פורסם 2009 במאי 1116 שנים פתאום לכל אתר שאני נכנס אני צריך להתחבר מחדש, אחרי שאני מתחבר ויוצא מהאתר אני צריך להתחבר שוב, כל פעם מחדש. הקוקיז לא נשמרים או משהו...? מישהו יכול לעזור? תודה
פורסם 2009 במאי 1116 שנים חיפוש מהיר היה מביא לך את האשכול הבא :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398761.0
פורסם 2009 במאי 1116 שנים מחבר כשאני רק פותח אותו עם הדף בית - הוא תופס כ130,000kנכנסתי לתיקייה של הפרופילים ואין את הקבצים האלה שאמרו בת'רד שהבאת לי.יש לי urlclassifier3.sqlite ו-index.sqlite
פורסם 2009 במאי 1116 שנים אתה בטוח שהם לא מוסתרים ?תעשה SHOW HIDDEN ו SHOW PROTECTED SYSTEM FILESוגם תוודא שאתה בתיקייה הנכונה...%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profilesלגבי הזיכרון... כפי שאמרתי איזה תוספים פועלים אצלך.זה שאתה נכנס לדף הכל טוב ויפה אבל איזה תוספים עולים עם הדפדפן.
פורסם 2009 במאי 1116 שנים מחבר עשיתי את זה כשאני יכול לצפות גם בקבצים מוסתרים וכו'.פרופילים>qradnd2y.default>קאצ' ואופליין קאצ' ועוד 3 קבצים ש2 מהם .mfl ואחד .sqliteבאופליין קאצ' יש את האינדקס שאמרתי לך מקודם ובתיקיית קאצ' יש המון קבצי קאצ' ממוספרים עם אותיות
פורסם 2009 במאי 1116 שנים בתיקיית פרופיל ... אין לך את הקובץ cookies.sqlite ?ותכתוב את שמות התיקיות/קבצים באנגלית בבקשה
פורסם 2009 במאי 1116 שנים מחבר AppData>Local\LocalLow\RoamingLocal>Mozilla>Firefox>Profiles>Mozilla FirefoxProfiles>qradnd2y.default>Cache>OfflineCache + files XUL.mfl\XPC.mfl\urlclassifier3.sqliteOfflineCache> Index.sqlite
פורסם 2009 במאי 1116 שנים לא לא..אני מדבר בתוך התיקייה פרופיל עצמה (בתיקייה הזו qradnd2y.default) ..לא בתתי תיקיות נוספים .אין בפנים cookies.sqlite ? כי שם זה המיקום שלו... ב ROAMING ... לא LOCAL ולא LOCALLOW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.