עבור לתוכן

רישיון נהיגה חדש? ישן לא טוב??

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713546,00.html

תגידו זה אמיתי יש לי רישיון ישן עד אמצע 2010 ולא קיבלתי שום התראה אז מה אני עושה ואם אני ירצה לנסוע מחר לאנשהו

ואם בכלל לא היתי רואה את הכתבה ?

• תגובות 43
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דרך חדשה של משרד הרישוי לעשות יותר כסף?

פורסם

לא נראה לי שהתקנה הזו חוקית ותעמוד בבית המשפט.

הרשיון הוא עדות לחוזה בינך לבין רשות הרישוי (ומכאן, המדינה). שום צד אינו יכול, חוקית, לקצר חוזה עם תוקף מוגדר על דעת עצמו. אפילו כאשר שינו את ההגבלות ברשיון לטובת התאמה לדרישות האירופאיות, כל אדם קיבל את האפשרות החוקית לנהוג ברכב שבבעלותו לזמן בלתי מוגבל, גם אם הוא חורג מההגבלות החדשות (אך מתאים לישנות).

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר אם ואם מחר בא אליי שוטר זה מה שאני אמור להגיד והוא לא יעשה כלום

פורסם

לא, סביר שהשוטר יתן לך דו"ח. אני רק אומר שבכל מדינה נורמאלית בית המשפט לענייני תעבורה היה מבטל מייד את התקנה הזו.

פורסם

זובי

יש שבוע "חסד" ( פחחחח )

הרישיון הישן לא בתוקף ( כי אין בו צילום ביומטרי )

ובטוח יקחו מיכם כסף , הרי זה והצילום הביומטרי אלו הסיבות המדוייקות מדוע החליפו את הרשיון - עדר כבשים - לחליבה לצמר ולשחיטה - חחח

( מממממה מה )

פורסם

מה זה צילום ביומטרי? :nixweiss:

מה ההבדל בין התמונות ברישיון הישן, לחדש? ???

פורסם

שילמתי 50 ש"ח כדי להחליף את הרשיון הזה עוד כשהיתי חייל מלפני שנה בערך, וכשהחליפו אותו לכל האנשים הבנתי שעשו טעות עם זה, כי רשמו על הרישון שהוא תקף מהיום שהחלפתם אותו, ולא מהתאריך שבאמת יש לכם רשיון,, כמו למשל אצלי רשום עליו משנת 2007, במקום שיהיה רשום עליו 2005, ככה אם תרצו להשכיר רכב בחו"ל הבנתי שזה יכול לעשות בעיות...ואנשים מבוגרים נתקעו עם זה כשטסו.

עכשיו שהסתכלתי, רשום

a4. 14.09.2007

כאילו יש לי רשיון A4 מ 2007...קצת הזוי.

פורסם

שילמתי 50 ש"ח כדי להחליף את הרשיון הזה עוד כשהיתי חייל מלפני שנה בערך, וכשהחליפו אותו לכל האנשים הבנתי שעשו טעות עם זה, כי רשמו על הרישון שהוא תקף מהיום שהחלפתם אותו, ולא מהתאריך שבאמת יש לכם רשיון,, כמו למשל אצלי רשום עליו משנת 2007, במקום שיהיה רשום עליו 2005, ככה אם תרצו להשכיר רכב בחו"ל הבנתי שזה יכול לעשות בעיות...ואנשים מבוגרים נתקעו עם זה כשטסו.

עכשיו שהסתכלתי, רשום

a4. 14.09.2007

כאילו יש לי רשיון A4 מ 2007...קצת הזוי.

זה ידוע ותוקן מזמן.

פורסם

כן זה ידוע

אבל בשביל להחליף את הרשיון ה "לקוי" שהם בעצמםנתנו לי, החוצפנים דורשים עוד 50 ש"ח על זה גם את זה אתה יודע..

לא מספיק עשו טעות גם מבקשים ממך עוד כסף על זה.

פשוט בושה

פורסם

הם לא עשו שום טעות

הם עושים עסק

אנחנו רק הארנק

פורסם

כן גם הכסף שאתה משלם לבסוף חוזר אלייך בזיכוי אה

פורסם

כן גם הכסף שאתה משלם לבסוף חוזר אלייך בזיכוי אה

הייתי אומר אותו דבר רק בדיקדוק שונה כלומר ב "ז" "חוי"

פורסם
:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים