פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים תגידו למה לא מוצאים את הגרסאות Prestige Edition ו Harden Editionלמחשב???חשבתי לקנות את ה prestige למחשב למרות שיש לי xbox אני מעדיף את המשחק הזה למחשב
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים כי לפי הסקרים כמות שחקני המחשב שמוכנים לשלם 70-80 דולר על גירסא בקופסא יותר יפה של המשחק קטן מאוד עד כדי כך שזה לא משתלם
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים איפה אפשר להזמין PRE???אני מת להזמין!עריכה: לא משנה... מצאתי...עריכה 2: עכשיו שנזכרתי מתי המשחק רק יוצא, אני לא בטוח אם להזמין עכשיו או כשהוא יצא... מה אתם אומרים? יכול להיות שהמחיר ירד? או שהוא יכול רק לעלות?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים זה לא מדע מדויק, משחק מחשב עולה בד"כ 220-230 ש"ח.הכי הרבה אם תזמין עכשיו תפסיד/תרוויח 20 ש"ח.מה שאתה כן צריך לקחת בחשבון זה האם החנות שתזמין ממנה תספק לך משלוח בזמן?בכל מקרה, לקראת תאריך היציאה של המשחק ננסה לארגן קנייה קבוצתית של הפורום, כך שייתכן ונוכל להוזיל את המחיר בכ-30 ש"ח, לפי הניסיון של פעם שעברה.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים :-\ 30 זה דיי מעט :-Xהמחירים האלו מרגיזים אותי. במיוחד כשאני צריך לחסוך לכ"מ חדש.... :'(
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים זה לא מדע מדויק, משחק מחשב עולה בד"כ 220-230 ש"ח.הכי הרבה אם תזמין עכשיו תפסיד/תרוויח 20 ש"ח.מה שאתה כן צריך לקחת בחשבון זה האם החנות שתזמין ממנה תספק לך משלוח בזמן?בכל מקרה, לקראת תאריך היציאה של המשחק ננסה לארגן קנייה קבוצתית של הפורום, כך שייתכן ונוכל להוזיל את המחיר בכ-30 ש"ח, לפי הניסיון של פעם שעברה.נשמע אחלה! אני בפנים בטוח!יהיה ממש נחמד אם זה יצא לפועל.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים :-\ 30 זה דיי מעט :-Xהמחירים האלו מרגיזים אותי. במיוחד כשאני צריך לחסוך לכ"מ חדש.... :'(30 ש"ח לרכישת משחק פה בארץ (בהנחה שהוא יגיע אלינו בתאריך השחרור) זה יפה מאוד
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים סרטון חדשhttp://www.gametrailers.com/video/multiplayer-interview-modern-warfare/56249?type=wmvאיי איזה מולטיפלייר קטלני הולך להיות.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר לינק שמכסה את כל הנשקים במשחק Weapons used in Modern Warfare 2 http://www.imfdb.org/index.php/Call_of_Duty:_Modern_Warfare_2 אני כבר בחרתי את הנשק המועדף עלי, רק צריך ללחוץ שם על ה X :-X
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר אתה לא באמת מחזיק אותו פיסית, זה משחק מחשב מנסיון שלי עם התבור במשחקים הוא עד כה לא איכזב
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אני כבר בחרתי את הנשק המועדף עלי, רק צריך ללחוץ שם על ה X :-X +1 בפעם היחידה שהייתה לי הזדמנות להשתמש בו במשחק הוא לא עיכזב (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.