושים איתו

ובכלל העיצוב של האינטרפייס הגרפי נראה פשוט וגרוע

מה גם שהעיצוב שלבים נראה כמו קופי פייסט אחד גדול של אותם בנייני עץ אותם חלונות שידות והכל בלי סוף

מסכי טעינה בכל כמה מטרים של משחק זה דבר שכבר נעלם לפני חצי עשור לא? כל חלון שאני פותח עוד מסך טעינה לעוד שטח מצומצם שלא ברור מה עושים בו

מה גם שהמשחק עצמו בנתיים שחקתי כמה שעות לא הרגתי בן אדם אחד

רק כל הזמן הולך למטרות שאני צריך זה די משעמם לפחות בדיסהונורד ידעו לשלב התגנבות ואקשן כמו שצריך

פה עוד סימן לזלזול בעיצוב שלבים אין שוב סיבה לירות בחצים בכלל זה כאילו סתם זרקו AI שימלאו את הרחובות של המשחק אבל אין להם שום שילוב אמיתי במשחקיות

יש הרבה חוסר פוליש מעבר לחוסר פוליש כאילו המשחק באמת לא מושקע ברמה הבסיסית

בנתיים רק מסתובב לוחץ F לפעמים לראות דברים יותר ברור וזה הכל בלי יכולות מעניינות בלי נשקים או הריגות

לא יודע בשביל מה עשו את המשחק הזה

מה שכן אם אתה באווירה להכנס לנעלים של אחד שלא בא במגע עם כלום במשך כל המשחק וזה עושה לו טוב אז אולי אפשר להנות

הדבר היחיד שנחמד זה ההרגשה של הדמות התנועה שלה מאחורי לפינות הידיים האיכותיות

נראה לי זה הדבר שממנו התחיל הרעיון למשחק דמות ותנועה ומעבר לזה הלכו לאיבוד בביצוע

פורסם

אני חולק עליך ב100%. בינתיים ממה ששיחקתי (מתחיל משימה 5), המשחק לא נעשה בזלזול אלא מתוך כבוד לסדרה המקורית.

אתה משחק גנב, לא רוצח. כל הקטע שאתה צריך להתגנב, לחקור כל מקום במפה וכמובן לגנוב loot.

לא אמורים להרוג אף אחד. אתה רוצה אקשן? לך שחק בעשרות המשחקים האחרים שנותנים לך להרוג אנשים בסיטונאות. ציינת את dishonored (שהעתיק את רוב המשחקיות מסדרת thief), שלדעתי הוא משחק stealth די גרוע. מה הכיף בהתגנבות אם אתה יכול לשלוף חרבות ולהרוג כפי הבא ליד? למה בכלל להתגנב מלחתחילה אם הרבה יותר קל וכיף פשוט להרוג?

בקשר למה שאמרת בקשר לנשקים, זה ממש לא מסובך. יש כמה סוגי חצים שמסבירים לך עליהם וblack jack. זהו.

אני לא יודע באיזה רמת קושי אתה משחק אבל אני משחק על master ונהנה מכל רגע. צריך לחשוב בדיוק איזה ציוד לקחת וכן יש הרבה שימוש בחצים (בייחוד rope ו water).

כמובן שלא הכל זוהר ואני כן מסכים שהמסכי טעינה מעצבנים לאללה ויש גם מלא באגים של הסאונד אבל סה"כ אני מאוד מרוצה. זה משחק stealth כמו שמשחק stealth צריך להיות. הוא לא המשחק הכי טוב בסדרה (הייתי מדרג אותו ברמה של DS כרגע) אבל בהחלט שווה את הזמן של מי שאוהב את הזאנר. משחק אקשן הוא ממש לא וגם לא אמור להיות.

פורסם

תאמת שיכול להיות שקצת החמרתי

המשכתי לשחק פה עדיין רק בהתחלה אבל לפחות הלוקיישן השתנה מהרחובות האלו לאיזה בית בושת ומבוכים

אגב יש פה הכי הרבה השקעה שראיתי בקטעי סקס במשחק קצת אוברקיל אפילו חח למה אני צריך לראות את הבן אדם ההוא מבקש שתצבוט לו את הפטמות חח

ונכון בקטע של ההתגנבות כנראה שאי אפשר לבוא בתלונות בזמן שזה המשחק שמייצג את הזאנר

אבל יש איזה בעיתיות בזרימה למשל עכשיו אני רואה כל מיני דברים שאני לא יכול לבוא איתם במגע כי חסרים לי כלים כמו WIRE CUTTER ועוד משהו ואין לי מושג למה עדיין אין לי אותם אם כבר אני נמצא במקומות שצריך אותם

למשל לחבל במכונה שמפזרת אופיום

נמשיך לשחק כנראה זה מהמשחקים שצריכים להתלבש עלייך

משחק לא מאוזן עם קיצוניות לפה ולפה מתבטא גם בגרפיקה

מצד אחד מרשימה בדברים מסויימים למשל בחדות של אובייקטים ואפקטים של תאורה

ומצד שני יש הרגשה שנעשה שימוש במנוע ישן שאיכשהו שופצר למקסימום

מה שכן משום מה אני מוצא את עצמי משחק ומנסה להיות בשקט פיזית על הכסא ונושם חלש חחח

כנראה שעשו משהו טוב אם ככה משפיע עליי

אגב נורא אהבתי את המכניזם שמסובבים את העכבר פיזית במעגלים על מנת לסובב את הגלגלים האלו וכו

לא ראיתי את זה נעשה במשחקים וזה מרגיש ממש מעולה

עדיף פי אלף מללחוץ A D ולהחזיק אותם לחוצים

עריכה" עכשיו גם מצאתי את הבן אדם שקונים ממנו את הכלים תחמושת ושדרוגים אז קצת יותר הגיוני הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים