עבור לתוכן

רישיון נהיגה חדש? ישן לא טוב??

Featured Replies

פורסם

LOL..התגובה שהצחיקה אותי שם זה מס' 51, מה קשור לעזאזל...כל מקום יהיה בן אדם דתי שידחוף תמשפטים האלו.

בכל מקרה זה היה צפוי בנוגע לכתבה חח, באמת נראה להם שלאלפי אנשים שדואגים למקום עבודה יהיה זמן ללכת לעשות רשיון חדש בתוך שבועיים מהאולטימטום הזה שהם הציגו...

• תגובות 43
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רק לא מבין למה משרד התחבורה לא שלח באופן יזום את הרישיון החדש. אני גם דיי בטוח שיש לו יכול לעקוב אחרי מי שהוציא או לא הוציא את הרישיון החדש אז, מה הטקע?

פורסם

אני רק לא מבין למה משרד התחבורה לא שלח באופן יזום את הרישיון החדש. אני גם דיי בטוח שיש לו יכול לעקוב אחרי מי שהוציא או לא הוציא את הרישיון החדש אז, מה הטקע?

צריל להצטלם שום.

פורסם

בשביל לחדש תרשיון עוד פעם להצטלם...

ולא שלחו כנראה כדי לחסוך עליות וכדי שאתה תצטרך ללכת ולשלם שוב....

פורסם

אה, שכחתי מזה :silly:

פורסם

בשביל לחדש תרשיון עוד פעם להצטלם...

ולא שלחו כנראה כדי לחסוך עליות וכדי שאתה תצטרך ללכת ולשלם שוב....

על מה אתה מדבר? לא צריך לשלם כלום...

פורסם

הרישיון הישן לא בתוקף ( כי אין בו צילום ביומטרי )

לי שלחו בדואר את הרשיון החדש לפני כמה חודשים (אפילו לא ידעתי שצריך רשיון חדש עד שיום אחדלהפתעתי קיבלתי אותו בדואר) בלי שום צילום חדש. הצילום שלי זה אותו צילום שיש לי כבר יותר מ10 שנים.

פורסם

לי שלחו בדואר את הרשיון החדש לפני כמה חודשים (אפילו לא ידעתי שצריך רשיון חדש עד שיום אחדלהפתעתי קיבלתי אותו בדואר) בלי שום צילום חדש. הצילום שלי זה אותו צילום שיש לי כבר יותר מ10 שנים.

כנ"ל

למעשה שלחו לי פעמיים תוך חודש :)

פורסם

שאבא שלי הלך להחליף לרשיון חדש לאחר שקיבל כבר חדש אבל בלי התאריך שהוא הוציא רשיון, ביקשו ממנו עוד 50 ש"ח.

פורסם

יש לי רישיון זמני...

צריך להצטלם ולחדש..

אבל בינתיים הרשיון הזמני בסדר נכון? מבחינת החוק..

פורסם

אתה מתכוון הדף שקיבלת ממורה הנהיגה?

כן הוא בסדר כול עוד שילמת את האגרה.

פורסם

לפני כמה חודשים התבקשתי לחדש את הרשיון נהיגה שלי (אחרי שנתיים)

הלכתי למשרד הרישוי, וביקשתי הארכת זמן, כי לא יכלתי להצטלם באותו היום...

קיבלתי רישיון זמני, והוא תקף עד שבוע הבא,

השאלה שלי היא האם הרשיון הזה בסדר? או שזה נחשב לרשיון "ישן"?

פורסם

מכל הטעויות והשטויות של משרד התחבורה הכי מצחיק זה ששלחו לאחותי בתוך שבועיים 3 רשיונות נהיגה אותו דבר.

היא קיבלה את החדש, הכל טוב ויפה.

ואז אנחנו מקבלים אחרי שבוע 2 מכתבים ממשרד הרישוי שנראים אותו דבר, פותחים אותם ומוצאים 2 רשיונות נהיגה בדיוק אותו דבר כמו שהיא קיבלה שבוע לפני...

:lol: :lol:

פורסם

אותי עדיין מצחיק איך לא שלחו לי את המחודש לאחר הטעות, או שלא עושים את זה? (שילמתי על שלי מלפני 3 שנים כבר עוד מעט 4)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים